Zoeken naar net

Uw zoekactie voor net leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Bart 50 jaar Antwerpen - Brasschaat
FWB
Welke dame is net als ik opzoek naar een ongedwongen, leuke, kwalitatieve date onder het motto “niets moet maar veel kan “ bij je spreekwoordelijke klik. Liefst niemand die net als ik al dat huisje, tuintje, boompje heeft en dat wil aanvullen met wat extra aandacht, zorg en lichamelijke contact. Ik ben 188 84 50 sportief , sociaal, met humor en zin om tijd te maken voor iemand die hetzelfde zoekt. Wie weet.  
13 dagen
tim 65 jaar Limburg - Heusden-Zolder
zoek leuke dame
Hallo, hier gehuwde slanke discrete man ben niet roker en zeer vrouwvriendelijk. Via hier ben ik op zoek naar een leuke dame als er al eentje te vinden is. Ik zelf ben reeds vele jaren samen dus ik zoek geen relatie, maar een dame die buiten haar relatie net als ik op zoek is naar een vriend. Gewoon nu en dan van elkaar genieten, terug spanning en passie en kriebels voelen. Graag een dame in de buurt van Heusden Zolder of niet verder dan 10 km wie voelt zich geroepen of durft deze stap zetten en stuurt me een mailtje. Ben benieuwd XX  
14 dagen
Marcel 69 jaar Antwerpen - Lier
Eerlijke vriendschap
Graag zou ik in contact willen komen met een breeddenkende vrouw van 60+ die net als ik op zoek is naar een LAT of FWB relatie, waarbij in eerste instantie vriendschap en eerlijkheid primeert. Seksueel bent U misschien net als ik een tikkeltje bi en wil ook nog een beetje van het leven genieten.  
Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Eventjes genieten
Zoek via deze weg iemand die net als ik zoek naar date zonder verplichtingen. Gewoon van elkaar genieten in alle discretie en met nodige respect voor elkaar. Ben 48 jarige M 1m77 en weeg 87kg maar intiem steeds geschoren en besneden 17cm om heerlijk van te genieten. Zin? Laat me snel iets weten en we spreken zeker iets af.  

Eventjes genieten
14 dagen
Wim 48 jaar Antwerpen - Borgerhout
Hé, jij daar
Ben jij net als ik op zoek naar een gepassioneerde partner om samen seksuele horizonten te ontdekken? Dan dienen we elkaar zeker te leren kennen... op intieme wijze .. Ik kijk uit naar je bericht xxx  
14 dagen
Luc 50 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Welke leuke ondeugende FWB
we verlangen allemaal wel eens naar die verleiding, die spanning, het sensuele. Het opnieuw op ontdekking gaan naar wat en wie er nog is naast die saaie relatie. Ben je een ondeugende spontane niet vrije dame tussen 40 en 55 jaar en je zoekt net als ik het voornoemde.Een leuke babbel, een etentje, een dagje weg, enz…  
14 dagen
Bilbo 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Slecht weer buiten
Dan maken wij het gezellig warm binnen, onder een fleecen dekentje in de zetel of een donsje in bed. Warme olie en zachte handen om de aprilse grillen weg te masseren. Nadien kusjes in je hals die zich via je schouders en borsten een weg naar beneden banen om daar je meest gevoelige plekje te plezieren terwijl mijn nog steeds warme handen je borsten kneden. Even op adem komen in mijn armen terwijl ik je rug streel en lieve woordjes in je oor fluister. Het vervolg schrijven we samen. Zit je in een relatie waar je spanning, intimiteit en affectie mist? Je wil jouw huidige relatie niet opgeven en net daarom zoek je een uitlaatklep. Dan zoeken wij mekaar! Stuur me een berichtje zodat we eerst een koffietje kunnen gaan drinken om nadien een tweede relatie op te bouwen en het bovenstaande in praktijk om te zetten. Naast knuffelen en vrijen is er natuurlijk ook plaats voor uitstapjes. Ik kan zowel ontvangen als verplaatsen. Ik kijk uit naar je reactie!  
14 dagen
Bart 42 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Ik voel al nattigheid
Ik zoek een vrouw die net als mij van messy natte seks houdt. Cumplay, squirten, golden showers, etc. ik vind dat gewoon lekker dirty. Ben jij iemand die open staat om samen te verkennen wat we leuk vinden? Ben jij iemand die de veel bewandelde paden beu is en eens wat avontuurlijkere wegen wil verkennen?  
Hot4you 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geile Open-minded spontane vrouw gezocht voor nu deze ochtend of middag of later deze week
Goeiemorgen, net als ik veel zin om heerlijk te genieten samen? Vrij en kan je eenvoudig naar Aalst komen? Ben jij een leuke geile Open-minded vrouw en hou je er van om heerlijk intens te genieten? Dan zoek ik jou! Ik ben een hele verzorgde spontane discrete niet onknappe man 1m80 78kg blauwe ogen kort haar en goed voorzien. Hoog libido en heel veel mogelijk. Verwenning van kop tot teen en van a tot z hier. Ik laat je heel graag kronkelen van genot terwijl ik jou heerlijk en intens oraal verwen. Tussendoor genieten we verder en geilen we elkaar steeds weer op. Weinig taboes hier gewoon open, geil en vrij genieten van elkaar. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd regio en foto, alsook waar jij zoal van houd en niet. 200%no fake en real en discreet hier, idem gevraagd. Voor nu deze ochtend of middag. Later deze week kan ook. Wie weet tot snel  

Geile Open-minded spontane vrouw gezocht voor nu deze ochtend of middag of later deze week
14 dagen
Dieter 41 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Vriendschap
Hallo, graag zou ik iemand willen leren kennen die net als ik oprecht en eerlijk is om samen een mooie vriendschap op te bouwen.ik ben iemand die hou van de kleine dingen in het leven zoals gaan wandelen, iets gaan drinken, kleine uitstapjes maken.het moet allemaal niet veel zijn zolang je maar samen dingen kunt doen.ik ben een intens iemand en als er een klik is dan ga ik er ook echt voor. Ik heb veel over voor vriendschap zolang er maar een gevoel van evenwicht is.ben je net als ik gehuwd of ben je alleen en dit spreekt je aan, laat me dan iets weten. Het zou fijn zijn om elkaar wat beter te leren kennen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10