Zoeken naar nog zoek

Uw zoekactie voor nog zoek leverde 61 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

lekker stelletje 49 jaar Antwerpen - Grobbendonk
Thuisdate deze avond
Wij zijn een verzorgd , leuk stelletje , vrouwtje is bi. We zijn voor deze avond nog op zoek naar ander leuk stelletje(s) die hier bij ons thuis lekker mee komen genieten. Jacuzzi en andere bubbels staan klaar.  

Thuisdate deze avond
Secretlife 33 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Op zoek naar leuk koppeltje voor een spannende nacht
Hoi! Wij zijn een koppel van 33j en 36j. Wij zoeken een leuk koppel (of vrouw) om mee af te spreken. De vrouw hier speelt graag met een andere vrouw. We staan open voor een date waarbij enkel de vrouwen met elkaar spelen of een date waarbij we full swap gaan bij de juiste klik. Als je interesse hebt, stuur dan zeker ook een berichtje. We zien jullie berichtje graag verschijnen. Xx Ps: Wij spelen graag een hele nacht waarbij we een snoepje innemen. Wij blijven actief en zijn geen plafondstaarders of ballonvaarders.  

Op zoek naar leuk koppeltje voor een spannende nacht
gisteren
Toegewijd Koppel 39 jaar Limburg - Opglabbeek
Lekker samen
Leuk, spontaan, vast en actief koppel is op zoek naar dito koppel tot 60 jaar. V(39) en M(52), dus dat wordt spannend. Wij zoeken geen ervaren swingers en/of clubgangers. Toegewijde hetero’s zijn niet bi. Dus wij zijn hetero. Leuke en spontane reacties gevraagd.  
gisteren
knap koppel 56 jaar Antwerpen - Turnhout
leuke voorstellen voor morgenavond
Goodlooking jong ogend stel M56 1.78m 85kg V48 1.67m 58kg bi Op zoek naar bi vrouw voor spel met 3, of knap slank koppel met bi vrouw voor spel met 4. Wie heeft er een leuk voorstel voor nu zaterdagnavond. Stuur gerust een berichtje met wat uitleg over jullie vergezeld van een duidelijke foto en bij interesse sturen we dit dan ook van ons.  
Bertje 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Ben singel man oo zoek naar leuk koppeltje voor trio ik ontvangen of verplaatsen
Slank blond 1m60 zeer verzorgd en hygiënisch niet roken veel kan bij mij met de vormt goede afspraken bij interesse hoor ik het wel  

Ben singel man oo zoek  naar leuk koppeltje voor  trio ik ontvangen of verplaatsen
Jong van geest 52 jaar Antwerpen - Grobbendonk
Fun en meer voor vrijdag 8-12
Hoi, Wij koppel, jonge vijftigers op zoek naar extra plezier. Vrijdag 8-12 gaan we naar een cafeetje waar al wat meer mag en kan. Wij zouden graag een koppel leren kennen met Bi-vrouw die even graag uit de bol gaan als wij en we zien wel... Graag reactie met foto, anders geen antwoord. We zijn benieuwd.  

Fun en meer voor vrijdag 8-12
Vijtigers 52 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Soft pr
Wij zijn een gewoon Koppel vijtigers op zoek naar soft pr.ttz switchen voor Voorspel maar daad met eigen partner. Discreet en netjes en verwachten hetzelfde. We kunnen ontvangen of verplaatsen. Geen mannen alleen. Wij zijn doeners en ervaren  
K&J 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Fwb gezocht.
Wij zijn een koppel van m42 en v40. Wij zijn op zoek naar een leuk koppeltje om af en toe een sauna, club, spannende dates mee te beleven... Wij zijn hele gewone mensen, v is beetje voller, m is gewoon gebouwd. We zijn allebei bi-schierig. Bij reactie graag een foto. Bij interesse antwoorden wij zeker terug met foto. Groetjes K&J  
JE KU 47 jaar Antwerpen - Brecht
Leuk doenerskoppeltje gezocht
Wij, koppeltje, V38 (bi) en M47 (hetero), normaal gebouwd met een gezonde dosis humor en sex-drive, zijn op zoek naar een actief koppeltje die weten wat ze willen. Gewone vrienden hebben we genoeg, zoeken nu leuke en eerlijke sex-vriendjes. Daten kan privé, sauna, club……alles wel met het nodige respect en met de juiste hygiëne. Kunnen soms tijdens de week s’avonds of soms tijdens het weekend. Alleen deftige reacties met foto van beiden krijgen antwoord. Discretie gevraagd en geboden. (Geen mannen alleen aub!)  
LeukKoppel 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Eindeloze Zoektocht… Wie komen we tegen?
Wij zijn een gelukkig getrouwd koppel met een stijlvol, verzorgd en goed uiterlijk. Zij is een knappe dame met lang bruin haar, volle c-cup, normaal gebouwd en 1m76cm. Hij is een sportieve man van 1m85, slank en licht gespierd gebouwd, niet behaard en kort bruin haar. We vormen sinds 17j een koppel en zoeken wat extra spanning met een eveneens stijlvol, knap en niet te oud koppel voor wat extra spanning. GEEN mannen met bierbuik, kaal hoofd, kleiner dan 1m76 of roker. Zou fijn zijn om een ‘relatie’ op te bouwen waarbij er eventueel ook PR mogelijk is. De vrouw hier is niet bi-schierig. Het is voor ons allemaal nieuw dus ook de eerste keer. Welk koppel heeft interesse en voldoet aan onze verwachtingen? Graag reageren met foto en beschrijving.  

Eindeloze Zoektocht… Wie komen we tegen?
  1   2   3   4   5   6   7