Zoeken naar plezier voor

Uw zoekactie voor plezier voor leverde 24 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Lewis 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mature dame gezocht
hoi ik ben een jonge zelfstandige en moet voor het werk elke dinsdag voormiddag in Gent zijn. Ik wil graag in contact komen met een mature dame (voorkeur voor grote borsten, vlot en behaard) om bij jou thuis of op hotel wat plezier te beleven of gewoon iets gaan drinken. Alles op mijn kosten natuurlijk met vergoeding. Misschien tot binnenkort. Mvg Lewis.  
Felix 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Facesitter met mooie voetjes gezocht
Ik zoek een dame met mooie ronde kont en zachte, mooie voetjes om tegen betaling op mijn gezicht te komen zitten en verwend te worden. Verder geen verwachtingen, maar extra's zijn welkom. Zelf ben ik een verzorgde man van 37 jaar, hoogopgeleid, veel ervaring. Jouw genot is mijn plezier. Foto's kunnen worden uitgewisseld per mail.  
Sanne en Marieke 35 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Vlaamse slutsisters willen gebruik door meerdere mannen in Bekkevoort 11 juni 20 uur
Hey! Wij zoeken graag bulls die weten hoe ze een useslut goed gebruiken! Alle gaten goed neuken tot ik verdwijn. :) Harde spanks, we willen graag overal blauwe plekken op niet zichtbare plaatsen naar huis gaan. Verneder ons voor het neukvlees dat we zijn! Graag veel anaal en DP. Slikken met veel plezier. Alle gaten graag vol tegelijkertijd. Lullen vanaf 15 cm max 50 jaar maken ons het gekst! Dit zal op een prive locatie gebeuren in Bekkevoort. <3 Labotest vereist voor bare, condoom kan zeker ook. 150 euro. Stuur deftige foto van dick en lichaam bij je bericht en enkel als je echt kan komen! Geen zin in mannen die mijn tijd verspillen. Bekkevoort 11/06 20 uur 150 euro  

Vlaamse slutsisters willen gebruik door meerdere mannen in Bekkevoort 11 juni 20 uur
Kinky koppel 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
koppeltje zoekt extra VROUW als cleanup meisje, anoniem gefilmd, met pay
Vlaams koppel zoekt kinky VROUW die graag wil meespelen in gefilmd scenario in ruil voor beetje pay. Je kijkt toe hoe hij het onblote bovenlichaam van zijn vriendin natspuit. Daarna pas treed jij in actie en likt met plezier al het warme zaad op en slikt alles netjes door. Enkel dit, dus geen seks. Wil je meespelen als kinky cleanup meisje? We filmen dit voor eigen gebruik, maar je mag een maskertje opzetten om anoniem te blijven. (we hebben er eentje) Geen seks verder en je mag ook aangekleed blijven. We geven je 250 euro om deze fantasie in vervulling te doen gaan. Locatie te Gent. Wellicht overdag tijdens de werkweek. Als het je bevalt, kan het eventueel meermaals. Stuur bericht bij interesse!  

koppeltje zoekt extra VROUW als cleanup meisje, anoniem gefilmd, met pay
Manu 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie wil woensdag mee naar zee (royale vergoeding)
Welke dame heeft zin om ee naar zee te gaan van woensdag tot donderdag. Royale vergoeding en veel plezier beloofd!! Graag reactie met foto  
Man 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hoteldate
Welke dame of welk koppel wil ‘s avonds langskomen op mijn hotelkamer in Gent? Mogelijkheden: een op een date, vrouwgerichte trio, cuckold. Alles veilig (met condoom). Respect, discretie en hygiëne spreekt voor zich. Een beschrijving van mezelf: 1m83, slank, donkerbruin haar. Er ligt 250 euro klaar bij binnenkomst voor een avondje plezier. Indien gewenst kan ik jullie een foto van mezelf bezorgen. Hopelijk tot snel!  
Bloem 36 jaar Vlaams-Brabant - Drogenbos
elke vrijdag jouw vaste meid, puur natuur
hoi, Zin om een lekker voluit te gaan, je ben dominant en hou van stevige sex. lekker puur natuur, ongeremt genieten. dit op vaste regelmaat op vrijdag in een hotel. wil je ook eens met vrienden afspreken op die avond en eens met zijn allen plezier maken kan ook. Doe een mooi voorstel; uren en wat je hier voor wilt geven MAIL ME JOUW GSM NUMMER ALLEEN DAN REAGEER IK EN EEN FOTO  

elke vrijdag jouw vaste meid, puur natuur
Kinky koppel 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
koppeltje zoekt extra VROUW als cleanup meisje, anoniem gefilmd, met pay
Vlaams koppel zoekt kinky VROUW die graag wil meespelen in gefilmd scenario in ruil voor beetje pay. Je kijkt toe hoe hij het onblote bovenlichaam van zijn vriendin natspuit. Daarna pas treed jij in actie en likt met plezier al het warme zaad op en slikt alles netjes door. Enkel dit, dus geen seks. Wil je meespelen als kinky cleanup meisje? We filmen dit voor eigen gebruik, maar je mag een maskertje opzetten om anoniem te blijven. (we hebben er eentje) Geen seks verder en je mag ook aangekleed blijven. We geven je 250 euro om deze fantasie in vervulling te doen gaan. Locatie: bij ons te Gent. Wellicht overdag tijdens de werkweek. Als het je bevalt, kan het eventueel meermaals. Stuur bericht bij interesse!  

koppeltje zoekt extra VROUW als cleanup meisje, anoniem gefilmd, met pay
Kinky koppel 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
koppeltje zoekt extra vrouw als cleanup meisje, anoniem gefilmd, met pay
Vlaams koppel zoekt kinky vrouw die graag wil meespelen in gefilmd scenario in ruil voor beetje pay. Je kijkt toe hoe hij het onblote bovenlichaam van zijn vriendin natspuit. Daarna pas treed jij in actie en likt met plezier al het warme vesse zaad op en slikt alles netjes door. Enkel dit, dus geen seks. Wil je meespelen als kinky cleanup meisje? We filmen dit voor eigen gebruik, maar je mag een maskertje opzetten om anoniem te blijven. Geen seks verder en je mag ook aangekleed blijven. We geven je 250 euro om deze fantasie in vervulling te doen gaan. Locatie: bij ons te Gent. Wellicht overdag tijdens de werkweek. Als het je bevalt, kan het eventueel meermaals. Stuur bericht bij interesse!  

koppeltje zoekt extra vrouw als cleanup meisje, anoniem gefilmd, met pay
13 dagen
Anke 35 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
It takes two to tango…
Ik ben een spontane alleenstaande vrouw en moeder van een tiener die het de afgelopen tijd wel zwaar heeft gehad. Ik zoek via deze weg iemand die mij weer wat plezier en vertier kan doen ervaren zonder al teveel druk en verwachtingen, met het nodige respect en discretie en dit uiteraard in een tweerichtingsverkeer. Ik ben een sterke, lieve, seksuele en passionele vrouw van 34 en op zoek naar iemand die me wat kan helpen met rekeningen te betalen en me weer kan doen lachen. Kwestie van het nuttige aan het aangename te koppelen. Ik bied een veilige, discrete en no-strings attached sfeer en verwacht van jou hetzelfde. Ik heb bruine kijkers, ben slank en laat me graag vertellen dat ik een ajuin ben met zovele lagen (ruik evenwel frisser als dat) stuur een (liefst uitgebreide) tekst met foto en je krijgt er eentje van mij terug. Liefs x  
  1   2   3