Zoeken naar massage

Uw zoekactie voor massage leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rustige_man 57 jaar Limburg - Sint-Truiden
Jouw genot
Je wil graag meegenomen worden naar een zwoele, ontspannende en erotiserende plek...? Je hele lijf laten verwennen met een diepgaande, langdurige massage, van kop tot teen, traag opbouwend...? Je hals, schouders, rug, onderrug.. over je bovenbenen naar je voeten en terug.. Je na enige tijd op je rug nestelend, je gezicht, hals, schouders, borstrand, buik, venusheuvel, dijen... zachtjes overgaand naar je borsten, de binbenkant van je dijen, ze zachtjes openend, je vlindertje, je nat geworden lippen, je yoni...traag intens beroerend en het ritme van je lijf volgend... om spetterend tot een eerste hoogtepunt te komen. Jij moet niets doen, buiten overmatig langdurig intens diep te genieten van elke aanraking, elke sensatie, elke rilling... Enkel jij ontbreekt nog!  

Jouw genot
Stijn 56 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige, viriele man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Hou van een lang voorspel, knuffelen, zoenen, massage en van goede ,,slow''seks. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw (max 20 km van Gent) met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend maar ik val niet op volslank. Respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen zijn een must.  
Tim 29 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Genieten van een erotische massage en meer
Ik ben Tim, woon in Oostende. Welke vrouw wil lekker genieten van een erotische massage met vingeren, beffen, pijpen, ... en veel meer.  

Genieten van een erotische massage en meer
Alain 55 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Welke dame verlangt naar een 1 a 2 uur durende volledige massage zonder sex ?
Inderdaad, ik zou een toffe dame eens willen masseren van kop tot teen, gedurende bijna 2 uur.....terwijl we gezellig praten en naar elkaar luisteren. Ik laat geen plekje onberoerd, maar wil geen sex. Spanning, intimiteit, huidhonger, humor en speels zijn ok. Liefst dame regio Kust.  
Peter 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Oudere dame om te verwennen
Ik ben een niet onknappe man van 48 jaar. Sportief, niveau en vooral zeer hygiënisch. Ik ben op zoek naar een oudere dame voor een verwenbeurt. Massage, wat knuffelen, we zien wel wat er nog kan volgen. Altijd reactie terug. Ik kan mij gemakkelijk verplaatsen in de ruime regio.  
Mook 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Genieten
Hoi, Leuke spontane kerel is voor vandaag op zoek naar een leuke spontane date met een vrouw of een koppel. Voor een paar heerlijke uren met elkaar te beleven. Lekker genieten van geile, stevige sex, waar lust, zoenen, lingerie, heels, bi, safe, massage,...ook in jullie trefwoordenlijst staat. Ikzelf ben een sportieve kerel van 50 jaar, 1m76 lang en 74kg. Kale kop (geschoren) met een stoppelbaardje en bi (alleen tijdens het spel, maar is zeker geen must). Normaal geschapen en intiem geschoren. Er kan veel ,maar moet niks. Alles in overleg. Ik kan mij verplaatsen en ontvangen in het centrum van Antwerpen. Ook kan je mij contacteren om een heerlijke sensuele yoni massage te geven, bij mij thuis. Als ik jullie interesse heb kunnen wekken hoor ik het graag. Groeten, Mook  

Genieten
Jay 41 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Massage date
XXL 23cm geschapen sportieve man zoekt een spannende date. Sta open voor verschillende scenario's. Ingerichte massage ruimte. Kan zonder problemen verplaatsen. Graag reageren met regio, leeftijd ouder mag zeker en eventueel scenario.  

Massage date
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw die een discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw die discreet eens wil afspreken voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Dirk 56 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Yoni massage
Een Yoni massage voor vrouwen is een helende ervaring die door middel van liefdevolle aanrakingen de vrouw opnieuw in haar veiligheid, zelfvertrouwen en kracht zet. Dit alles vindt plaats zonder verwachting of enige vorm van interactie. Je gentiet gewoon van een moment met jezelf, vrij van oordeel of beperkingen. Heb je ook huidhonger en heeft het bovenstaande je getriggerd? Ik beschik over een draagbare massagetafel, de zachte amandelolie en de bijpassende tantrische muziek. Geef maar een teken bij interesse. Ik verplaats enkel in en naar een huiselijke sfeer.  
50j man 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Oudere vrouw gezocht
Hallo, Ik ben een zeer verzorgde goed uitziende,vrouwvriendelijke 50j gescheiden man en zoek een liefst oudere dame tussen 60j en 75j. Vroew van koppel mag ook. Ik ben 1m83 voor 88kg. Graag zou ik daten waar de nadruk ligt op u verwennen. Gezellig samen knuffelen,tongzoenen,etentje,TV kijken,ik geef u massage,u oraal verwennen,enz. Zelf kan u alles met mij doen wat u wenst,ik sta voor alles open,doch is dit geen must. Als ik u kan verwennen geniet ik zelf. Dit kan zowel eenmalig als bij juiste klik vast contact. Vrijblijvend eerste ontmoeting. Ik kan mij makkelijk verplaatsen en kan indien gewenst overnachten. Discretie gevraagd en geboden en GEEN FAKE Bij interesse stuur foto (van volledig lichaam) mag uiteraard onherkenbaar en hoeft uiteraard niet naakt (dat ontdekken we wel op de date zelf). Groetjes en hopelijk tot gauw xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10