Zoeken naar pas*

Uw zoekactie voor pas* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Thomas 19 jaar Antwerpen - Duffel
19jarige student cardate gezocht
Ik ben vanavond rond 20u in Duffel, en zoek iemand om op te pikken voor een snelle cardate. Enkel ophalen, ik wil gepijpt worden en dan weer terugbrengen. Ik blijf passief. Moet snel gebeuren want heb niet veel tijd in Duffel  
gisteren
Onbekende 27 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Aftrekdate
Hallo mannen, Ik zoek een man die kan ontvangen, niet te ver van Gistel waar ik kan langskomen. Jij trekt jezelf af en komt klaar over mijn penis.. Ikzelf blijf passief tenzij het goed klikt. Jij mag mij aanraken en ik jou ook indien gewenst... Dit omdat ik bischierig ben. Bij klik kan dit regelmatig en misschien meer. Graag deftige reacties en een foto is pluspunt.. Hopelijk tot snel  
gisteren
Gregory 44 jaar West-Vlaanderen - Vleteren
Zoek passieve mannen om te pijpen
Slikken naar jou wens is mogelijk en bespreekbaar ik ontvang in discretie Soms mannen in de buurt die interesse hebben ? Meermalig kan zeker Wie voelt zich geroepen ?  
gisteren
Benny 56 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Pijper gezocht
Kan je ontvangen en wil je graag pijpen aan een mooie en rechte paal, geef gerust een seintje, wel verzorgd en geen baard of snor, ik blijf wel passief toekijken.²  
gisteren
Pijpslet 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere lullen pijpen in cinema ABC Gent Dampoort
Ik ben een sportieve hetero met een bischierig kantje. En op woensdag 15/05 zak ik in de namiddag nog eens af naar cinema ABC aan Gent Dampoort om lekkere lullen te pijpen (jij blijft passief en verwacht niks meer). Wie komt er achteraan de cinema zijn mooie grote lul eens door de gloryholes steken? Stuur een berichtje met je stats en eventueel een foto en dan bezorg ik jou het juiste uur dat ik daar aanwezig ben.  
gisteren
Quicky 40 jaar Antwerpen - Ekeren
Zaaddump
Voor het werk passeer ik deze voormiddag Ekeren. Waar kan ik men zaadjes komen dumpen? Ben supergeil opgestaan hier. Stats 40/189/84 sportief onbehaard.  
Karel 39 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Waar passeren?
Komende vrijdag rij ik in de voormiddag van Luik, via een tussenstop in Zaventem richting Antwerpen. Waar kan ik even langskomen voor een moment van ontspanning en een soft date? Samen uit de kleren gaan, wederzijds pijpen of gewoon rukken en elkaar betasten of samen speelgoedjes proberen? Niets moet, veel is mogelijk. Doe een creatief voorstel! Uiterste discretie en hygiëne zijn een must.  
Ikke 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ongevraagd betasten of betast worden
Wie wilt er mij betasten als ik ergens in een park loop of zit. Of ik u. Geen woorden gewoon doen. 36j 1m90 90kg 19cm. We spreken af op een locatie. Diegene die betast word geeft door hoe hij er uitziet en gekleed is. De andere passeert. Streelt over kont, kruis, eventueel hand in broek. Kan eventueel ook door meerdere personen.  
rebo 36 jaar West-Vlaanderen - Gistel
dikkerd zoekt
Heren, ik ben een dikkerd van 2 meter klein geschapen en op zoek naar een vaste daddy die weet dikkerds te appreciëren, ik ben glad geschoren op en rond mijn slettenpikje, ook mijn kontje is mooi glad. hygiëne en discretie zijn verwacht en ook gegeven, je mag altijd passief blijven als je wilt, ik pijp graag, lig alles netjes op en als je mijn dikke reet wilt neuken houd ik je niet tegen, ik wordt ook graag gebruikt als slet, als je wil heb ik ook lingerie. jij moet kunnen ontvangen regio Gistel, graag ouder dan 50, uiterlijk maken mij niet zoveel uit. graag deftige reacties van mensen die kunnen ontvangen.  

dikkerd zoekt
Siske 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Date morgen vroeg
Waar mag ik passeren voor leeg te zuigen? Morgen vroeg laat pa weten.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10