Zoeken naar reageer

Uw zoekactie voor reageer leverde 95 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Arnold 47 jaar Zeeland - Hulst
Lentekriebels
Uit ervaring weet ik dat ook vrouwen genieten van lentekriebels. Mocht je nu ook lentekriebels hebben en zin hebben om te daten? Reageer dan. Ik heb een auto en kan naar je toe komen. Ik ben een rustige man van 47 jaar jong. Ik geniet van het flirten en daten. Ben makkelijk in de omgang. Geen extremen, maar wel spanning en gezelligheid. Wie durft? Groetjes Arnold.  

Lentekriebels
Twan 52 jaar Antwerpen - Meerhout
Dame of meisje voor een date
Ik ben op zoek naar een fijne date met n meisje of vrouw. Bij klik hoeft t niet eenmalig te zijn. Verwennen en verwend worden. Meer info? Reageer dan aub, Liefs Twan x  
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd (G-spot stimulatie). Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes, deze primeren) . Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Meer info na je eerste reactie.Tot snel. Fakers niet welkom.  
Ant 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle, empatische man uit de betere kringen, gehuwd in een saaie, passieloze broer-zus relatie. Verzorgd, levensgenieter, loyaal, openhartig, man die zijn wereld kent. Harde werker, goed verdiener, bemiddeld. Op zoek naar één vaste vriendschap, een meerwaarde in mijn leven, een steun en toeverlaat om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Ben je een aantrekkelijke, sociale, slanke vrouw met goed niveau die ook niet gelukkig is reageer dan eens, ik heb je zoveel te bieden. Respect, discretie, luisterbereidheid zijn van groot belang. Geen interesse in losse contacten en/of andere voorstellen.  
dater 68 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
zuigen rimmen
hallo ik ben op zoek naar vrouwen die graag gelikt en gevingerd worden heb er 40€ voor over voor die willen komen ik kan smorgens ontvangen reageer met uw status of foto maar foeft niet mvg dater  
Geert 51 jaar Vlaams-Brabant - Kortenberg 0471641246
Welke vrouw heeft zin
Hallo ik ben man van 51 jaar ben van omgeving Kortenberg zoekt een vrouw om sex ermee te hebben alles is bespreekbaar liefst een vrouw van Kortenberg en omstreken wie wil afspreken kan mij contacteren via sms op mijn gsm nr dat boven vermeld staat ik reageer niet op mails .  
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd. Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes) . Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Tot snel. Fakers niet welkom.  
Johan 45 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Welke vrouw herkent zich hierin
Je bent een drukke vrouw met een druk leven. Gezin. Werk. Je man heeft het altyd druk. En er is weinig tot bijna nooit sex. Als er al sex is dan is het Max een kwartier. Jij wil meer. Je wilt uren sex tot je moe en voldaan bent. Herken je dit reageer dan. Niemand komt dit te weten. En gaan we samen uren genieten. En erna ga je naar huis alsof er niks gebeurt is. Welke vrouw durft deze stap zetten. Wie is real. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Ik zoek al een tijdje. Ik weet er vrouwen in deze situatie zitten. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier  
Rob 56 jaar Antwerpen - Olen
Volle rijpe aktieve vrouw
Ben jij een dame die wat voller is en graag verwend wordt, leeftijd vanaf 50 jaar , zeer natuurlijk lichaam. Je hebt nog zeer aktief met sex , wordt graag en langdurig gelikt en geneukt, houdt er van om meerdere hoogtepunten na elkaar te beleven. Dan ben jij wat ik zoek. Zelf ben ik groot , rook niet en respectvol. Heb je interesse en wil je meer over me weten , reageer en we maken kennis en worden we misschien wel maatjes.  
Peter 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke jonge vrouw herkent zich hierin
Je bent een jonge vrouw ergens tussen de 20 en 30 jaar. Je bent niet tevreden over je sex leven. Vanwege te jonge minnaars. Of jonge man. Die alleen maar aan hun eigen genot denken. Of die na tien minuten klaar komen. Welke jonge vrouw wilt dan eens het genot mee maken van een oudere ervaren Man. Die er is voor haar genot. Die haar heel lang voorspel geeft. Dat ze tijdens voorspel paar orgasmes beleeft. En dan trillenend van Opwindend verlangt naar langdurige passionele sex. Welke jonge meid wilt dat beleven met een 53j man. 190 lang. Sportief uiterlijk. Ziet er jaren jonger uit. Reageer dan. En ik maak je wensen waar. Ik zorg ervoor je helemaal Voldaan weer weg gaat. Dat je sex beleeft met een man die niet alleen aan zijn eigen genot denkt. Bestaat deze meid. Ja dat denk ik. Durft ze reageren. Ik betwijfel het. Maar ik geef de zoektocht niet op. De afstand maakt niet uit. Ik verplaats me wel. Ik hoop die ene serieuze meid te treffen tussen alle fakers in hier  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10