Zoeken naar prijs

Uw zoekactie voor prijs leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wim 58 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze 0474925970
Toffe dame
Hey ben op zoek naar een toffe dame voor een fwb.leeftijd of origine van geen belang hygeine stel ik wel op prijs.ben single 170 60 geschoren op de juiste plaatsen en kan ontvangen of kom naar je toe.geen extremen maar genieten van en met elkaar .gr  
Steve 55 jaar Antwerpen - Geel
Zoek leuke dame voor clubbezoek
Zoek voor morgen een leuke dame voor erosauna in Maastricht. Morgen zijn het de gemengde dagen. Ik vertrek vanuit Geel en wil jou, als je in de buurt van de E313 of E314 woont wel ergens oppikken. Samen lekker chillen aan het zwembad, wat zonnen, saunaatje doen en als je wil een (ont)spannende massage met olie! Lekker toch! Ik ben netjes geschoren, lichtjes gebruind en verzorgd. Discretie en hygiene stel ik op prijs. Voorkeur gaat naar leuke dame met grote borsten(cup C of D, DD. ) maar is geen must! Graag spoedig reageren als je me wil vergezellen! Hoor het graag! Fijne avond!  

Zoek leuke dame voor clubbezoek
21 dagen
Mr B 53 jaar Antwerpen - Zoersel
Fwb
Ik weet niet of het hier de geschikte site is. Maar ik probeer het toch. Ik zoek een fwb. En dit mag ook iemand van een koppel zijn. Jij houdt van een gezellig gesprek. Humor stel je op prijs. Tegen een sensueel massage zeg je zeker geen nee want je wil op tijd en stond rustig ontspannen van deze stressvolle tijden. Ik zal mij even voorstellen ik ben een jonge 50ger. Niet roker stevige lichaamsbouw. Dus gespierd ik meet 1.80. 102 kg zeer verzorgd. Ik heb wel lichaamsbeharing. Maar ik ben wel intiem geschoren. Met een lekkere lul. Dus hygiëne is er zeker. Ik heb verzorgde tanden geen rotte tanden. Geen baard of snor. Ik ben wel niet een foto model. Maar ik heb mijn andere kwaliteiten. Dus spreekt dit jouw aan. Trek jouw stouten schoentjes aan en wie weet leren we elkaar wel kennen en genieten we van elkaar. Mr B.