Zoeken naar min uur

Uw zoekactie voor min uur leverde 68 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijpmondje 40 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
[Gloryhole...Anoniem]
Ik pijp, zuig en/of ruk je anoniem en discreet leeg in Temse via gloryhole zie foto's. De deur staat op een kier als ik een juist uur weet. Iedereen hygienisch en NIET opdringerig is welkom. Klaarkomen mag in mond. Geen handtastelijkheden aub, het is anoniem en ik wil dat zo houden. Indien interesse: Sms of Whatsapp je [leeftijd + lengte + gewicht + juist uur] naar (0468414006) [Niet bellen !!]. Zich aanbieden met FRIS gewassen lul aub ! Ik ben elke dag bereikbaar voor wat er staat. (Ps: op de afspraak zijn vind ik belangrijker dan je aantal cm). Tot pijps xxx.  

[Gloryhole...Anoniem]
Wippie 55 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek op maandag 24 juni plekje voor mij en gelegenheidsvriendin
Mijn dikke vriendin en ik zoeken een plekje waar we ons op ons gemakje kunnen amuseren. Dit enkel in Merksem aub. Het spreekt voor zich dat je mee mag spelen. Ik (of jij en ik) masseren haar eerst, daarna gaan we wat verder. Je mag mij zuigen en ik jou, je mag haar neuken en tongzoenen, alsook overal betasten, kneden, likken... Pijpen doet ze niet, maar ik wel. Wij zoeken een vriendelijk iemand, respectvol en verzorgd, die houdt van dik en niet mooi maar wel geil. We kunnen gebruik maken van een bed en was- of douchegelegenheid. Het zou kunnen doorgaan in de loop van de dag (juiste uur staat nog niet vast) en we zouden maximum een uur en half blijven. Je mag of in mijn mond op mijn gezicht klaarkomen of in haar of over haar borsten, zoals je wil. Je bent ook bereid om fotootjes van ons te maken of ik van jou en haar die enkel voor jou en ons privégebruik zijn (met mijn gsm). Indien je een plekje hebt in Merksem of rond de grens Merksem Schoten, hoor ik het graag. Grtjs Wippie.  

Zoek op maandag 24 juni plekje voor mij en gelegenheidsvriendin
Zuigmondje. 40 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
[Gloryhole..Anoniem]
Ik pijp, zuig en/of ruk je anoniem en discreet leeg in Temse via gloryhole zie foto's. De deur staat op een kier als ik een juist uur weet. Iedereen hygienisch en NIET opdringerig is welkom. Klaarkomen mag in mond. Geen handtastelijkheden aub, het is anoniem en ik wil dat zo houden. Indien interesse: Sms of Whatsapp je [leeftijd + lengte + gewicht + juist uur] naar (0468414006) [Niet bellen !!]. Zich aanbieden met FRIS gewassen piemel aub ! Ik ben elke dag bereikbaar voor wat er staat. (Ps: op de afspraak zijn vind ik belangrijker dan je aantal cm). Tot pijps ;-)  

[Gloryhole..Anoniem]
Zuigmondje 40 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
[Gloryhole...Anoniem]
Ik pijp, zuig en/of ruk je anoniem en discreet leeg in Temse via gloryhole zie foto's. De deur staat op een kier als ik een juist uur weet. Iedereen hygienisch en NIET opdringerig is welkom. Klaarkomen mag in mond. Geen handtastelijkheden aub, het is anoniem en ik wil dat zo houden. Indien interesse: Sms of Whatsapp je [leeftijd + lengte + gewicht + juist uur] naar (0468414006) [Niet bellen !!]. Zich aanbieden met FRIS gewassen lul aub ! Ik ben elke dag bereikbaar voor wat er staat. (Ps: op de afspraak zijn vind ik belangrijker dan je aantal cm). Tot zuigs ;-)  

[Gloryhole...Anoniem]
afwerker 56 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek 0475477443
pijp,zaad en pisslet
pijp,zaad en pisslet bi 56 onderdanig slank, zaad en pisverslaafd, slikker zoekt dominante perverse mannen rond eigen leeftijd of ouder voor leuke dates, op regelmatige basis op weekdagen s'avonds na 1700 uur...hou ook van masturbatie, rimmen, vernederende taal, onderwerping...kan ontvangen en verplaatsen in de naaste omgeving...zoek maar één iemand die het meent en voor regelmatig dus...niet reageren als je s'avonds niet kan, tongen en neuken ook niet..bij interesse, graag mail of sms (géén tel)met iets méér dan 1 zin, ook je stats, en verlangens..KAN NU OOK HET HELE WEEK-END  

pijp,zaad en pisslet
Pijpen 38 jaar Antwerpen - Herenthout
Pijptrav
Wie wil er nog vlug zaad in mijn mondje spuiten,ben volslanke trav met gevoelige tietjes,poppers, kussen indien gewenst voor nu tot 17:00 uur ,kan discreet ontvangen.  
guy 57 jaar Antwerpen - Schoten
bottom en pijpslet is om 13.30 uur in sauna kouros
bottom en pijpslet en . is om 13.30 vandaag in sauna kouros te schoten. Ik sta in de douche , code is jij komt in de douche en je wrijft over je knieen.dan zal ik jou benaderen en mag je mij gebruiken meerdere mannen ok.  
afwerker 56 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek 0475477443
pijp,zaad en pisslet
pijp,zaad en pisslet bi 56 onderdanig slank, zaad en pisverslaafd, slikker zoekt dominante perverse mannen rond eigen leeftijd of ouder voor leuke dates, op regelmatige basis op weekdagen s'avonds na 1900 uur...hou ook van masturbatie, rimmen, vernederende taal, onderwerping...kan ontvangen en verplaatsen in de naaste omgeving...zoek maar één iemand die het meent en voor regelmatig dus...niet reageren als je s'avonds niet kan, tongen en neuken ook niet..bij interesse, graag mail of sms (géén tel)met iets méér dan 1 zin, ook je stats, en verlangens..KAN NU OOK HET HELE WEEK-END  

pijp,zaad en pisslet
Arne 32 jaar West-Vlaanderen - Poperinge
Dringend
Zijn er mannen dat deze voormiddag willen geneukt worden we spreken af welk uur uw adres en deur op kiertje ik kom binnen je zit al klaar op je knieeen ik rim en neuk je en vertrek terug  
rara 45 jaar Antwerpen - Edegem
wie ontvangt morgen in omg antwerpen ?
bi versa. eerst into soft...dan zien we wel verder... ps exact uur nog niet gekend...  
  1   2   3   4   5   6   7