Zoeken naar oud*

Uw zoekactie voor oud* leverde 25 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

25 dagen
Robin 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Studente of alleenstaande mama gezocht voor leuke seksdate
Ik ben op zoek naar een studente of alleenstaande mama die wat extra's kan gebruiken en ervoor open staat om te daten. Geen platvloerse toestanden maar écht een leuk contact met toffe babbel. Ik kijk vooral naar verzorgde voeten, borsten, benen en gezicht. Als dat me aanstaat dan kan er zeker een date volgen en eventueel meerdere. Heb ik je interesse gewekt dan mag je reageren met foto. Alsook welke vergoeding je wenst. Ik kan soms ontvangen maar ook verplaatsen. Ik ben zelf ook ouder vandaar.  
25 dagen
Wouter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Jonge man zoekt oudere vrouw
Welke rijpere dame (50+) wil deze jongere heer verwennen vandaag? Bewust op zoek naar oudere dames. In ruil voor jouw diensten krijg je een aantrekkelijke financiële vergoeding. Tot snel!  
Waasland 72 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas 0474289874
Zoek huisvrouwtje 35+ tot 65+ in het waasland
Welk huisvrouwtje wil regelmatig oudere man ontvangen of komt langs liefst geen professionele maar type huisvrouwtje behaard poesje geen probleem ik ben van het waasland als er vrouwtjes zijn die dat willen doen dan ben je altijd van harte welkom sms of email je prijs of voorstel grtjs  

Zoek huisvrouwtje 35+ tot 65+ in het waasland
30 dagen
Dree 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sex aan vergoeding.
Heb je interesse of juist wat geld nodig. Ik ben aangename man en zie er goed uit. Ik ben tevreden met standaard normale sex. Verder best vaak tijd want ik ben single. Nieuwsgierig ? Dan lees ik van jou, dame 25 jaar en ouder graag een korte mail. Afkomst en of ervaring van geen belang.  
Waasland 72 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas 0474289874
Zoek vrouwtje 30+ tot 65+ in het waasland
Zijn er vrouwtjes die oudere man willen ontvangen of langs willen komen voor wat sex? Ben van het waasland sms of email je prijs of voorstel altijd van harte welkom uiterlijk niet belangrijk grtjs  

Zoek vrouwtje  30+ tot 65+ in het waasland
  1   2   3