Zoeken naar mondje

Uw zoekactie voor mondje leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jeroen 45 jaar Limburg - Genk
Lekker pijpen
Zoek een lekkere pik. Wil hem diep in mijn mondje steken en afzuigen. Wil je warme zaad voelen spuiten in mijn gezicht of mondje. Sta heet  
Sabrina 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Wie wil op mij komen geilen
Hallo, ben cd man en ik vraag mij af of er heren of zusjes zijn die willen komen geilen op mijn in nylons gehulde voetjes en lingerie. Ik draag thuis altijd nylons en damesschoentjes met open teen string bh met zelfklevende siliconeborsten en kleedje of rok met topje. Hou ervan om bekeken, uitgekleed en betast te worden. Teennageltjes zijn ook altijd gelakt. Clitje zit in een kleine peniskooi maar kan tijdens de date uitgedaan worden. Jij kan mijn sissy lichaam en nylonvoetjes bewonderen,bespelen,verwennen, masseren,... terwijl jij met jou geile pik speelt. Klaarkomen kan op mijn gezichtje. Eventueel help ik een handje of mondje terwijl jij mij verwent, betast, bekijkt,..... Kan ontvangen en verplaatsen. Interesse, stel jezelf deftig voor en wij spreken af.  
bibottom 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
date vanavond
Ben zelf 46j/186cm/80kg uit Oostende en bottom. Iemand zin om vanavond mijn mondje en kontje te neuken? (ik verplaats).  
marko 54 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
nog iemand lading op voorraad
Heeft er nog iemand een lading waar hij graag vanaf wil? ik ruk en pijp je tot je alles in mondje spuit.  
Botjepop 42 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Mondje zoekt eten straks
Hey Waar mag ik nog even stoppen na mijn afspraak deze avond in Roeselare? Ik ben botje, hou van pijpen, zoek nog wat proteďnes rond 21.30 / 22.00 uur, vluggertje X  
Jongen 29 jaar Antwerpen - Edegem
Fantasie
Wie wilt mn fantasie waarmaken? Ben een jongen van 29j, 182, 79 en op zoek naar een eerlijke kerel die zich graag wil aftrekken en mijn gezichtje wil onderspuiten. Als je wil help ik graag een handje (en mondje) ;) Graag foto bij reactie zodat ik weet wat te verwachten :-)  

Fantasie
Frits 48 jaar Antwerpen - Mol
Nog steeds opzoek naar jonge slank pijpmondje
Zoek nog steeds een jonge slanke gast die mijn klein dun besneden piemeltje wil komen pijpen. Niets meer! Ik blijf passief. Ik kan ontvangen. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik reageer enkel op reacties met je Stats, vanwaar je bent en gewone foto heeft voorrang.  

Nog steeds opzoek naar jonge slank pijpmondje
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
U lekker laten Pijpen door travje
wie zin voor vanavond of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

U lekker laten Pijpen door travje
Hot 46 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Cum on face
Welke hete man is er in de buurt en zoekt een mondje om lekker gepijpt te worden…je moet zelf niets doen…Mail met foto van je paal krijgt voorrang  
Mondje. 46 jaar Vlaams-Brabant - Machelen
Wie komt langs voor een pijpbeurt?
Titel zegt genoeg. Deftige heren en jongens welkom. Fris gewassen piemels, graag een beschrijving van jezelf en een foto in erectie van je speelgoed.  

Wie komt langs voor een pijpbeurt?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10