Zoeken naar mogelijkheden zijn

Uw zoekactie voor mogelijkheden zijn leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Zakenman 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie biedt zijn sletje aan? Zeer ruime vergoeding.
Zoek een man die in het bezit is van een echt geil onderdanig sletje en haar wil aanbieden in ruil voor geld. Ik wil graag je slet huren voor een vergoeding tot 500 euro. Het wordt misschien tijd dat je slet wat extra geld binnenbrengt als slet of hoertje. Je slet of hoertje komt in aanmerking als ze jonger is dan 30-35 jaar, gehoorzaam is en open staat voor wat jij haar vraagt en beveelt. Wat dat is spreken wij onderling af; ik hou mij aan de afspraken en zij gehoorzaamt mij. Graag duidelijke voorstelling van je slet en haar mogelijkheden.  
12 dagen
Gentle Master 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke man biedt zijn sletje/hoertje/slavin aan?
Heb je als amateurpooier de beschikking over een geil amateursletje/hoertje/slavin die je ter beschikking kan stellen van een vreemde man? Leeftijd en uiterlijk zijn van ondergeschikt belang, belangrijk is dat ze als een geil kinky sletje aangeboden wordt. De voorwaarden en grenzen worden met jou besproken en vastgelegd. Ik hou me strikt aan de voorwaarden als jij er voor zorgt dat zij dat ook doet. Ik besef dat dit niet echt goedkoop zal zijn maar daar geraken we wel uit; in functie van wie, wat en hoe zal de vergoeding bepaald worden. Om snel een keuze te maken graag een beschrijving van het sletje, een eerste voorstel van de mogelijkheden en prijs, samen met een gewone (onherkenbare) foto. Indien ok dan laat ik je concreet weten hoe ze in aanmerking kan komen en hoe we verder afsreken.  
12 dagen
Fred 59 jaar Vlaams-Brabant - Tielt-winge
Genegenheid .
Hallo lieve dames . Als alleenstaande man mis ik enorm de lichaamswarmte van een vrouw . Behoefte aan knuffel redelijk groot . Kan er meer , graag dan hoor . Stel je jezelf even voor , vergezeld van beeldmateriaal graag . Ook graag mogelijkheden , en voorwaarden vermelden . Ik kan ontvangen , ook verplaatsen . Grotjes  
19 dagen
Zakenman 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Zoek amateurhoertje met amateurpooier
Heb je of ben je een amateurhoertje dat regelmatig kan ter beschikking zijn van een zakenman? De amateurpooier en/of amateurhoertje bepalen de grenzen en mogelijkheden en natuurlijk ook de gewenste vergoeding. Bij voorkeur is het sletje jonger dan 30 jaar, houdt ze van sex en is ze kinky en ruimdenkend. Indien je als pooier je amateurhoertje aanbiedt is het om ze ter bechikking te stellen, ik zoek geen trio. Bij interesse graag de gegevens van het sletje, voorstel en gewenste vergoeding.  
24 dagen
Dimitry 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Fijne start voor jonge dame
Welke jonge dame wenst de vakantie fijn in te zetten? Ik ben een fantasierijke man die graag een dame uit de kleren zie gaan, mag meermaals zijn. Dit in een bepaald scenario, thema,…. Seks komt dus niet op de eerste plaats! Ik ben rustig, lief, stel je graag op je gemak, niks moet alles mag. Ideaal voor dames die weinig ervaring hebben of verlegen zijn, die net starten,…allemaal welkom! Is mijn bedoeling om samen een aangename tijd te beleven. Zo wie zo langere date, kunnen we wat babbelen, geen tijdsdruk, even zalig weg van de drukke wereld rondom ons. Ik kan verplaatsen en ontvangen. Doe een voorstel van wat je wenst te doen (sta voor veel open) graag met een korte beschrijving of een foto van jezelf (ik ben discreet en handel er naar) hoeveel je wenst voor onze afspraak en Wanneer je mogelijkheden zijn. Zo houden we het mail verkeer beperkt en concreet. Ik kijk uit naar je mailtje.