Zoeken naar oost west

Uw zoekactie voor oost west leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

J&M 36 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Tof spontaan koppeltje levensgenieters zoekt idem...
Wij koppeltje waarvan v 36j slank ,bi for the game Graag nylons and high heels en graag beetje geil met stijl... M 42 hetero en een gewone lichaamsbouw... Wij houden van een gezellig avondje met een hapje en een drankje en laten ons graag verleiden en spelen graag dat uitdagend spel...alles gebeurt wel in dezelfde ruimte.. Op lange termijn zouden wij graag een tof stel leren kennen om samen met 4 allerlei leuke en (ont) spannende uitstapjes te beleven...ook een sauna en club bezoekje gaan wij niet uit de weg... Nog vraagjes euhm shoot... O ja wij kunnen ontvangen en verplaatsen maar liefst blijven we in west of oost vlaanderen...grtjs J&M..x  

Tof spontaan koppeltje levensgenieters zoekt idem...
D&D 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zaterdag 30/09 - vanaf late namiddag tot....
goed uitziend, sociaal en sportief koppel 52J is zaterdag onderweg in Vlaanderen en willen graag met koppel afspreken voor erotisch plezier. vrouw : 1m75 - 68 kg - bi-actief Man : 1m73 - 73 kg - hetero Houden niet van al teveel blabla, doch wel van gezonde aktie. Graag bi-actieve vrouw. kunnen verplaatsen in Oost- en West-Vlaanderen - privésauna, kamer zijn ook prima. Graag reacties met foto en enige uitleg.  
Mark 50 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Gewoon normaale kennismaking en wij zullen zien
Een koppel v47 m51 zoekt een andere koppel of een vrouw. En nu AUB goed lezen. Wij hebben hier ook al advertentie geplaatst. Aantal reactie gekregen maar geen match gevonden. Mensen, die al vroeger hebben gereageerd en die het weten , moeten niet meer sturen. Mensen, die direct in bed willen springen ook niet. Nog belagerijker – Wij hebben geen ervaring, beide uit Oostblok, vrouw niet zo lang in België dus haar Nederlands is niet zo goed. Minder belangrijk maar leuk – wij zien nog goed uit. Geen schrik om ons te leren kennen op gewone manieren? Eens afspreken en kijken of het klikt. Laat iets weten. En doe niet dom om als man vrouw of koppel te spelen en foto’s verzamelen. Wat heb jij daar aan als een man????  
16 dagen
Wijtwee 61 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Vriendschap en partnerruil
Hallo, wij gaan morgen namiddag fietsen, regio West of Oost Vlaanderen. We zoeken een koppel, tussen 50 en 62 jaar, sportief, niet volslank om mee te fietsen. Zo kunnen we kennis maken en bij klik kan meer. Misschien vinden we vaste vriendschap met een plus, waarbij volle pr zonder problemen kan.  
27 dagen
koppel 60 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
zwembad en jaccuzi
Wij koppel 60 zoekt koppel om vrijdag een prive zwembad met jacuzzi en indien klik wat meer te doen in Oost Vlaanderen tijdstip 10.30-13.30. Kosten te delen en zeker geen mannen of vrouwen alleen. Graag reactie met foto aub. Antwoord verzekerd.