Zoeken naar nat*

Uw zoekactie voor nat* leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nick 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Koppel zoekt dominante gay/bi
Mijn cuck is beschikbaar als no limits SM slaaf (wel geen permanente wonden of ongeneesbare gezondheidsproblemen bezorgen), dit voor mannen, koppels, vrouwen, trans, groepen of gelijke welke combinatie. Needle, electro, choking, kicking, extreme vernedering, champagne etc etc. Laat gerust iets weten. Ik zet hem af en mss blijf ik even kijken (ik ben geen part of the deal, ik kijk hoogstens toe/verneder/pijning hem). Mss komen er hier enkele leuke contacten uit ook. Als er mensen zijn die hem van mij willen overnemen op langdurige basis kan dit ook. Sex met mij (v) is niet mogelijk, soft interacties mss wel als je mijn type bent.  

Koppel zoekt dominante gay/bi
Saartom 48 jaar Antwerpen - Stabroek
Date datum nog te bepalen
We zijn op zoek naar 1 tot 3 mannen tussen 22 en 37 jaar voor een date. Enkel west europese types of langere italiaanse types, dik geschapen lul ( met je duim en wijsvinger er amper rondkunnen is dik geschapen) onbesneden en sportieve mannen. Ze houdt niet van langdurig neuken wel van snel kunnen spuiten en dit meerdere malen op een avond. We willen graag een relaxte date in Zeeland of noord Antwerpen. Bijvoorbeeld een gezelschapspel met geile momenten of samen een porno zien op de sofa. Ze heeft zich nog nooit laten volspuiten door een andere man(nen) en dat staat wel op ons lijstje. Dus ben je SOA vrij en voldoe je aan bovenstaande karakteristieken, stuur ons dan een berichtje met fotos (incl omtrek lul). Ze is blond, mid 40 , 1m80 (graag grotere mannen dan haar) en heeft natuurlijke g cup. Man is hetero dus liefst geen bi en doet mee.  

Date datum nog te bepalen
Kplopzoek 34 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek!
Wij, koppel midden 30’ers, zijn op zoek naar de gepaste man om ons af en toe te vergezellen op avonden waar het wat meer mag zijn. Wij hebben voorlopig weinig ervaring, maar willen daar via deze weg verandering in brengen. De man die wij zoeken heeft een goed gevoel voor humor, heeft wat te vertellen, heeft liefst al wat ervaring met koppels en heeft een vleugje natuurlijke dominantie over zich. Wij verkiezen een goede connectie boven een snelle wip en vinden het belangrijk dat we zouden kunnen afspreken in het weekend. Wat vinden we verder nog belangrijk? Hygiëne, inhoud, geduld en goede/duidelijke communicatie. Spreekt dit zoekertje jou aan? Aarzel dan zeker niet om te reageren, vertel wat over jezelf en vergeet geen foto toe te voegen! Tot snel?  

Op zoek!