Zoeken naar namiddag

Uw zoekactie voor namiddag leverde 23 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Man zkt 46 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
exhib ingestelde dame
welke exhibitionistisch ingestelde dame heeft interesse in een date deze namiddag tegen een gepaste vergoeding?  
16 dagen
Gentlemen 33 jaar Antwerpen - Geel
ik zoek een dame voor de namiddag 400 euro voor u ik kan mij verplaatsen
hallo, heb je zin in een leuke sensueel date waar voorspel centraal staat met kussen en streling om erna heerlijk sex te hebben reageerd dan snel met en foto dat we straks elkaar kunnen zien grts  
16 dagen
Rustige man 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek een dame voor deze namiddag 300 euro voor u ik kan mij verplaatste
Hallo ik zoek een dame voor deze namiddag hou je van kussen strelen heerlijk voorspel en dan gezellig sex ? Date gaat door op hotelkamer op mijn kosten spreek dit u aan reageerd met een foto Geen uren lang mails gewoon duidelijk afspraken en genieten tot straks ? Xx  
17 dagen
Tim 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Genieten
Ik ben op zoek naar een geile vrouw tot 50 jaar die geniet van een goede beurt van een sportieve man. De bedoeling is rustig opbouwen en vurig en passioneel genieten van elkaar. Indien het klikt wil ik graag om de 14 dagen afspreken. Ik betaal 200 euro per keer en kan eventueel al vanavond of morgen namiddag.  
Fun39 39 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Spannende date vandaag
Welke vrouw uit de regio Tienen-Leuven-Sint-Truiden heeft wel zin in een spannende cardate deze namiddag of avond met een 39 jarige sportieve man. Lekker (tong)zoenen en elkaar (oraal) verwennen en indien er een leuke klik is kan er meer op kamer of bij mij thuis. Graag reactie met foto en je voorstel, fv uiteraard geboden. Hopelijk tot zo? ;)  

Spannende date vandaag
19 dagen
leuke man 44 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
deze namiddag
Deze namiddag - niet onknappe man wil ergens geil afgetrokken worden. Mooie vergoeding,  
Sam 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag (08/04): zachte blowjob (150€)
Hoi, welke spontane dame is in de mood om mij deze namiddag (zacht!) te pijpen in ruil voor 150€. Ik ben intiem uiterst verzorgd (glad, kaal geschoren) en mooi geschapen. Ik ontvang in Mariakerke in een nette omgeving en zonder huisdieren. Tot zo?  

Vandaag (08/04): zachte blowjob (150€)
22 dagen
Ikke 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Maandag 8 april
Dag dames, deze man (36, sportief, niet onknap) zoekt een date voor de namiddag van 8 april. We spreken af in een privésauna of andere discrete locatie zodat we even de tijd kunnen nemen. Bij voorkeur weet je van aanpakken, verwen je me met een massage en pijpbeurt tot het einde, maar alternatieve voorstellen of ideeën zijn ook welkom. Net zoals mij heb je niveau, ben je discreet en hygiënisch en heb je iets te vertellen. Omgeving Zuid-Antwerpen, Vlaams-Brabant of West-Limburg. Mooie financiële vergoeding voorzien en antwoord verzekerd!  
Audrey 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Welke leuke man heeft er vrijdag in de late namiddag of avond zin in een héérlijke verwenn
Stijlvolle aantrekkelijke dame ontvangt in een gezellig kader met een glaasje. Ik sta voor veel open maar geen SM. Wat ik verwacht van jou is een verzorgde hygiëne en discretie. Fake en fotojagers gelieve zich te onthouden.  

Welke leuke man heeft er vrijdag in de late namiddag of avond zin in een héérlijke verwenn
25 dagen
Ikke 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Maandag 8 april namiddag
Dag dames, Deze man zoekt een date voor de namiddag van 8 april. We spreken af in een privésauna of andere discrete locatie zodat we even de tijd kunnen nemen. Bij voorkeur weet je van aanpakken, verwen je me met een massage en pijpbeurt tot het einde, maar alternatieve voorstellen of ideeën zijn ook welkom. Net zoals mij heb je niveau, ben je discreet en hygiënisch en heb je iets te vertellen. Omgeving Zuid-Antwerpen, Vlaams-Brabant of West-Limburg. Mooie financiële vergoeding voorzien en antwoord verzekerd!  
  1   2   3