Zoeken naar mas*

Uw zoekactie voor mas* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dany 61 jaar West-Vlaanderen - Mesen
Wie deze morgen op de massagetafel
Alleen antwoorden bij interesse. Ik ben 61 jaar bi 1m74 85 kg. Je gaat met je onderbroek aan op de massagetafel liggen. Ik streel je speelgoed over je ondergoed en als ik voel dat je pik een erectie begint te krijgen trek ik het ondergoed uit en ga door met de massage tot dat je klaarkomt. Het is wel met de hand en de mond. Antwoorden met je stats geen stats is geen antwoord.  
Zoekters 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt oude man
Ben 29 jaar van gent zoekt oude man in de donkere kamer zijn lul masseren en op mijn kont klaar komen ik kan niet ontvangen allen omgeving gent  
Xxx 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Massage!
Ben man verzorgd type en ik zoek iemand die mij een massage komt geven. Ik kan ontvangen!  
Genieter 61 jaar Limburg - Tessenderlo
Massage
Hoi ,welke man wil mij eens een massage geven Ik ben verzorgd en discreet Je moet wel in tessenderlo of ik n de buurt kunnen ontvangen  
Massage 53 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Massage, beste voor je stuurt lees goed
Hallo. Ik ben morgen voormiddag vrij. Ik heb nog nooit van een man massage gehad. Ik zoek een man die KAN ONTVANGEN om mij een lekker massage van kop tot teen te geven . Na de massage wil ik jou zeer lekker verwennen . Met tepels likken , pijpen , ja gaatje likken , ik ben zeker dat je ervan zal genieten . Tot je lekker je warm zaad spuit waar jou wil Ja ik weet het is moeilijk zo een man te vinden . De massage moet niet lang duren gewoon het gevoel ik kom daar heet van .  
bart 53 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Ik bied Hand- of Blowjob enkel voor hetero
Je ligt op je buik, ik begin met je ballen te masseren tussen je benen en ga dan zo verder...tot happy end. Ik ben verzorgde sportieve man, diskreet, woon in Oostende. Diskretie belangrijk. enkel voor hetero s, die passiev bijven. In Homos niet geïnteresseerd.  
Kontje 37 jaar Limburg - Kortessem
Voor bi-top, mannelijk
Hoi ik kom bij je langs voor 'een massage'. Je masseert me terwijl ik op mn buik lig. Als ik me omkeer merk je dat ik opgewonden ben en beslis je om van me te profiteren. Je bind of boeit mn handen samen. Legt me terug op mn buik, broekje uit. Je schenkt al je aandacht aan mn kontje en mn plug, je stopt je pik in mn mond. Dan mag ik eerst even bovenop en dan ben ik helemaal van jou... Graag reactie met foto en woonplaats. Jij kan liefst ontvangen.  

Voor bi-top, mannelijk
Kris 35 jaar Limburg - Lummen
Geile mannen met dunne/kleine pik. Ook 65+ mag
Ben bi m80 83kg intiem kaal. En lichaam voledig getrimd van lummen.wie komt me lekker betasten of maseren. Ook me lekker rimmen en pijpen mag. Zoek ook kleinere palen die me willen nemen. Stuur asl met foto paal aub. Anders geen antwoord  

Geile mannen met dunne/kleine pik. Ook 65+ mag
Bottomboy 30 31 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Wie trok zich af in thermae Grimbergen in stoombas
Welke oudere gezette man masturbeerde zich in het stoombad van de Thermae Grimbergen rond 21.30u woensdag 15 mei? Het was zo vernederend voor mij dat het heerlijk werd en jouw dikke lul in mond en kont wou steken. Helaas kwam er net volk binnen en nadien vertrok je terug. Je mag me steeds contacteren dan zuig ik wel wel klaar. Ben zelf de jonge kerel.  
Zoekters 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt oude man
Ben 29 zoek oude man zijn lul masseren in de donkere kamer tot dat klaar komen ik kan niet ontvangen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10