Zoeken naar mensen

Uw zoekactie voor mensen leverde 46 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

genieter 50 jaar Antwerpen - Berlaar
welke leuk koppeltje is zaterdagavond vrij?
Ik zoek langs deze weg een leuk BI KOPPELTJE.Ik ben zeer nette en verzorgde BI MAN MET RUIME ERVARING.Ik meet 181 cm en 85 kg .Heb een leuk voorkomen en ben gewoon om met mensen op een leuke en fijne manier om te gaan.Hygiene is vereist maar tevens geboden .Safe sex.Ben intiem volledig kaal en lekker leuk voorzien.Op zaterdagavond ben ik vrij en wil best leuke bi dingen onndergaan.Zowel met man als vrouw heb ik geen problemen.Van heerlijk zoenen tot uitgebreid pijpen, rimmen en safe sex.Ik voorzien condooms glijmiddel en natuurlijk ook poppers als jullie dat wensen.Ik kan me zonder probleel erg onderdanig opstellen maar tevens ook dominant indien jullie dit wensen.Ik beschik over heet wat leuke speeltjes.Rollenspel is voor mij van groot belang.Samen MET 3 HEERLIJK GENIETEN IS VEREIST.Ik ben vrij vanaf 19 uur.EERSTE KEER BEST OP KAMER DAARNA BIJ MIJ OF BIJ JULLIE.IK VERWACHT GEEN GEFAKE OF GEZEVER.J kan mij vinden via mail of zero/cuatro/siete/cuatro///// cinco/dos/uno/siete/ocho/siete  
Koen 48 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Leuk koppel MV met niveau voor vaste vriendschap met pit....
Hallo, Ik weet niet of ik op deze site gelijkgestemden zal vinden?? Graag wens ik een leuk koppel(man 100% hetero!)leren kennen om respectvol vrouwgericht te genieten van romantisch trio. Mijn voorkeur gaat naar veertigers-vijftigers slank tot maatje meer, geen Ken- en Barbie types maar eerder 'gewone mensen'. Graag zachte aanpak, geen pornoscene maar echt genieten van een mooi samenspel. Ik zoek GEEN platvloerse eenmalige contacten maar eerder partners om wanneer het klikt op langere termijn af te spreken, kan enkel maar leuker worden denk ik wanneer men elkaar('s verlangens)beetje leert kennen. Ik heb beperkt trio-ervaring van paar jaar terug ondertussen waardoor voorkeur voor beginnend koppel toch wel. Ik ben slanke sportieve niet-roker, 1m82, 77 kg en hecht heel wat belang aan niveau, netheid en discretie. Kandidaten die alles willen weten en zelf niets prijsgeven zich onthouden aub.  

Leuk koppel MV met niveau voor vaste vriendschap met pit....
Wim 45 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Leuke babbel en de rest zien we wel
Ik ben Wim 45 jaar en wel op zoek naar een leuke uitdaging.ik heb een open relatie.Ik ben op zoek naar een koppel die ook wel bereid is om een avontuurtje te beleven. Ik hou van goeie afspraken. Vlotte babbel over meer dan sex alleen. Ik ben 187cm en 90kg . Sportief en hygenisch. Ik ben geschoren en verzorgd. k ben gewoon op zoek naar fun en play bij de juiste mensen. Ben uit ingelmunster. Moest je het toch willen weten mijn vriend is 19 x 6.5 .Voor de rest hou ik van alles zolang het maar erotisch blijft extremen zijn niet aan mij besteed.Mocht dit je aanspreken laat maar iets weten groetjes  

Leuke babbel en de rest zien we wel
Tim 36 jaar Limburg - Genk
Openminded
Openminded (hetero) man, donkerblond, lekker fors geschapen, kieskeurig en discreet Moeilijk om op te vallen tussen alle andere leuke en goedverzorgde profielen, toch zal ik het proberen Ik ben een goed verzorgde man, 1:83mtr, HBO, openminded, fors geschapen, discreet en kieskeurig. Ik hou van mooie en interessante mensen, waarmee een intense en heerlijke intieme connectie kan ontstaan. Lekker het leven vieren, elkaar verkennen, experimenteren en samen op ontdekkingstocht... Bij een klik is het leuker om elkaar vaker te zien, proosten op het leven...🥂🍾  

Openminded
13 dagen
Nescio 72 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Try out
Uitkijkend naar een koppel om beter te leren kennen op erotisch vlak. Leeftijd speel minder een rol, hoewel ik eerder rekening houd met mensen rond mijn leeftijd of ouder. Eventueel liefst een koppel waarvan man een passieve rol inneemt. Eerder soft beginnen, strelen, kussen ... meer mag, maar geen wilde toestanden. Benieuwd of ik hier enige reactie op krijg. Geen mannen alleen, geen extreme toestanden graag. Ik beantwoord alleen reacties die me bevallen.  
Klasse & Kinky 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Drie Lovers
Ik zoek een koppel waar zowel de man als de vrouw graag genieten van een bi man zodat we ongeremd met zijn 3en kunnen spelen en genieten van elkaar. Ik zoek geen afgelikte foto modellen maar echte mensen waar naast heerlijke seks dates ook een leuke babbel mee mogelijk is om de vaste bi huisvriend van te worden. Liefst een koppel waarvan de man 100% bi is (strelen, zoenen en neuken) en waar de vrouw zowel geniet van een heerlijk trio met 2 mannen als ook van MM seks.  

Drie Lovers
14 dagen
antonio 69 jaar Limburg - Borgloon
vriendschap en misschien meer
Hallo , ik ben op zoek naar vriendschappelijke contacten , liefst jongeren , sportief , slank en geen extremen , gewoen mensen ? koppel of man maakt niet uit , vriendschap is het belangrijkste en de rest zien we wel . ik ben 176/84 kg normaal sportief uiterlijk zonder accesoires .  
14 dagen
benieuwd 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
benieuwd
Hoi, jonge man hier van 28, ik ben sinds dit jaar afgestudeerd. Woon in Gent en kan verplaatsen. Heb een relatie gehad en nu single. Ik ben zelf geen swinger ofzo en niet per sé op zoek naar fwb of iets dergelijk. Ik heb de fantasie om eens met een koppel/vrouw af te spreken. Ik ben op zoek naar een vrouw tussen 25-45, type brave echtgenote of voorbeeldige moeder. Iemand die ook niet huis is in deze wereld en liefst weinig ervaring heeft. Graag normale mensen dus, zou fijn zijn ook over iets anders kunnen praten, in ontspannen sfeer en zo eerst wat kennis te maken. Uiterlijk is van weinig belang, respect, hygiëne en vooral een positieve mindset wel. Ik ben zelf normaal gebouwd en redelijk sportief. Niks moet, alles is bespreekbaar. foto mag maar hoeft niet. Het zou handig zijn als jullie kunnen ontvangen in de regio Gent. Fantasie van mij is dat ik kom oppassen op jullie kinderen en we daarna iets spannends doen.  
15 dagen
Genietertje 56 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Af en toe genieten in fijn gezelschap... dame of stel welkom
Deze Gentleman zoekt af en toe een leuk stel of dame voor aangename momenten waar samen genieten het doel is. Niks plat of vulgair maar stijlvol genieten van een hapje, drankje, spelletjes, opdrachtjes, uitdagen, durven en doen, massage, sauna, .. de fijne dingen des levens. Liefst van al een aangenaam vast contact met ook vaak tijd vrij overdag om van die dingen te genieten en ja erotiek hoort daar natuurlijk ook bij in al zijn vormen actief, passief, sturend, toeschouwer, ... Als een leuk openminded koppel of dame met zin in erotische beleving en genot wil reageren met gewone foto (als kan) ik stuur foto in antwoordje... dan kunnen we onze wensen en verlangens verduidelijken en zien hoe we elkaar kunnen helpen, aanvullen, stimuleren,... kortom het genot vergroten. Zelf een respectvolle, man van de wereld, mid-vijftiger, verzorgd en niet-roker kijk uit naar leuke reacties van mensen met speelse geest en zin voor avontuur. Alle reacties krijgen ook antwoord. tot lees/hoor/voels  
David 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Goedemorgen
Ik ben op zoek naar een koppel zonder extra kilo's, leuke, aardige mensen die zich kunnen verplaatsen in Brugge. Ik ben een man met een perfecte hygiëne, gepassioneerd, teder en open voor alles.  

Goedemorgen
  1   2   3   4   5