Zoeken naar moment

Uw zoekactie voor moment leverde 24 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

astra 57 jaar Antwerpen - Olen
gezocht
bi versa gay gaykoppel of bi koppel ik ben bi bottem verwen graag en word graag verwend veel kan voor me dus ben zeer hygienish discreet en heb respect voor degene die gemeend en echt zijn ik heb een pikje van 15x4 stijf in broekje zitten vol goesting wie wil een fijne tijd in bed met me ik verplaats me enkel op de moment en aub steeds reageren met stats en foto ik heb me reeds laten zien  

gezocht
Random 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
Jou lekker lang pijpen.
Hey, ben man van 28j, normale lichaamsbouw. Heb nog weinig ervaring maar vind het leuk om lekker te pijpen. Ben dus op zoek naar een man of liefst een koppel (meerdere mannen, vrienden kan natuurlijk ook!) die lang gepijpt wil worden en me alles laat ontdekken. Rustig beginnen maar graag ook alles eens uitproberen dus gewoon pijpen maar ook deepthroat, facefuck, ballen spelen en likken, klaarkomen in mijn mond en op mijn gezicht,... Alles met jou lul en ballen in/rond mijn mond kan voor mij. Eventueel me ook laten neuken maar dat is afhankelijk van het moment. Waar mag ik eens langskomen om lekker lang te pijpen?  

Jou lekker lang pijpen.
10 dagen
Mr. Edging 36 jaar Antwerpen - Beerse
Edging specialist in opleiding...wie stelt zich kandidaat voor extra ervaring?
Hallo iedereen,zoals de titel al aangeeft ben ik opzoek naar mannen die het zien zitten om zich volledig over te geven om mijn weg naar een excellente edging masseur waar te maken! Ik geniet enorm om een man maximaal te plezieren maar wel gecontroleerd zodat we constant tegen de klimax zitten maar het zo lang mogelijk uitstellen om dan uiteindelijk een heerlijk orgasme te ervaren! Ben dus concreet opzoek naar potente slanke mannen,leeftijd onbelangrijk,die discreet kunnen ontvangen! Denk jij een geschikte kandidaat te zijn laat dan zeker een seintje, mail me met een woordje uitleg over jezelf en ook zeker van welke regio je bent! Trefwoorden:gecontroleerd,zonder géne,met veel respect een zalig moment beleven. Groetjes Mr. Edging  
12 dagen
Tom 26 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Daddy gezocht
Zoek iemamd in de buurt van Hoogstraten die mij op dit moment kan ontvangen en wegwijs wil maken in de mannenliefde. Heb nog geen ervaring. Zoek een daddy en ben bottom ingesteld. Sta voor veel open en heb veel fantasieën. Iemand die nu geil wil sexten is ook altijd welkom. Kusjes Tom  
14 dagen
Bistef 53 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi looking
Misschien te vinden Bi zoekend naar Biman zoekt hete vent voor heet moment ... reg Vilvoorde Mechelen Hallo...langs deze weg zoek ik dat extra meer. Zoek een man voor geile sex. Ik hou van hete voorspel met veel tong en p..pwerk als je top bent zalig dan zou ik graag genomen willen worden. Hygiene en discretie ie zeer belangrijk. Date zelden en niet met iedereen en wie weet samen af en toe ? Zin?  
15 dagen
Arnault 34 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Afspreken
Welke leuke rustige gast wil vandaag afspreken bij mij thuis om elkaar wat te plezieren. Mee met de flow van het moment en dan zien wat we doen. Sta open voor veel. Respectvol en discretie gewenst. Verplaatsen kan ik ook indien je dit wenst.  
19 dagen
Koen 59 jaar Limburg - Sint-Truiden
Wie heeft er zin in?
Wie kan me vandaag of morgen voormiddag ontvangen voor een lekker verwenmoment: knuffelen, betasten, pijpen, rukken en eventueel neuk ik je. Ik laat je op het einde ook spuiten van plezier. Graag reactie met stats en woonplaats.  
19 dagen
Bistef 53 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi op zoek en jij?
Bi zoekend naar Biman zoekt hete vent voor heet moment ... reg Vilvoorde Mechelen Hallo...langs deze weg zoek ik dat extra meer. Zoek een man voor geile sex. Ik hou van hete voorspel met veel tong en p..pwerk als je top bent zalig dan zou ik graag genomen willen worden. Hygiene en discretie ie zeer belangrijk. Date zelden en niet met iedereen en wie weet samen af en toe ? Zin?  
20 dagen
Jens 28 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Opzoek naar nieuwe ervaring.
Hallo iedereen, Ik zal me eerst voorstellen. Ik ben man van eind de 20. Sportief gebouwd/slank/hetero. Ik ben opzoek naar men eerste BI ervaring. Wie wilt mij dit moment bezorgen. Ik ben opzoek naar 1 of koppel die me deze avond kan ontvangen. Ik rij van Antwerpen naar Dendermonde. Ik vertrek rond 22u. Dus u ontvang mij deze avond. Jij bent een slanke man, geschoren. Dus jouw deur staat op kier, ik kom binnen kleed uit en blinddoek mij. Daarna kom jij me halen. (Je geeft mij heerlijke massage waarbij je daarachter mij heerlijk gebruikt) Er wordt niets gesproken. Wil jij vanavond pleziertje. Of ben je koppel ook welkom. Wil je een cardate? Of andere rollenspel. Stuur je verzoek maar binnen  
26 dagen
Johanbi 55 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi’zoekend
Misschien te vinden Bi zoekend naar Biman zoekt hete vent voor heet moment ... reg Vilvoorde Mechelen Hallo...langs deze weg zoek ik dat extra meer. Zoek een man voor geile sex. Ik hou van hete voorspel met veel tong en p..pwerk als je top bent zalig dan zou ik graag genomen willen worden. Hygiene en discretie ie zeer belangrijk. Date zelden en niet met iedereen en wie weet samen af en toe ? Zin?  
  1   2   3