Zoeken naar oost west

Uw zoekactie voor oost west leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Marc 61 jaar Antwerpen - Antwerpen
opgeilen in lak- en latexkledij
Man, grote fan van lak- en latexkledij zoekt dame die zich graag discreet laat opgeilen in lak- en latexkledij. De dates zullen vooral vrouwgericht zijn. Voor kledij kan gezorgd worden. Omgeving Antwerpen of Oost-Vlaanderen.  
Peter 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Sexslaaf zoekt Meester
Hallo ik ben een zeer onderdanige dikke bottomslaaf 184/110/48op zoek naar een meester die mij regelmatig wilt gebruiken. Ik kick op anaal en vernedering maar ik sta voor hezl veel open. Liefst iemand van rond mijn leeftijd of ouder. Ik verplaats enkel. West- en Oost-Vlaanderen  

Sexslaaf zoekt Meester
Jeroen Elswijk 43 jaar Noord-Holland - Amsterdam 0621225197
Poepslaaf jeroen zoekt Eigenaar/Exposer (m/v)
Dank u voor het lezen van mijn advertentie. Ik ben Jeroen Elswijk en ben ook wel bekend als Poepslaaf Jeroen. Ik heb een gore poep en expose fetish en ben opzoek naar een Meester of Meesteres die hier ge/misbruik van wil maken door mij voor de meest gore, perverse en vernederende fotos en videos die u wil maken. Prive of in het openbaar. Push me om steeds verder te gaan, goorder te doen en risicos te nemen mbt mijn gezondheid en privacy. Verkoop mijn videos via OF of expose me op social media just for the fun of it. Verhuur me aan mensen die me als toilet, slaaf of voor andere dingen willen gebruiken, filmen en exposen. Na een eerste ontmoeting buiten kan ik ontvangen in Amsterdam Zuid Oost, maar ben ook op te halen en mee te nemen naar (buiten)locaties, klanten of feestjes. Ik ben 43jr/1.70m/55kg/16cm en woon in Amsterdam Zuid Oost.  

Poepslaaf jeroen zoekt Eigenaar/Exposer (m/v)