Zoeken naar maken

Uw zoekactie voor maken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

SWEET 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Knappe vrijgezel zoekt leuke dame voor (ont)spannende afspraakjes
Hallo Dames, ik ben een knappe vrijgezel, oprecht, netjes en discreet en zoek een gelijkgestemde dame om mooi momenten de delen bij wederzijdse klik. Geen fake gedoe of commerciële bedoelingen maar oprechte dame op dezelfde golflengte. Je ben ook vrijgezel of in een relatie die je geen voldoening schenkt en je bent in de mogelijkheid om op regelmatige basis af te spreken voor meer dan sex alleen, een babbel, een knuffel, een etentje? Regio Oost/West Vlaanderen. Even kennis maken?  
lexor 44 jaar Antwerpen - Geel
Grenzen verkennen en verleggen???
Is er nog een vrouw of meid in de Kempen die haar grenzen wil verkennen en verleggen met een Dominant en de touwen is wil proberen in nauw overleg en vertrouwen met duidelijke afspraken waar genot centraal staat om lekker lang(uren) te genieten en de controle los te laten ? En zo je verlangens en fantasieën waar te maken.  
Ben 38 jaar Limburg - Lommel
Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Hoi dames. Ik ben een lieve gebonden man opzoek naar een leuke lieve dame voor regelmatige afspraakjes. Ik ben blond heb blauwe ogen en ben 187cm lang. Ik zoek een lieve dame uit de omgeving van Lommel en Eindhoven. Uiterlijk en leeftijd zijn niet van belang. Vrouwen met een maatje meer zijn ook zeer welkom. Ben discreet dus ben je verliefd, verloofd of getrouwd? Geen probleem. Vertel me jou wensen en of fantasieën en misschien kunnen we die samen werkelijkheid maken. Hopelijk tot snel Xxx Ben  

Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Michel 52 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Leuke Friend With Benefits gezocht van het vrouwelijke geslacht!
Ben jij een fijne FWB. Getrouwd of vrijgezel maakt niet uit. Net zoals leeftijd en lichaamstype. Passie staat bij jou hoog in het vaandel, Je bent openminded en je houdt van knuffelen en zoenen. Ik ben een gehuwde, verzorgde man van 90kg en ben 1m75 groot. Aarschot-Leuven of daar in de buurt. Je hebt de mogelijkheid om je overdag vrij te maken. Hopelijk tot gauw!  
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Leuke ontmoeting en date(s) deze zomer
Zoek een leuke vrouw die het zou zien zitten om eens kennis te maken met een lieve man van bijna 34 jaar. Zoek iemand waar er toch een bepaalde klik mee is. En die het deze zomer zou zien zitten om af en toe eens iets leuks te doen. Bij klik kan een leuke reis samen zeker ook tof zijn. Ben verder 1m78, 73 kilo, blond haar en heb blauw/grijze ogen. Zoek iemand die positief in het leven staat maar toch iets mist in haar leven. Kennismaking kan op veel manieren zolang het maar leuk blijft.  

Leuke ontmoeting en date(s) deze zomer
Johan 45 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Welke vrouw mist beetje spanning
Welke vrouw mist zoals ik een beetje spanning in haar leven. Wegens een zieke vrouw die ik verzorg mis ik wat spanning. Ik ben een 45j man. 1.92 lang. 18 cm. Sportief uiterlijk. Ik zoek een vrouw. Single of getrouwd voor spannende momenten. Ook een vrouw die dit doet zonder medeweten van haar man mag reageren. Dat vind ik zelfs spannend. Wie mist er passie. Langdurige sex. Maar is ook in om samen iets te drinken. En dat je dan Sliploos naast me zit. Beetje mannen gek maken. Die dan niet weten hoe ze zich moeten gedragen. Zoek een ondeugende stoute vrouw. Bestaat deze vrouw. Afstand speelt geen rol. Leeftijd ook niet zolang je maar verzorgd bent en houd van stijl. Wie is real. Wie durft reageren. Ik kijk nog altyd uit naar die ene serieuze vrouw tussen als de fakers in hier. Ik zoek niet voor eenmalig. Maar wil samen iets opbouwen wat niemand te weten komt. Van jong tot oud mag reageren. Wie o wie  
Wout 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Sportieve man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

Sportieve man op zoek naar soulmate
Mr.G 34 jaar Limburg - Bilzen
Man 34 zoekt volslanke vrouw
Hey dames, Ik ben een man van 34. Ik ben altijd erg geil en zoek iemand waar dat herkenbaar bij is. Ik zoek een volslanke vrouw om mee te sturen en elkaar te teasen en geil te maken. We kunnen erna nog zien, als het goed klikt. Om af te spreken. Maar voor nu zoek ik dus iemand om elkaar gek en geil te maken via Whatsapp. Heel belangrijk is, dat je volslank bent. Iedere lichaamstype is mooi. Maar iemand met een maatje meer of wat meer maten meer is toch echt wel meer iets voor mij. Leeftijd maakt ook niet uit. Als we elkaar maar kunnen plagen 😜 Hopelijk tot snel  

Man 34 zoekt volslanke vrouw
Tom 35 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Man zoekt vrouw om klaar te maken
Hoi, ik ben Tom, een jong uitziende man van 35. Veel mensen schatten me 5jaar jonger. Ik ben op zoek naar een vrouw waarbij we samen kunnen klaarkomen. Op welke manier maakt niet uit. Masturberen, oraal, seks. Wat je maar wil. Leeftijd en uiterlijk maken ook niets uit. Zolang het maar een leuke en spannende tijd is! Ik ben zelf 1m82, 80kg, verzorgd uiterlijk Interesse? geef gerust een seintje!  
Pierced Heer 61 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Heer zoekt dame voor speelse erotische tijd
Goedemorgen, Deze verzorgde Heer, behaard, baardje tattoo en piercing fan. zoekt een dame, meid of slet die kontakt wenst voor speelse ontmoeting, voor de kenners stijl histoire d'O je zal minder of specifieke kleren moeten dragen, je wordt geprikkeld maar net niet te veel, je kust intens verwend en wordt ook verwend, je kan vastgelegd worden of aan de leiband, je openingen worden getraind, kortom je zal je niet vervelen. Alles binnen je grenzen met de bedoeling voor een langere relatie. Eerst kennismaken en als de klik er is gaat er een nieuwe wereld voor je open. Leeftijd niet belangrijk wel de wil om te ontdekken. stuur een berichtje met foto om snel kontakt te maken  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10