Zoeken naar mi*

Uw zoekactie voor mi* leverde 75 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

16 dagen
Jan 24 jaar Vlaams-Brabant - Heverlee
Saunadate
Hallo Ik ben een jonge heer van midden de 20 die er niet slecht uit ziet en zoek een leuke dame die mee naar de sauna wil of een leuke tijd wilt. Leeftijd is niet zo belangrijk, en ik kan je een mooie vergoeding geven.  
16 dagen
Mike 45 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Welke dame wil mijn speeltje zijn?
Welke dame wil mijn speeltje zijn? Graag een dame die kickt op gebruikt worden. Alles uiteraard vrouwvriendelijk. Misschien ook iemand die kickt op zaad! Graag een fotoke voor aangename kennismaking, ik kan ontvangen en verplaatsen. Een niet onknappe, normaal gebouwde man. Ultra netjes en verzorgd. Groot en sportief. Vertel me uw prijs om u te laten gebruiken. (H)eerlijke advertentie.  
16 dagen
Zakenman 55 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Welke jonge vrouw of koppel heeft zin in 200 euro, geen intiem
Zoek een jonge ruimdenkende vrouw/sletje die zin heeft in een date zonder intiem en dit in ruil voor een vergoeding 100 tot 300 euro voor een date van 30-45 minuten. Ook man die zijn sletje aanbiedt welkom of een kinky koppel. Wederzijds respect en volledige discretie geboden. Bij interesse graag een bericht met een beetje uitleg.  
17 dagen
Kobe 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Toiletslaaf op zoek
Ik ben op zoek naar een kinky dame die me wil gebruiken als toiletslaaf. Looks zijn voor mij niet super belangrijk, wel een open mind en een kinky kantje. Zelf heb ik ervaring, als jij geen ervaring hebt is dat voor mij geen probleem. Heb je interesse of vragen, geef me dan gerust een seintje.  
17 dagen
Handige Harry 43 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Klusjes betaald in natura
Door onverwacht wegvallen van klus ben ik nog vrij vandaag. Voor dames die alleen wonen en het sowieso niet makkelijk hebben wil ik mij kandidaat stellen voor het uitvoeren van allerlei technische kluisjes bij je thuis. Ik vraag hiervoor geen geld maar we kunnen iets inruil afspreken in natura. Kan overal in Belgie afhankelijk of ik in buurt zit. Dus heb jij een klusje en zie je het wel zitten om het op deze manier te laten oplossen! Ik ben verzorgde man, 1m72, normaal gebouwd, hoger opgeleid, zachtaardig en open minded. Xxx Handige Harry  
17 dagen
gamin 55 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
sensueel
ergens een dame in zomerjurkje, die durft te ontsnappen aan het dagelijkse ritme, huisje thuisje, even verstand op minimum, wegdromen van een huisvrouw tot een aanbeden minnares.... zachtjes sensueel opbouwend,... indien klik regelmaat... wie durft een poging?  
18 dagen
Koen 30 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
30 jarige man zoekt vaste sugarbaby voor 1000 € + / maand
Mijn naam is Koen. Ik ben 30 jaar en heb een goede job dus ik kan wel wat missen. Wat ik niet kan missen is tijd, door mijn drukke job heb ik momenteel geen tijd voor een vaste relatie maar ik mis de voordelen ervan wel. Die voordelen hoop ik in een 'vaste partner' hier te vinden. Ik zoek dus iemand da het lieve sexy vriendinnetje wil spelen op seksueel en romantisch/sensueel vlak. Geen extreme of rare toestanden maar een fake (maar authentiek gespeelde) 'relatie'. Ik ben wel vrij streng op wat ik precies zoek omdat ik er ook veel geld voor over heb. Ik zoek iemand tussen de 19 en 30, slank, met grotere borsten, kleur van haar en huid speelt niet zo'n grote rol. Maar wel sowieso iemand dat nederlandstalig is. En Belgisch/Nederlands heeft ook een voorsprong. Indien je interesse hebt stuur me een bericht dan kunnen we snel afspreken! Afspreken enkel bij mij of bij jou thuis niet op hotel (later kunnen we wel hotel/restaurant dates doen maar op het begin niet)Tot snel!  
18 dagen
Math 47 jaar Limburg - Paal
Gezocht : open minded lady
Gezocht voor discreet privé-feestje : geile en ongeremde dame. Leeftijd : 21 - 57. Mindset : horny, slutty, kinky ... Lust en genot staan centraal. Date met 2 heren ook mogelijk. Feestje met 3/4 evenzeer. Regio Limburg. Alles in discreet en respectvol overleg. Veilige setting, hygiëne top, discretie 100% gewaarborgd. Vragen ? Shoot ! Tot snel.  
20 dagen
Alex 48 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Welke dame helpt mij van mijn overtollige zaad af?
Op welke manier wil je dit doen en voor welke prijs? Minimuum vereiste is tongzoenen. Welke geile dame ziet dit zitten? Graag een fotoke. Een niet onknappe, slanke en verzorgde man.  
20 dagen
Mister 34 jaar Antwerpen - Duffel
Ik zoen een dame voor deze week 250 euro voor en dik uurtje elke regio
Hallo ik zoek een Dame waarmee ik een klik zou hebben iemand die die tijd pakt en soort soort dat niet dagelijks doet heb je vrouwelijke vormen heerlijke lingerie kusje graag voorspel iets voor u belangrijk belangrijk stelen u laten masseren voelen dat u speelt partner heel opgewonden wordt van u om erna heerlijke seks hebben dan moet u zeker reageren De date kan doorgaan op een hotelkamer in de regio naar keuze en € 250 zijn voor u graag indien je reageert met een foto en een beschrijving van u graag alleen ernstige reacties van iemand die deze week kan groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8