Zoeken naar massage

Uw zoekactie voor massage leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mook 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Genieten !
Hoi, Leuke spontane kerel is voor vandaag op zoek naar een leuke spontane date met een vrouw of een koppel. Voor een paar heerlijke uren met elkaar te beleven. Lekker genieten van geile, stevige sex, waar lust, zoenen, lingerie, heels, bi, safe, massage,...ook in jullie trefwoordenlijst staat. Ikzelf ben een sportieve kerel van 50 jaar, 1m76 lang en 74kg. Kale kop (geschoren) met een stoppelbaardje en bi (alleen tijdens het spel, maar is zeker geen must). Normaal geschapen en intiem geschoren. Er kan veel ,maar moet niks. Alles in overleg. Ik kan mij verplaatsen en ontvangen in het centrum van Antwerpen. Ook kan je mij contacteren om een heerlijke sensuele yoni massage te geven, bij mij thuis. Als ik jullie interesse heb kunnen wekken hoor ik het graag. Groeten, Mook  

Genieten !
Jay 41 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Massage date
XXL 23cm geschapen sportieve man zoekt een spannende date. Sta open voor verschillende scenario's. Ingerichte massage ruimte. Kan zonder problemen verplaatsen. Graag reageren met regio, leeftijd ouder mag zeker en eventueel scenario.  

Massage date
Yoni 49 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Voor deze avond 10/05
Deze avond wil ik wel eens een (bi) koppel verwennen in sauna Aquabella, de Haan. Welk koppel gaat ook? Graag verwen ik jullie eerst op de massagetafel om daarna naar een hoogtepunt te komen op ge gyne stoel. Zelf ben ik een vlotte, nette, niet roker, intiem geschoren, bi mag maar moet niet, respect vol en discreet, hygiënisch. Welk koppel heeft zin in een avondje fun? Bij reactie graag tel nummer zodat er vlot kan worden afgesproken. Andere voorstellen zijn ook welkom.  

Voor deze avond 10/05
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel dat een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel die discreet een locatie zoekt om af te spreken (ik kijk enkel heel discreet toe)? Of een koppel dat bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Dirk 56 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Yoni massage
Een Yoni massage voor vrouwen is een helende ervaring die door middel van liefdevolle aanrakingen de vrouw opnieuw in haar veiligheid, zelfvertrouwen en kracht zet. Dit alles vindt plaats zonder verwachting of enige vorm van interactie. Je gentiet gewoon van een moment met jezelf, vrij van oordeel of beperkingen. Heb je ook huidhonger en heeft het bovenstaande je getriggerd? Ik beschik over een draagbare massagetafel, de zachte amandelolie en de bijpassende tantrische muziek. Geef maar een teken bij interesse. Ik verplaats enkel in en naar een huiselijke sfeer.  
Misterxxx 56 jaar Limburg - Maastricht
Zoeken jullie een extra man....
...Ik ben een niet opdringerige verzorgde man uit het zuiden van Nederlands Limburg (Maastricht). Een gentleman met de juiste touch. Niet rokende mid-vijftiger die sociaal vaardig is. Veel kan niets moet. Trio(vrouw gericht), cuckolding, dogging,....maar ook foto/film en/of massage behoren tot de mogelijkheid. Ik ben geen fake en verder is discretie vanzelfsprekend. Spreekt dit jullie aan....?  
Dominick 56 jaar Limburg - Maaseik
Welk koppeltje in Limburg zoekt een vaste huisvriend / FWB
Deze slanke, eenvoudige HETEROman van 56 zoekt een slank tot licht mollig koppel in Limburg om regelmatig mee af te spreken. Leeftijd speelt geen rol. Naast de sex is vriendschap minstens even belangrijk. Geen extremen als plassex, sm. Pillen, poeders….haal ik enkel bij de dokter. Discretie, spontaniteit, hygiëne, eerlijkheid en respect zijn zeer voornaam. Bij voorkeur net als ik intiem glad geschoren of tenminste getrimd. Trefwoorden : parenclub, jacuzzi, (erotische)massage, naaktwellness, naaktstrand, sexcinema, DP, wife sharing, cuckolding, string, speeltjes, foto/video, naaktzwemmen, sliploos, trio, buitensex, spannende plaatsen, kijken en bekeken worden, beffen, pijpen, groepsex, elkaar zien en horen genieten…… Spreekt dit aan ? Dan zal jouw reactie “warm” onthaald worden !! Beginnelingen ook welkom. Enkel in de weekends, nooit in de week. Ben NIET bi(schierig). ENKEL SERIEUZE REACTIE AUB !!!  

Welk koppeltje in Limburg zoekt een vaste huisvriend / FWB
Norman 46 jaar Antwerpen - Geel
Geile date
Geile date Hoi ik ben ervaring over trio dp en kijken man Interesse 0: 4:9:8::69:67:13 Welk koppel of single dame wil voor haar man eens gebeft en geneukt worden . Trio is zeker mogelijk. Leeftijd is niet van belang er is veel bespreekbaar. massage kan ik zeker geven .geen mannen alleen aub.0498696713  

Geile date
gisteren
Tom 31 jaar Antwerpen - Bornem
Spannende oosterse nacht
Zon, warmte, goesting, pure lust, … Spreekt het jullie aan om elkaar naar zinderende hoogtepunten te brengen? Ik ben 31 jaar, hetero, slank gebouwd, verzorgd, niet-roker, sportief, open minded, respectvol, geduldig, vriendelijk, groter geschapen en een doener! Tijdens onze afspraak zet ik haar genot voorop. Dit alles is dus 100% vrouwgericht. We kiezen natuurlijk zelf hoe we dit inkleuren. Een massage, cuckold, met medeweten van, een saunabezoek of direct tussen de lakens kruipen, … Het kan allemaal zolang we het maar lekker vinden! Ik hou wel van beffen (mijn tong gebruiken in het algemeen) en passievol daten. Ik voel me bijzonder aangetrokken naar een naturel vrouw met roots buiten België. Ik hoop via deze weg zo iemand tegen te komen. leeftijd en gewicht is ondergeschikt. Als we gelijkgestemd zijn wordt de date sowieso zalig! Om die reden (voorlopig) geen foto van mij, inhoud primeert! Wil je die toch, dan krijg je die nadat je zelf eerst een mee opstuurt, dit mag onherkenbaar  
gisteren
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Dame verwennen op maat
Hallo ben zeer verzorgde sportieve man die er enorm van houd om een dame oraal te verwennen. Zeer veel kan, jij vraagt en ik verwen. Intieme scheerbeurt, Massage van jou borsten, voetjes, jou hele lichaam, jou oraal likken waar je wil, ook verwenning met allerhande speeltjes, ik doe alles wat je wil met de bedoeling jou maximaal te laten genieten en ongeloofelijk te laten klaarkomen tot je niet meer kan of volledig bevredigd bent. Ook sm kan, heb ervaring, heb jij geen ervaring of gewoon nieuwschierig, geen enkel probleem. Welke dame wil eens echt verwend worden, 1 adres. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, jou genot is het enige dat telt. Respect hygiëne en discretie gegarandeerd, kan verplaatsen en ontvangen. Kan zeker ook op regelmatige basis. Ps heb je zelf suggesties? Laat maar weten hoor.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10