Zoeken naar open

Uw zoekactie voor open leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Anoniem 39 jaar Antwerpen - Ekeren
Oraal zin
Ik ben 39j, sportief en in een hetero relatie maar wil ik eens een man pijpen… open voor meer ook. Kan enkel verplaatsen.  
Tom 68 jaar West-Vlaanderen - De Panne
Ben op zoek naar goede BI vriend.
Via deze weg ben ik op zoek naar een BI man uit De Panne of in de omgeving. Een vaste vriend om regelmatig mee af te spreken en iets mooi in alle discretie op te bouwen. Liefst ook een BI man. Seks beleven waarin alles kan en bespreekbaar is en zonder meer in alle discretie, hygiëne en vooral privacy. Leeftijd of afkomst is niet belangrijk. Zelf ben ik heel verzorgd: 182 gr en 79 kg. geen baard of snor, geen piercings of tattoos, niet roker, intiem geschoren. Hygiëne en discretie en ook respect voor elkaar is belangrijk. Ik woon in De Panne, maar kan moeilijk ontvangen maar me wel verplaatsen. Ik hoop hier echt een goede vriend te kunnen vinden om elkaar af en toe te bevredigen. Ik hou van pijpen, likken, slikken , rimmen en kussen en wat lingerie en draag graag panty's. Ik sta voor ook voor alles open. Ik kik op een penis te voelen klaarkomen in mijn mond. Hopelijk vind ik hier de geschikte geile vriend om samen iets heel erotisch op te bouwen  

Ben op zoek naar goede BI vriend.
Top 33 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Top zoekt leuke date met versa/bot
Hey, zoek leuke date dit weekend met versa/bot, open minded dus veel kan. Stats zijn 187cm, 90kg, 18x5cm, hygiëne is een must! Stuur mailtje met interesse & foto krijgen voorrang. Tot snel!  

Top zoekt leuke date met versa/bot
Teefje 37 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Bottom voor Senior Top
39j 1m83 82kg 17*4 bottom maagd stel mij ter beschikking van senior top. Chubby / obees = pluspunt. Deur is open, zit klaar in string. Betast me, overmeester me en kom klaar op me door frottage (tss billen of tegen mijn piemeltje) of pak me in mijn maagdelijk kontje. Puur fysiek, zonder woorden. Geen blind dates.  

Bottom voor Senior Top
Bi bot 43 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek oudere top 60+ liefst nog niet veel ervaring
Ik zoek een oudere man die ook nog niet veel ervaring heeft met mannen en die top is. Jij moet wel kunnen ontvangen regio antwerpen en ook graag experimenteren. Ik sta voor alles open maar wel enkel safe. Mij neuken, ik u pijpen. Mij betasten of met dildo spelen. Reageer met een foto van je pik of speeltjes en wat je wil doen met mij  

Zoek oudere top 60+ liefst nog niet veel ervaring
Zaadgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Nog maar eens proberen
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
Verlengd weekend 53 jaar Limburg - Bree
Ontvang of verplaats
Ik ben 55.180.85.17x4, verzorgd en discreet... Lekker verlengd weekend en geil. Zijn hier 1 of meerdere geile venten die ook zin hebben in een sexavontuurtje? Ik ben liefst bottom en sta voor alles open, enkel geen tong gedoe. Ik dan zowel overdag als avond. Reageer met uw stats en wat je graag wil doen. Pikfoto is + punt. Komaan geile mannen!  
chubbylover 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Volslanke mannen gezocht
Ben op zoek naar volslanke mannen, die ik mag verwennen. Ik sta open voor alles, hou van rimmen, neuken, geneukt worden, fisten, likken, tongzoenen. Alle leeftijden welkom, behaard of onbehaard, roker of niet-roker allemaal goed. Kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Ben zelf 41 jaar, 185 cm, 79 kg, 17 cm. Reacties met foto krijgen steeds antwoord. Tot snel !  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie verwent mijn kontje?
Wie wil me regelmatig safe gebruiken? Ik word graag gevingerd en geneukt, maar hou ook van wederzijds rukken en pijpen. Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?    

Wie verwent mijn kontje?
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en laat me neuken. Zoek oudere, degelijk geschapen man met ervaring. Ontvang.
1m85 90kg niet onknap. Ik ga dadelijk op mijn knieën, open je broek en neem je pik in mijn mondje en zuig hem lekker hard. Daarna mag je me stevig in mijn kontje neuken. Je mag spuiten waar je wil ook in mijn mond of over mijn gezicht. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Ik pijp en laat me neuken. Zoek oudere, degelijk geschapen man met ervaring. Ontvang.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10