Zoeken naar natuurlijk

Uw zoekactie voor natuurlijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
fwb gezocht
Hallo, ben een sportieve man die op zoek is naar een leuke dame om een fwb relatie mee aan te gaan. Ben je het alleen zijn beu, zoek je een leuk avontuurtje of kom je thuis iets tekort? Laat maar vlug weten. Ik ben hoofdzakelijk een gever, zal jou maximaal verwennen op de manier dat jij wil of van droomt of fantaseert. Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar. Natuurlijk staan discretie, respect en hygiene heel hoog aangeschreven. Kan ontvangen en verplaatsen. Uiterlijk en leeftijd speelt geen rol. Het voornaamste is dat we ons beiden goed voelen bij elkaar.  
13 dagen
Mike 35 jaar West-Vlaanderen - Ieper
We zien wel .
Hallo dames Ik ben een sociale,sportieve verzorgde man van 35.1m75 80kg bruine ogen bruin haar licht baardje kan natuurlijk geschoren worden. Ik zou graag een jongedame,huismama of wat oudere dame willen leren kennen om mee aftespreken en leuke zwoele momenten mee te beleven en meerdere malen mee aftespreken.alles gebeurt discreet en met alle respect .ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Interesse stuur gerust een mailtje of WhatsApp en we kunnen elkaar al wat leren kennen en ontdekken x  
sami 23 jaar Limburg - As
opzoek naar leuke vrouw
Hallo, ik ben Sami, 23j, volwassen geest, 183 lang, slank gebouwd. ik zoek een leuke vrouw, leeftijd onbelangrijk. zowel voor eenmalig maar het liefst toch regelmatig mits het bevalt natuurlijk. Verder geen verplichtingen, ik ben open minded en voor veel in. Hygiëne, respect en discretie is geboden. Tot snel Gr Sami  

opzoek naar leuke vrouw
13 dagen
Jos 55 jaar Antwerpen - Lier
Zaad in je naad.
Hitsige man zou graag een gelijkgestemde vrouw ontmoeten. Ongeremd van elkaars lijf genieten. Proper gewassen ken ik geen taboe. Een fuckbudy is het summum natuurlijk. Elke date eindigt met zaad in je naad.  
13 dagen
Fred 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Genieten
Hey goeiemorgen. Ik ben een normale, heel sportieve, natuurlijk gespierde man van 43jr en ik zou heel graag vandaag nog een dame vinden om mee af te spreken. Liefst mijn leeftijd of jonger. Misschien wat direct gevraagd, maar daarvoor dient deze site ook denk ik dan...:). Ik ben niet fake, geen pervert, geen verslaafde kweetniet wat. Gewoon op zoek naar een toffe vrijpartij. Interesse eventueel? Laat zeker niet na om te reageren. Pssst we zijn er om elkaar te helpen he :) Grtjs Fred  
14 dagen
Voetverwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme scheerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil verwend worden?  
14 dagen
Steven 43 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Vast beste vriendin naast relatie
Goedemorgen. Wie en wat zoek ik? Iemand die net als ik getrouwd is en opzoek naar terug wat spannende momenten zonder dat de gezinssituatie veranderd. Zelf ben ik 43j 77kg 1.77 groot. heb geen voorkeur op iemand uiterlijk of leeftijd (er moet natuurlijk wel een klik zijn) wel belangrijk discretie respect en hygiëne  
15 dagen
Ludo 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Welke jonge meid is eind mei in Mallorca en zoekt fun?
Welke meid is eind mei in Mallorca en zoekt wat fun. We spreken af en drinken iets een leuke babbel en een hete sex date. Dit alles veilig en safe met respect voor elkaar prive leven. Gewoon een leuke vakantie liefde. Lekkere hevige sexdate. We doen geen extreme of onveilige zaken. Interesse reageer dan snel om alles te bespreken, stel je even voor en natuurlijk jou voorstel. Graag reactie met een leuke foto. Je zal er geen spijt van krijgen.  
15 dagen
Pedro 61 jaar Antwerpen - Geel
Aziatische of Afrikaanse fwb
Deze 61 jarige viriele en nog steeds zeer potente man uit de kempen is gek van getinte dames en ben daarom op zoek naar een Afrikaanse of Aziatische fwb.Graag zoek ik iemand die submassive is en met weinig of geen taboes en eventueel ook houd van bare gangbang. Als je daarbij nog zou kunnen ontvangen dat zou natuurlijk maar al te gek zijn. Een mixed koppel waarvan de vrouw getint is is evenzeer van harte welkom. Bij reactie met foto krijg je whatsappnummer krijg je zeker een foto retour. Graag tot binnenkort.  
15 dagen
St 47 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
FWB ons geheimpje
Hoi dames,ik ben een 47jarige single man.de persoon zoals "next door"... . Die er graag een vrouw had leren kennen om het plezier in elkaars lijfje te ontdekken en te bespelen. Gewoon leuke x momentjes zonder de behoefte van een relatie te hebben. Wordt het ons geheimpje?? Graag uit de regio zodat daten eenvoudig is. En natuurlijk zijn we discreet!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10