Zoeken naar regelmatig

Uw zoekactie voor regelmatig leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geert 50 jaar Oost-Vlaanderen - Lierde
Samen genieten...
Is er een 65+er die kan ontvangen vanavond?bij klik voor regelmatig samen te genieten groetjes  
Dimi 60 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt jonger
Ik zoek 20-35 slank en in voor soft. Regelmatig bij klik. Hygiëne en discretie belangrijk. Ik ben 62/184/75 niet behaard. Kan discreet ontvangen en verplaatsen. Wie wil rustig en gezellig van elkaar genieten.  
Jean 63 jaar Limburg - Genk
Di 21/5 deel ik mijn speeltje , nog slechts 2 plaatsen!
Datum staat dus vast! Mijn speeltje is een 40-er, geen baard geen snor geen borsthaar en geen schaamhaar. Hij wordt in camper geblinddoekt en handen omhoog vast gebonden en met of zonder mondstuk gelijk jullie willen! Trefwoorden: slaafje moet leren pijpen, likken, laten mondneuken, spanken, tepels, klaarkomen op gezicht en lichaam! Dit terwijl ik hem vinger en edge. Camper op afgelegen parking omgeving Genk. Wie wilt meedoen? Uiterlijk en leeftijd geen belang wel geil en hygiënisch zijn! Andere suggesties welkom! En die me kennen weten dat dit real is! Kan uitgebreid worden want dit zal ik regelmatig organiseren! Hij denkt trouwens dat er maar 2 man komt, geile surprise!!!  

Di 21/5 deel ik mijn speeltje , nog slechts 2 plaatsen!
Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
BottomLover 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie real ontvangt s´avonds?
Dag lekkere ding!Spreekt mijn advertentie je aan?Dan kun je zeker reageren,ik wil ontzettend graag naar je/jullie toe komen om elkaar genot geven,ben ervarende bare kontneuker,50er met zuigpik van 17/5,intiem glad,ik rim en zuig ook borsten graag,ben voor veel in,voor regelmatig afspreken sta ik klaar voor je,hopelijk ontvangt je s´avonds?!Enkel ervarende leegzuiger/trav/Chubby/femboy-vrouw zeer welkom!No fake aub!  

Wie real ontvangt s´avonds?
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie verwent mijn kontje?
Wie wil me regelmatig safe gebruiken? Ik word graag gevingerd en geneukt, maar hou ook van wederzijds rukken en pijpen. Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?    

Wie verwent mijn kontje?
Piet 64 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Senior zoekt senior
Ben een 64j hetero in relatie maar heb wel degelijk een bi-kantje weliswaar met weinig ervaring. Lang geleden wel eens 'n trekdate gehad. Zoek nu een ook oudere man om eens af te spreken en elkaar te verwennen. Elkaar eens lekker aftrekken lijkt me leuk maar bij een échte klik sta ik open voor regelmatig en wil ik elkaar afzuigen bespreekbaar maken. Eerlijkh en openheid zijn voor mij het belangrijkst. Ik reageer dan ook enkel op een duidelijk profiel met status en je ervaringen met man. Ook belangrijk: je bent onbesneden, je bent niet intiem geschoren en je hebt een dikke penis. Een oudere man die voldoet aan dit alles en eerlijk en begripvol is zal ik met respect beoordelen wat een leuke, warme en genietvolle softseksrelatie om regelm af te spreken zéker ten goede komt. Bij een échte klik wil ik graag gretig afzuigen en afgezogen worden. Eventueel klaarkomen in mondje, zaad op tongetje laten zien en uit mondje laten vloeien.  

Senior zoekt senior
Man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Zoek een paal(tje)
Hallookes, ik zoek een slanke jonge man die ik mag pijpen en rukken. Als het klikt en indien gewenst kan er regelmatig afgesproken worden maar dat is niet verplicht, 1malig is ook goed. Ervaring is zeker niet vereist, heb zelf nog niet veel ervaring. Slank, jong en discreet is vereist. Ik kan ruim verplaatsen en ook ontvangen, andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Reageer met je stats, mijn stats zijn 58/178/83  
bare zaadslet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Arab zaadlul gezocht
Welke potente Arab zoekt sletje om regelmatig zijn pik in te stoppen om zijn zaad diep te spuiten Meermaals spuiten geniet voorkeur. Meerdere kan  
gisteren
nostringsattache 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Discrete man
Zoekt contact in het Brusselse. Dus niet enkel Brussel stad. Ik kan me vrijmaken en verplaatsen. Ik hoop via deze weg een man te leren kennen die me regelmatig wilt verwennen? Ik denk dan voornamelijk aan een lekkere pijpbeurt. Voor alle duidelijkheid, ik ben nog zeer recent interesse beginnen krijgen voor hetzelfde geslacht. Ik ben er dus (nog) niet aan toe om zelf de handen uit de mouwen te steken. Jij bent niet roker, tussen 30 en 50 jaar, kan ontvangen in het Brusselse, verwacht niets in ruil, wilt een band opbouwen waarbij we elkaar meermaals zullen ontmoeten. Ik ben 42, normaal gebouwd, niet roker, geen piercings noch tatoeages, vasectomie. Heb je een vrouw die wilt toekijken of meedoen dan is dit een pluspunt. Tot hoorde.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10