Zoeken naar namiddag

Uw zoekactie voor namiddag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
KWVL 58 jaar West-Vlaanderen - Torhout
zoek (ont)spannende softdate
58/170/75, zoekt voor deze namiddag tot ongeveer 21 u een ontspannende date in de omgeving. Geen cardate of andere zever. Trefwoorden : strelen, rukken, masseren, tongen, rimmen, pijpen tot ... Geboden en geëist : discretie, netheid, gezondheid. Geen fakers, enkel voor vandaag  
15 dagen
Wim 54 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik heb nood aan een zaadlozing.
Wie wil mij pijpen,of rukken. Deze namiddag rond 15u30. Ben geschoren, gedoucht. Hygiënisch graag.  
15 dagen
Mark 50 jaar Antwerpen - Herentals
Voor zaterdag namiddag omg Herentals 1400-1800
Wie wil zijn lekkere harde paal aanbieden aan mijn gewillig mondje en spuit zijn (liefst grote) lading lava in mijn mondje ? Poppers beschikbaar en geen fake Ik verplaats, car of buiten ook ok Stuur stats en liefst foto paal Tot spuits ?  
15 dagen
Csl 30 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Gewillige jongen
Iemand zin om een lekkere zuigbeurt te krijgen deze namiddag van een jonge slanke onbehaarde jongen. Bij klik mogelijk vaker of meer. Serieuze plus voor dominanter type.  
16 dagen
B.. 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geen gepraat
Hetero hier met een bi-kantje, ik ben niet behaard, atletisch gebouw en gespoeld. Ik ben op zoek achter volgend scenario: Je komt binnen en gaat zonder iets te zeggen mee naar boven. Ik doe mijn kleren uit en ga naakt op bed liggen. Ik wil dat je me neukt met condoom + glijmiddel en erachter terug vertrekt. Onherkenbaar zijn door middel van bivakmuts is pluspunt. Ik zoek iemand die hygiënisch is, niet te oud en niet onmiddellijk klaarkomt. Ik zoek dus geen date maar iemand die me wil neuken. Reageren op deze advertentie doe je met een foto, je leeftijd, je stats en eventueel een ander scenario of wat je van mij verwacht. Goede reacties beantwoord ik met een foto van mezelf. Het zou voor deze zaterdag in de namiddag zijn, glijmiddel & condoom zullen aanwezig zijn)  
16 dagen
Jef 70 jaar Antwerpen - Brasschaat
.pijper en slikker
70j volslank zoek leeftijdsgenoten (vanaf 65j) die graag eens hun lul en ballen gelikt en gepijpt hebben. Je blijft gewoon passief en spuit je Lekkere zaad in mijn warme mond. Niet roker en geen baard, onderaan hoef je dan weer niet geschoren te zijn, maar voorhuid moet over eikel kunnen schuiven. Graag reactie met wat info over jezelf. Ik kan meestal in de vroege namiddag ontvangen, ideaal voor gepensioneerden denk ik  
oudere orale bi 62 jaar Zeeland - Terneuzen
ik mis het zonnetje
Ik lig graag boven op de zeedijk te zonnen met een minuscuul klein slipje aan. Ik word dan graag verrast door iemand die me bekijkt, streelt en lekker leegzuigt. Helaas is het nog geen weer hiervoor, omdat ik die kick toch al wil beleven lig ik graag eens klaar op bed voor iemand die met me wil spelen. Als u zelf ook een kale frisse lul heeft die verpakt is in een minuscuul slipje dan heb ik ook wat om mee te spelen. Ik kan dit weekend ontvangen in de namiddag en avonduren.  

ik mis het zonnetje
16 dagen
biman 54 jaar Antwerpen - Turnhout
ontspannend momentje
nette en verzorgde 50er zoekt voor nu tot 10 u of vroege namiddag een verzorgde man. Ik zou graag nog eens naakt pijpen. Regio turnhout, oud-turnhout, retie. Ik ontv nt, verpl, enkel soft, geen anaal al word ik wel graag gerimd ... Suggesties zijn altijd welkom  
16 dagen
Bi man 35 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Bi heeft nog eens zin in mannenseks.
Goedemorgen!! Ik ben een slanke, verzorgde en vooral zeer discrete dertiger die nog eens zin heeft in mannenseks! Ondanks dat ik in een heterorelatie zit, kick ik af en toe op mannenseks. Zijn hier nog zo'n mannen? Zoek een date voor vandaag rond de middag of in de vroege namiddag. Ontvangen is quasi onmogelijk, maar kan me makkelijk verplaatsen in de ruime regio: Eeklo, Aalter, Lievegem, Assenede, Maldegem, Beernem, ... Veel kan: als het maar safe is en discreet! Ook enig niveau gewenst. Ik lees mijn mails niet permanent, maar zal later vandaag antwoorden. Tot gauw! Geile groeten!  
17 dagen
Bi man 66 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Bi man
Van namiddag enkele uren alleen thuis nog leuke man die ook op zoek is naar een date? Graag ernstige en serieuze reacties , hygiëne en discretie verzekerd.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10