Zoeken naar ring

Uw zoekactie voor ring leverde 26 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

37m 37 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Vast contact gezocht
Op zoek naar versa buddy voor leuke openminded adult fun. Vroeger wat dates gehad,eerder als top maar nu op zoek naar versa buddy voor regelmatig leuke avond te beleven en te kijken of versa even fun is. Into pijpen,toys,neuken(safe). Voorkeur slank/normaal, weinig beharing. Ikzelf 1.70/77/15 (foto is wat ouder, rond buik wat uitgezet na te hard te profiteren van het leven :) ) laat reactie achter met wat info over jezelf + pic  

Vast contact gezocht
Mollige maagd 63 jaar Antwerpen - Kapellen
Mollige maagd...
zoekt ervaren top om zich te laten ontmaagden. Neuk mij voorzichtig en zacht (daarna steviger) tot je in mij spuit. Eventueel koppel m/m ook mogelijk. Ik kan niet ontvangen. 63 180 86 14 besneden en ringbaardje.  
Dave 48 jaar Limburg - Kinrooi
Nog Iemand?
Iemand nu nog zin om te komen? Beetje porno kijken, Likken, pijpen, rimmen, assplay, toys, poppers,... ik laat mij eventueel ook graag neuken (moet niet). Gewoon genieten. Ik ben 48j, slank 64kg, 1m77, proper gespoeld neukbaar kontje, halflang haar, ringbaardje, 16cm getrimd. Ik kan discreet ontvangen.  

Nog Iemand?
Dave 48 jaar Limburg - Kinrooi
Zin?
Iemand zin in hete sex? Likken, pijpen, rimmen, assplay, toys, poppers,... ik laat mij eventueel ook graag neuken. ik ben 48j, slank 64kg, 1m77, proper gespoeld neukbaar kontje, halflang haar, ringbaardje, 16cm getrimd. Ik kan vanavond discreet ontvangen of verplaatsen in de regio. Mail mij met stats en wensen.  

Zin?
Mollige bottom 63 jaar Antwerpen - Ekeren
Mollige bottom wil ontmaagd worden
Welke lieve, niet te groot geschapen man ontvangt mij om mijn maagdelijk nauw kontje zachtjes te nemen. Ik kan niet ontvangen. Mijn stats zijn 63j 180cm 85kg 14cm besneden met een ringbaardje. Graag reactie met je stats en van waar je bent.  
bi-schierig 62 jaar Zeeland - Terneuzen
nieuwe cockring
Wegens niet nakomen van een afspraak nog maals een oproepje. Graag zou ik me eens laten pijpen terwijl ik deze cockring draag om te ervaren of ik heftiger klaar zal komen. Ik lig naakt met deze ring voor u klaar, als u ook naakt gaat en een kale frisse lul heeft dan is een hand of mond van mijn kant zeker niet uitgesloten. Heel rustig van elkaars lul genieten door hem te strelen, likken, kussen en pijpen. Ik vind het ook erg geil als u mij eerst leegzuigt en dan mijn zaad op m`n lul of buik laat lopen en u zich dan nog eens aftrekt en uw zaad erbij spuit. Let op, ik wil helemaal niets van u weten, enkel vermelden vanwaar u bent. U kunt zelfstandig bij me binnen komen en ik lig al naakt met ring en blinddoekje aan klaar op bed voor u. Uiterste discretie en hygiëne geboden en gevraagd.  

nieuwe cockring
Lekkers 44 jaar Antwerpen - Malle
Ik wil lekkers....
Wie kan er deze namiddag rond 14u30 naar mij, in Oostmalle, komen, op elkaar lekker te pijpen en zich te laten neuken. Zelf ben ik een lekkere bi top van 42j, normaal, sportief gebouwd en goed,en lekker, voorzien. 187-89-19*5. Enkel verzorgde, goed uitziende, normaal, sportief gebouwde personen, koppeltjes lag ook. Geen bierbuiken, forse baarden of beharing.....lekker.  
oraal bischierig 62 jaar Zeeland - Terneuzen
Nieuwe cockring
Graag zou ik me eens laten pijpen terwijl ik deze cockring draag om te ervaren of ik heftiger klaar zal komen als m`n lul harder en dikker staat. Ik lig naakt met deze ring voor u klaar, als u ook naakt gaat en een kale frisse lul heeft dan is een hand of mond van mijn kant zeker niet uitgesloten. Ik vind het ook erg geil als u mij eerst leegzuigt en dan mijn zaad op m`n lul of buik laat lopen en u zich dan nog eens aftrekt en uw zaad erbij spuit. Let op, ik wil helemaal niets van u weten, enkel vermelden vanwaar u bent  

Nieuwe cockring
beni 58 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
pijpen zuigen melken
hoi ik ben van harelbeke ben er58j 1.65gr 68kl normaal gebouwd ringbaard me paal is 17cm op 5 dik in kaal zoals me balzak in me kontje ook ik pijp graag aan de eikel zuigen doe ik ook melken ook mond of kont neuken ook zelf heb ik het ook graag alleen laat ik me kont niet neuken zelf heb ik anders het ook graag ben van 10.30 tot 12 alleen thuis laat me iets weten als je kan  

pijpen zuigen  melken
Virginboy19 20 jaar Limburg - Bilzen
Alleen thuis
Geile 19j maagd is vandaag eindelijk alleen thuis. Criteria -25j (GEEN UITZONDERING) Anonieme afspraak Wil eerst even via snap bellen  
  1   2   3