Zoeken naar moeten

Uw zoekactie voor moeten leverde 42 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Roadrunner 47 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Wie heeft er ook goesting en wil concreet afspreken tussen nu en 13u ?
M 47 175 75 16*5 sportief, creatief, hetero maar spanningzoeker. Voel me niet aangetrokken tot mannen maar vind het wel fijn om er af en toe eens mee te spelen. Leven doen we maar één keer en we moeten toch alles eens geprobeerd hebben :-) Zelf hou ik van bijzondere ervaringen. Heb jij een ideetje om te doen tussen nu en 13u? Stuur even, ik antwoord sowieso. Ciao !  

Wie heeft er ook goesting en wil concreet afspreken tussen nu en 13u ?
Pieter 58 jaar Antwerpen - Laakdal
Wielertoerist
Van de vele honderden wielertoeristen die zondags rondrijden moeten er toch zijn die goesting hebben in iets anders dan fietsen. Wie o wie kom ik morgen tegen? Omgeving zuiderkempen. Zelf ben ik 57, 1.78, 70kg. Tot morgen?  
gie 52 jaar Antwerpen - Mol
lekkere voormiddag
Deze biman is geil opgestaan en wenst uw wensen te vervullen. Wie biedt me zijn keiharde erectie aan om hem in mijn warme mondje te nemen en je kloppende lid te verwennen tot je het niet meer kan houden van genot. Leun lekker achterover en geniet en geef me alles wat je hebt. Ik wil de volledige inhoud van je volle ballen opzuigen. Wie zit er met een knoert van ern erectie en wil spuiten? Contacteer me aub We moeten mekaar helpen…  
Peter 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Bekeken worden en soft
Ben verzorgde man en wil me graag eens laten bekijken en alles moeten tonen wat me gevraagd zal worden. Wil ook gerust met mezelf spelen en jou soft verwennen als je dat wil. Graag ergens buiten op rustige plaats. Verplaatsen is geen probleem in ruime omgeving. Wie heeft voorstel of opdracht?  
10 dagen
Dirk 50 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Wie mag ik straks ik.......
Hallo knappe boy heeft goesting om eens een man te mogen pijpen zij die meer willen moeten het maar vragen.  
11 dagen
Jan 69 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek man die mijn vrouw kan verleiden
Mijn echtgenote is bijna 69 en ik ben sexueel niet echt aktief. Ben jij een man vanaf 50+ en zie je er nog goed uit?Dat is al zeker een pluspunt. Je hebt interesse in literatuur want ze leest erg veel. Verder houdt ze van Leonard Cohen, Richard Hawley,Jasper Steverlynck maar ook van Bart Peeters. Ze is zeker niet van het recht voor de raap type en de verleiding zal discreet moeten gebeuren en heel wat tijd vragen. Ik verwacht van jou een eerste plan van aanpak: de eerste contacten gebeuren via mij en zo zal ze na een tijdje kennis kunnen maken met jou. Maar daar is dus echt een goed scenario voor nodig. Ze is 175 cm, weegt 85 kgs, niet intiem kaal en ze heeft normale borsten die al hangen natuurlijk. Enkel eerlijke en ernstige voorstellen aub? Stel je zelf grondig voor en motiveer duidelijk waarom je op deze advertentie ingaat. Foto's mogen maar zijn zeker geen must.  
12 dagen
Pieter 37 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie wil me gewoon gebruiken ? Veel is mogelijk
hey .ik ben op zoek naar een man die zijn lusten eens wil uitleven op mij . veel is mogelijk zolang het vooral gericht is op jouw plezier en fantasie. van bv jou gewoon te moeten pijpen en je zaad slikken of met condoom mijn ongespoeld gat hard doorneuken . maar ook kinky/pervers mij jouw ongewassen lul laten pijpen of me ermee keelneuken , me gebruiken als toilet ( bv met trechter vastgeplakt op men mond me jouw verse pis laten slikken maar ook al jouw opgespaarde urine van de laatste dag . ikzelf ben nogal dik en behaard . van jouw verwacht ik enkel dat je me wenst te gebruiken .  
12 dagen
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Bekeken worden en soft
Ben verzorgde man en wil me graag laten bekijken en alles moeten tonen terwijl ik met mezelf speel. Verplaatsen is geen probleem en mag ook ergens buiten of aan de auto. Wie heeft voorstel of opdracht?  
13 dagen
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Bekeken worden en soft
Ben verzorgde man en wil me graag laten bekijken en alles moeten tonen terwijl ik met mezelf speel. Verplaatsen is geen probleem en mag ook ergens buiten of aan de auto. Wie heeft voorstel of opdracht?  
Exibio Sletje 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Ik moet me aanbieden van mijn vriendin
ik ontvang je naakt jij komt binnen en keurt me keurt dus mijn tepels ballen lul oksels voeten en kont ik moet dan op bed op mijn knieën gaan zitten terwijl kijkt mijn vriendin toe wat je doet een klets op mijn kont kan je keurt me verder je kan me dan al eens melken voor de lovers ook mijn voeten keuren me anaal keuren kan ik begin je dan te pijpen lik je lekkere natte eikel en je ballen ik ben fotolover maar is geen moeten aan ik pijp je tot het einde dus we zoeken enkel 100% bi mannen TV/TS of gay graag een mailtje met meer dan 1 zin en een fotootje  

Ik moet me aanbieden van mijn vriendin
  1   2   3   4   5