Zoeken naar pijp*

Uw zoekactie voor pijp* leverde 83 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

B en Cumslut 36 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
cumslut wil zaad slikken en zoekt studentenpiemels, GEEN paydate, ANONIEM gefilmd
Mijn Cumslut zoekt enkele studentenpiemels om lekker stijf te pijpen en af te zuigen tot haar mondje of gezicht wordt volgekwakt. GEEN paydate, klein cadeautje mag. Vriendin hier is 24 jaar, een gewone meid in het echte leven maar privé zaadverslaafd. Ze heeft vroeger 2x de toestemming gekregen om zaad van een onbekende student te slikken. NU vrijdag doen we hoteldate te Boortmeerweek tijdens de namiddag. (bereikbaar via de trein) Je mag reageren als ECHTE student (te bewijzen met studentenkaart, je naam mag afgedekt blijven). De vereisten: 100% geschoren onderaan; 100% gewassen en proper; je aan afgesproken uur houden; een volle zak hebben. Niet verplicht, maar pluspunt als je kleiner geschapen bent. Ook pluspunt als je bischierig bent en je zou laten pijpen door haar EN mij. (niet verplicht!) Concreet scenario: je krijgt masker om op te zetten waarna wordt gefilmd hoe ze zich amuseert met lekkere piemels. Antwoord met je huidige sekspartner count: pijp en neuk. Tot morgen?  

cumslut wil zaad slikken en zoekt studentenpiemels, GEEN paydate, ANONIEM gefilmd
gisteren
Mollige dame 33 jaar Antwerpen - Duffel
Mollige dame
Heel mollige jongedame van midden de dertig, biedt zich sporadisch eens aan mannen aan. Ik pijp met plezier, wordt graag geneukt in mijn poes en sta open voor enige fantasietjes.Neuken is met condoom. Ontvangen best op hotel. Meer info via mail.  
gisteren
geert 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
op zoek naar vrouw/meid
Hallo ben op zoek naar een vrouw die me wil pijpen en of aftrekken in de wagen of een afgelegen plaats. Als je intresse hebt geef snel een mail met wat info.  
gisteren
Huisvrouwtje 42 jaar Antwerpen - Olen
Lekker geil huisvrouwtje
Ik ben een geil huisvrouwtje van 42 die ontvangt tijdens de schooluren. Extreme zaken laat ik aan me voorbijgaan. Neuken doe ik niet zonder condoom, pijpen kan zonder. Ik wil lekker samen genieten maar het doel is dat jij geniet. Ik ontvang zowel mannen, vrouwen als koppels. Voor vrijblijvende info of prijzen stuur me een mailtje. Misschien tot later.  
Joppe 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wil jij een echt sletje zijn?
Wil jij eens een echte slet zijn? Wordt jij geil bij de gedachte dat een vreemde kerel zonder veel bla bla je bepoteld, je uitkleed, je op je knieën dwingt om zich te laten pijpen. je als afneukslet gebruikt en als hij er genoeg van heeft wat briefjes in je mond steekt en doorgaat. Dit bij je thuis, hotel, auto of zelfs outdoor kan voor mij. Leeftijd en regio zijn niet echt van belang. Geiligheid en sletterigheid des te meer. Stuur mij asap als jij zo iemand bent.  
Marc 50 jaar Vlaams-Brabant - Bierbeek
Vandaag 15/5 - dame voor cardate gezocht
Hallo, wie wil 100 euro verdienen. Pijpen zonder, klaarkomen in mond, borsten en billen strelen. Ik kan verplaatsen of bij jou thuis (inkomhal is goed genoeg). Snelle manier om centje te verdienen. alleen vandaag  
Challenge 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kies zelf maar, 250 euro of 350 euro
Ik heb dit hier eens gelezen en wil het zelf ook eens proberen. Kwestie van een vrouw te vinden die echt haar best wil doen en daarvoor loon naar werken wil krijgen :-) Here we go. Als je bij mij komt krijg je 150 euro, gewoon om je uit te kleden en wat te spelen. Voor elke keer dat je me doet klaarkomen, doen we er 100 euro bij. Twee keer is dus in totaal 350 euro. Zin? Mail me en vertel zeker iets over jezelf. Ik zal eerlijk zijn: beter niet reageren als je niet slank en warmbloedig bent en niet graag pijpt zc.  
Rik 37 jaar Antwerpen - Malle
Pijpdate
Deze sportieve dertiger zoekt een jongedame die graag snel een centje wil bijverdienen. Ik geef je 80 € voor een Pijpdate! We kunnen afspreken in de wagen of als je kan ontvangen mag je het ook laten weten  
Karl 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Vanavond - Last minute opportuniteit - cardate of pijpdate terras
Welke klassedame wil nog snel 150 euro verdienen door zakenman klaar te laten komen (pijpen zonder, borsten, billen) in auto of op zonneterras? Meer kan ook indien dame wil, maar zowiezo kort maar goed.  
Pieter 31 jaar Antwerpen - Boechout
Pijpgrage dame gezocht
Ik zoek een dame uit die buurt die graag pijpt, en voor de kick er nog een centje bij krijgt. Je kan ontvangen, of outdoor/cardate. Indien er een "klik" is kan later een sauna date oid.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9