Zoeken naar paar

Uw zoekactie voor paar leverde 35 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Loiko 61 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Gewillige geile bottom slet nu klaar voor een lekkere topper!
Lekkere geile toppers met sappige harde paal; geil en veel warm zaad? kom het er dan NU direct uitspuiten.... Ik ben sportief, bottom, glad geschoren gewillig geil sletje met ook lekker kontje, heerlijke billen en paal; graag hygiene en discretie en eerst een paar pics van uw lekkers. Laat me ook uw wensen weten, ik ben gewillige slet, maar graag hygiene en geen pijntoestanden. ik kan jullie NU direct thuis ontvangen te Ertvelde. Wacht niet telang, jullie sletje is verlekkerd op (veel) zaad.  

Gewillige geile bottom slet nu klaar voor een lekkere topper!
28 dagen
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
28 dagen
Dave 23 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ouder gezocht
Hey jonge hetro hier die graag is een andere kant wil testen en ik zoek hiervoor een oudere man hoe ouder hoe beter en ik hoop iemand tof te vinden bij goeie klik kan het vaker als je intresse hebt stuur gerust een berichje me wat uitleg en mss een paar ideetjes en je krijgt gegarandeert antwoort ongeacht welk antwoord  
30 dagen
Tom 31 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Onervaren man zoekt top
Ik ben een 31-jarige man die juist uit een relatie komt en zou graag mijn bi-gevoelens eens willen ervaren. Ik fantaseer al een paar maanden om iemand eens te pijpen tot hij klaarkomt. Bij klik kan er eventueel meer. Ik ben 31/187/96/17*5. Ik kan ontvangen en verplaatsen  
Geile groep 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
10u met 3 geilen
Van 10u tot 12u komen we samen aan de martelaarslaan bij mij thuis. We zijn allen sportief gebouwde mannelijke types. Allen bi. We zoeken nog een paar stoere, sportieve mannen erbij. Wie komt ook meedoen? Graag 35+. Stuur een discrete lijffoto mee en je stats. Douchen kan ervoor en erna.  

10u met 3 geilen
  1   2   3   4