Zoeken naar roke*

Uw zoekactie voor roke* leverde 24 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Geert 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
P&P
Mocht een specifieke fetish een goede basis zijn om een relatie op te bouwen dan zou ik wellicht gewoon op zoek gaan naar een leuke vrouw met heimelijke (of uitgesproken) plas&poep fantasieën. Gelukkig is dat niet het geval en zijn er veel meer factoren die moeten goed zitten: Dus zoek ik gewoon een leuke vrouw (40+) die eens wil daten met een single man van 49. Een leuke avond ergens en we praten dan over alles behalve het eerste punt want dat weten we dan eigenlijk gewoon al. Kei-gemakkelijk toch?  
12 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Vrouw gezocht met labia
Ik vind een vrouw die lange lippen heeft geil. Is zalig om aan te strelen en aan zuigen. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt. Ik kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
12 dagen
Peter 67 jaar Antwerpen - Mechelen
wie geeft me een golden shower
Ik ben een verzorgde ,slanke man uit het Mechelse. Ik zoek verzorgde dames die me een golden shower willen geven. Wederzijds is mogelijk maar geen must. Ik heb een zeer ruime inloopdouche en kan vrij ontvangen overdag, mogelijk ook 's avonds. Mijn stats: 67,182,77,17, niet-roker  
16 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Tepels zuigen
Ik ben zeer verzot op grote borsten om te strelen en aan zuigen. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen ook s'avonds.  
17 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Tepels zuigen
Waarschijnlijk zijn er vandaag veel mensen thuis. En heb enorm veel zin om aan tepels te zuigen. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat.zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
23 dagen
Meester 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Vuistneuken en oprekken
Ik ben een verzorgde meester 1.80m 72kg en ontvang een vrouw die zich aangesproken voelt om zich te laten vuistneuken. Alles gebeurt langzaam opbouwend met eventueel glijmiddel. Discretie verzekerd.  
24 dagen
Gulzige opa sper 77 jaar Antwerpen - Antwerpen
Piss and cum CBT
Wie komt mijn mond vol sperma spuiten morgen namiddag van 4 tot 6 in sexcinema Vingerlingstraat te Antwerpen. 70plusser 1,85m 95kg, grijs haar en snor. Wie mij kan ontvangen mag in mijn mond pissen terwijl ik hem pijp en zijn hopelijk veel warme room te slurpen geven. Ook worden mijn piemeltje en kloten graag mishandeld, afgebonden en crescendo afgeklopt. Geen rokers en alleen blote eikels.  
24 dagen
senior 61 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Ontvang v andaag tot 24 uur
Discrete en hygiënische senior ontvangt vandaag. Stats: 1,75 m -geen baard, snor, piercings of tattoos. Licht behaarde borst met kale geile zuigtepels. Niet-roker. Veel kan: keuring, doktersonderzoek, strelen, rukken, likken, pijpen, soft bdsm. Mij mag je ook rimmen en vingeren. Ernstige advertentie.  
24 dagen
Jo.d.v 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Spuitkutje gezocht
Ik wil een vrouw ontvangen die een spuit kutje heeft. En toelaat dat ik al het sap eruit haal. Kan ook verplaatsen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
26 dagen
Kurt 41 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Wie nat slipje
Is er een vrouw die veel met een nat slipje loopt en nood heeft aan een goede dekbeurt. Kom gerust eens langs of ik bij U. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.orgasme verzekerd.  
  1   2   3