Zoeken naar ontvan*

Uw zoekactie voor ontvan* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

koppel 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Scenario
Wij zijn een seksueel zeer actief koppel. Zij is onderdanig en wil een rituele en taboeloze ceremonie ondergaan, moet avontuurlijk, gedurfd en zeer geil zijn. Hij is voyeur. We zoeken iemand die een uitgebreid scenario kan bedenken en schrijven. Kernwoorden: dresscode, mystieke ontvangst, speelse intro, undress, bodyshow en keuring, medische-, kinky- en perverse seks, anaal, vaginaal, oraal, offertafel, pijn- en lustbank, bizarre penetraties, verkrachting... Als het scenario klaar is zoeken we een Dominant om het uit te voeren.  

Scenario
femboi subje 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
femboy zoekt kinky Meester
Beste ..., ik zoek een kinky ingestelde Meester die overdag in de week kan ontvangen rond Antwerpen, keywords zijn: cum, piss, bondage, pain, anaal, group en nog een paar andere. Geen interesse in mannen die mij ook willen pijpen etc.  
Joke 49 jaar Limburg - Tongeren
Date voor net een stap meer
Nog eens proberen... Zo moeilijk toch om tot een volgende stap te komen. Wie heeft er zin om mij te ontvangen en mij als vrouwtje te ontvangen. Ik laat me graag door jou verwennen. Mijn gaatje mag diep en wijd gevuld worden met jouw zalige penis. Ik doe ook actief mee, pijpen, rimmen, zuigen, alles kan. Ik wordt graag geneukt en kan wederzijds. Het enigste wat ik vraag is hygiëne, discreet, safe sex. Geen plas en poep. Vuistneuken kan wel. Indien interesse mag je mij contacteren met foto en een leuke babbel wat je graag zou doen. Geen foto is geen reactie. En reageren met niveau. Niet enkel pijp, neuk woorden... Tot later?  

Date voor net een stap meer
Neukteef/sexslaa 63 jaar Antwerpen - Rumst
Neukteef/sexslaaf zoekt meesteres/meester.
Ik ben een jonguitziende zestiger en oek hier een meesteres/meester om mij af te richten/opleiden tot een onderdanige en gehoorzame neukteef/sexslaaf. Ik ben momenteel een loslopende slaaf zonder begleiding. Ik wil op termijn de eigendom worden van mijn meesteres/meester. Ik heb kleine tieten en kan door mijn meesteres/meester gebruikt worden als hoer. Bondage, billenkoek en zexuele opvoexing. Ik woon alleen en kan alle dagen ontvangen.  
zaadgeil 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
ben je een oudere dominante man die kan ontvangen
Ben jij - een oudere, dominante en geile potente man - opgestaan met volle, hunkerende ballen en wil je nu bij jou thuis discreet door een onderdanige man (55 182 79) van je zaad verlost worden? Spreek snel af en ik kom naar je toe om jouw lusten te bevredigen zoals jij dat graag hebt. Concreet afspreken aub.  

ben je een oudere dominante man die kan ontvangen
Beveel me 60 jaar West-Vlaanderen - Sint-Andries
Zoek geile dominante man die me beveelt
Wie leidt me op door me vele geile opdrachten te geven. De lingerie van mijn vrouw mag je ook gebruiken. Ik kan soms ontvangen en ben geen faker  
marc 68 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
zoek onderdanige
je kan me ontvangen en zit geblinddoekt met je kont omhoog te wachten tot ik op het afgesproken uur binnenkom en je afruk tot je spuit. je wil mijn handelingen onderdanig ondergaan en je bent geil, proper en discreet en je hebt een mooie flinke rechte pik. tepelgeil is pluspunt. als het meevalt kan het voor meerdere keren. kandidaten graag een (gezichtsloze) foto van je speelgoed. ik verplaats Jabbeke + 30 km.  
rijpe slaaf 64 jaar West-Vlaanderen - Wervik
rijpe slaaf
zitten er hier wel meesters of meesteressen of allemaal fake ik ben een 64j bislaaf die een meester of meesteres zoekt voor langere sessie dat gaat van keuring bondage lust lichte sm gewichten plas enz ik kan niet ontvangen maar verplaats mij met bus of trein vandaag en morgen gans de dag vrij en bruikbaar ben 64 m75 70kg en kale17x4wie kan er nu ontvangen ben gezond proper en getest gr slaaf iedereen krijg antwoord hoop op ervaren dominanten  
Meester 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Grote lippen gezocht
Ik ben een zeer verzorgde meester xl. En ontvang een vrouw met lange schaamlippen. De bedoeling is om aan te zuigen en trekken. Grote clit is ook welkom. Discretie verzekerd.  
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek meester of meesteres of koppel meester en meesteres
Heb niet graag alles bij de bdsm wat ik graag heb is Sonde in mijn penis, godes in mijn kont, cravache op mijn penis en ballen, cum controle, Electroschock op mijn ballen en penis,Stretching van de ballen.kan niet ontvangen juist verplaatsen in en rond brussel. Moet ook iemand zijn die geen probleem heeft mijn een behaarde man op zijn lichaam. Die kan ontvangen tussen 8 u smorgens en 18u savonds  

Zoek meester of meesteres of koppel meester en meesteres
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10