Zoeken naar minded

Uw zoekactie voor minded leverde 20 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

19 dagen
Heer 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
zoekt dame
met interesse in een vast contact als fwb en open minded. Ben deftig, gezond, en heb niveau met kinky kantje, nl interese in dirty. Wie gaat mee op ontdekking.  
20 dagen
Kinky Yan 46 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
WFB gezocht! Dame regio Heist op den Berg.
Ik zoek een open minded dame 18 - 55 jaar regio Heist op den Berg. Slank, normaal tot mollig. Dit voor regelmatig seksueel contact. Dit kan enkel voor seks of een vriendschap waar seks centraal staat (Gaan wandelen, iets drinken, uit eten, film, feestje, daguitstap). Met behoud van seksuele vrijheid is geen probleem. Openstaan om te experimenteren en ongeremde seks is een pluspunt. Zelf kan ik niet ontvangen. Ik ben volledig intiem geschoren! 46 jaar, 1m83, normaal gebouwd 83kg, grijs blauwe ogen, blond grijs haar. Bij interesse of meer info, contacteer mij gerust!  
Lucas 42 jaar Limburg - HASSELT
BIG TITS
Hallo, ik ben een slanke, open minded & groot geschapen gast van 42 jaar. Mijn fetish zijn mooie grote tieten: kijken, voelen en kneden met de handen, tepels likken en zuigen. Daar krijg ik een flinke grote stijve pik van. Ik zoek dan ook een meid/vrouw met mooie grote tieten. Je poesje lik ik ook graag. Neuken als je wil in de standjes die je leuk vindt. Graag alles discreet.  

BIG TITS
21 dagen
Tyler 28 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aantrekkelijke jongeman zoekt FWB
Niet-onknappe jongeman van 29 jr zoekt aantrekkelijke FWB! Ik ben open-minded, chill en altijd te vinden voor iets spannends ;) Interesse? Dan hoor ik het graag! XXX  
Fwb 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar plezier
Op zoek naar discreet plezier. Ik ben redelijk zwaar bewapend maar ik weet hoe ik hem moet gebruiken om jou te verwennen. Ik ben zelf jong, groot en gespierd. Hygiëne, discretie en open-minded zijn de sleutelwoorden. 27j/190cm/90kg/20cm  

Op zoek naar plezier
25 dagen
Sam 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voeten verwennen?
Hallo! Welke nieuwsgierige, open-minded vrouw vindt dat ze twee dingen tekortkomt: een goed gesprek en aandacht voor haar mooie voeten? Deze even nieuwsgierige, verzorgde jongen heeft veel liefde voor voeten te geven maar kan het te weinig in de praktijk omzetten. Een klik en een goed gesprek zijn daarbij wel heel belangrijk. Ben je benieuwd? Laat gerust iets weten, ik bijt niet (behalve misschien heel zacht in tenen) :-) ! Leeftijd geen belang.  
sami 23 jaar Limburg - As
voor veel in
hoi ik ben een 23j student en zoek een leuke dame (leeftijd onbelangrijk) voor spannende momenten. ik ben open minded en voor veel in, met de nodige hygiëne en respect uiteraard. stuur een berichtje en wellicht tot snel.  

voor veel in
27 dagen
Bram 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Een nieuwe start? Naturisme. Vrijheid zeee!
Recent terug single. Open minded jongeman niet meteen op zoek, maar open voor een nieuw contact op vriendschappelijke basis. Interesse voor naturisme, zomers naaktstrand bezoek,yoga, roadtrips, boeken en een open avontuurlijke levensstijl zelf ben ik een beetje introvert. Niet zweverig. Genoeg over mezelf. Wie weet vind ik hier een leuk persoon om lekker te stranden bij een zonsondergang.  
29 dagen
Bart 42 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Flink veel kink
Ik heb tot nu toe vooral "vanilla" relaties gehad met weinig ruimte tot experiment. Ik zou graag eens iemand vinden die open staat voor wat meer kinky dingen dan de doorgaanse "alledaagse" seks. Iemand die graag experimenteert en dingen uitprobeert. Ben jij open minded en gebruik je liever het woord ja dan nee in bed? Wie weet is het een match made in heaven.  
Joris 28 jaar Limburg - Ham
Misschien ben ik u speld in deze hooiberg
Hallo koppels . Ik ben een jongere sportieve slanke man van 28 jaar die opzoek is naar een koppel m/v om een vast sexueel contact mee aan te gaan indien er een klik is voor ons allemaal natuurlijk . Een paar kenmerkende punten van mezelf . Sportief, goede babbel( eenmaal het ijs gebroken is ) ,positieve mindset, openminded, klassevol. Ook is hygiene en discretie super belangrijk . Wat ik hoop te vinden is een tof koppel dat dit samen goed besproken heeft . Een gesprek moet zeker ook op zijn plaats zijn bij dit vast koppel en een open minded gedachtegang is altijd positief . Indien dit een beetje overeenkomt met wat jullie denken/zoeken stuur dan gerust een berichtje. Groetjes  

Misschien ben ik  u speld in deze hooiberg