Zoeken naar mogen

Uw zoekactie voor mogen leverde 11 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Tom 40 jaar Antwerpen - Wilrijk
Sportieve jongedame gezocht voor date
Ik ben specifiek op zoek naar een jongedame die sportief is. Bij voorkeur actief in handbal of hockey. Dit om 2 redenen. Voor een seksdate en/of om mij te vergezellen naar een wedstrijd. Vergoeding door jou te bepalen. Zijn er nog fantasieën die ik werkelijkheid wil laten worden? Ik zou graag eens willen daten met een stewardess of een leerkracht. Leeftijd van geen belang. Gezien ik via deze weg al heel wat leuke jongedames heb mogen leren kennen en voor meerdere afspraakjes probeer ik het opnieuw. Reageren met foto is een must em waarvoor je open staat.  
Ron 46 jaar Antwerpen - Kapellen
Zaadgeile dame of koppel gezocht
Ik ben een man van 46j uit ‘t Antwerpse. 1,84m en 91kg die t geil vind om na een lekkere vrijpartij klaar te komen in de mond of op t gezicht van een dame die dit ook erg lekker vindt om te krijgen. Daarom ben ik op zoek naar een vrouw die hier ook erg van kan genieten. Ook koppels die hiervoor in zijn mogen mij contacteren. Ook cuckold stellen die bv houden van cumcleaning door de man mogen mij een berichtje sturen. Graag met wat uitleg en onherkenbare foto, en het bedrag dat je/jullie hiervoor graag zouden hebben. Spaar altijd wat zaad op dus enkel voor de echte liefhebbers. Ik kan verplaatsen en ontvangen en draag hygiëne en discretie hoog in ‘t vaandel! Zin in? Laat snel iets weten! Grts  

Zaadgeile dame of koppel gezocht
Jan 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
jonge vrouw meer dan welkom!
Goedemorgen! Ik (alleenstaande, niet-gebonden) man zou het bijzonder leuk vinden om een aantrekkelijke vrouw (max 40) in mijn appartement aan de rand van Gent te mogen ontvangen. Een rustige kennismakingsbabbel als inleiding op een geil uurtje, op zoek naar de totale bevrediging voor jou en voor mij. Uiteraard tegen vergoeding. Stuur een foto bij je reactie en ik kom snel bij jou terug.  
Daddy 40 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Daddy
Ik zoek een slank meisje 18-30 jaar om zondag 12/5 met me af te spreken. Jij ligt naakt, ik lik je overal ook voetjes, geen gepijpt of geneukt, jij laat je gewoon overal likken en strelen. Max half uur, dit bij me thuis, prijs overeen te komen, liefst dus mogen, maar zou eventueel ook andere dagen kunnen.  

Daddy
just me 36 jaar Oost-Vlaanderen - Mariakerke
Heerlijk zacht pijpje :) in jou auto.
hi, Gelieve goed te lezen voor u reageert. Ik ben een rustige MOLLIGE dame. Je bent een vriendelijke/ respectvolle belgische man tussen 40 en 60j. U houd van even te ontsnappen aan het gehaaste leven. je houd van een heerlijke zachte blowjob waar geen druk is ben je bij mij aan juiste adres. Hou je van hard en diep dan ben ik dus zeker niet je match. Uiteraard als men afspreekt is het mooi en fris vanonder. Ik vraag 60 euro voor een pijpje met cim (slikken). Kan eventueel topless met wat zoenen erbij voor 80 euro. Ik bied niets meer dus gelieve niet te vragen. Kan doorgaan bij jou als je van Gent bent of in jou auto. Als voor auto is pik je mij op in mijn buurt en gaan we samen naar een rustigere plaats. Opik adres geef ik dan ook maar bij een concrete afspraak niet eerder. Geen eindeloos heen en weer gemail. fakers en Zeveraars mogen zich onthouden en voort scrollen.Gezichtfoto alleen maar als jullie hebben gestuurd. stel je zelf wat voor en welk van de 2 u wenst. grtjs  
10 dagen
Pieter 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek stijlvolle studente voor date komend weekend !?!
Ik ben zelf een man van 45 ben hoger opgeleid en ben 1m85, bruin haar, groen-bruine ogen en slank. Ik ben op zoek naar een studente die het wel leuk zou vinden om komend weekend te daten kan op vrijdagavond zaterdag ganse dag of zondagavond. In functie van wanneer zou ik graag samen gaan dineren al dan niet in combinatie met shopping en of een andere leuke activiteit ( suggesties mogen altijd). Samen de spanning opbouwen met als het klikt spannend dessertje op hotel of B&B. Lijkt dit je wel wat contacteer me snel en wie weet tot gauw. Xxx  
14 dagen
Bart 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
studente gezocht voor trekbeurt met spuiten over haar, tot 350 euro pay
Ik zoek een leuke studente (of pas afgestudeerd) te Gent of elders die graag op hotel of bij haar op kot een korte date met me doet. Enkel een beetje aftrek fun en als afsluiter een stevige ejaculatie. Ik spuit over jou, maar je kan zelf kiezen waar ik mag komen. Beloning is navenant wat je graag wil doen. Voor aftrekbeurt geef ik 50. Als je me enkel doet spuiten blijft het daarbij. Om over je borsen te mogen klaarkomen geef ik 50 extra, maar over je gezicht of in je opengesperd mondje is het 100 extra (je mag uitspugen). Is het in je mond en slik je ook door is het 150 extra. Voorgaande is dus 50 tot 200 euro in totaal. Als ik het mag filmen (eventueel jij gemaskerd) geef ik nogmaals 100 extra. De eerste keer geef ik sowieso een eenmalige 50 euro extra. Verloning is dus 50 tot 300 per keer navanent wat je wil doen en de eerste keer zelfs 100 tot 350. Twee vriendinnen van elkaar mogen ook reageren, dan beloon ik jullie beiden. Stuur me berichtje. xx  
15 dagen
Ordinary man 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie verhuurt zijn kinky sletje... Geen intiem contact vereist
Zou graag in contact komen met een man die thuis beschikt over een kinky sletje en haar ter beschikking wil stellen van een andere man. Mag ook een sletje zijn met weinig ervaring die verder moet evolueren naar een echt sletje. Zoek ofwel een sletje die gehoorzaam is en ter beschikking gesteld wordt om bekeken, betast, gekeurd, gebeft, gevingerd, gespankt,... te worden en moet gehoorzamen. Ofwel een kinky sletje die zonder problemen verder gaat tot experimentjes, (soft-)sm,... tot aan vooraf afgesproken grenzen. Komen dus in aanmerking: sletjes die psychisch mogen gebruikt worden en/of sletjes die fysisch mogen gebruikt worden. Interesse? Stuur een bericht voor verder contact. Ik zoek geen trio's en platte neukpartijen. Sletjes die zichzelf aanbieden zijn ook welkom.  
16 dagen
Dieter 27 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Toekijken
Ik heb al langer een fantasie om mezelf te mogen bevredigen voor een knappe jonge meid, gewoon toekijken dus en wat aanmoedigende woordjes influisteren. Je wordt er goed voor betaald. Heb een verzorgd voorkomen, jij ook? Tot hoors!  
29 dagen
Bi-Top 63 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dikke kont gezocht
Bi-top (1,78m - 80kg - 18cm) zoek een vrouw, trav of cd die ik regelmatig in de kont mag neuken. Mijn voorkeur gaat uit naar volslanke types met een dikke kont. Ook koppels mogen reageren.  
  1   2