Zoeken naar ma*

Uw zoekactie voor ma* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jogger 46 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Pijpen
Deze avond ga ik joggen regio marke aalbeke lauwe. Wie wacht me op langs mijn route en vilt mijn mond met zijn warme zaad?  
John 58 jaar Limburg - Roermond
Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
Hol, hoi, mannen. Wie heeft er zin om als mannen zijnde heerlijk te daten en om elkaar als de klik er is ook lekker te verwennen. Dus elkaar zalig aftrekken, pijpen en…!? Ben dus een ongebonden biseksuele 55 plusser type Top/versa, 1 meter 80, 85 Kg, normaal geschapen, intiem geschoren en zeer hygiënisch en discreet. Zoek dus een gewoon nette en ook fatsoenlijke (Belgische/jonge)man tussen de 20 & 50 jaar met een slank e/o normaal postuur die dit ook gewoon lekker en geil vind om ook heerlijke ongegeneerd seks met een man te kunnen hebben. * Afspreken bij en op een lokaal naaktstrandje. * Afspreken om samen naar een (gay) sauna of…te gaan. * Kunnen kennis maken en dan als de wederzijdse klik er is naar mij thuis te gaan om in mijn jacuzzi te genieten. * Maar kom ik in case ook graag naar jou (of jullie) toe. Reageer dan ook even bij serieus interesse met ook even wat foto’s met ook dagen en tijden dat je zouden kunnen. Met een oprechte groet, John.  

Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Genot
Ben een 48 jarige gehuwde man die graag donderdag in namiddag van 13.15u zou willen genieten ! Dit regio Mechelen zuid,zwembad geerdegemvaart. Hoop iemand in die regio te vinden voor uurtje genot. Tot snel  

Genot
Kris 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Tussen Oudenaarde en Brugge
Hey! Deze 35 jarige bi wil vertrekt rond de middag van Oudenaarde naar Brugge, waar mag ik langskomen voor wederzijds plezier? Graag reacties met foto. Zelf ben ik 185, normaal gebouwd, 17cm getrimd.. Antwoorden met scenario hebben voorrang.  
Bram 42 jaar Limburg - Meeuwen-Gruitrode
Beregeil
Op zoek naar fun. Veel kan en mag/is bespreekbaar. Soms ook een onderdanig kantje.  
Bert 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke geile top ontvangt vandaag voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Pijpgeil sletje 40j, 1m73, 67kg, onbehaard inclusief nauw kontje wil vandaag een (of meerdere) lekkere pik(ken) afzuigen en als het klikt op je flinke paal komen zitten om lekker afgeneukt te worden. Ben jij sportief, max 45j en kan je ontvangen, geef me snel een seintje. Outdoor/group/poppers enz kan ook.  

Welke geile top ontvangt vandaag voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Pik 51 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
Zoek
Ik ben zachtaardige bi die graag pijpt en gepijpt word en tong en knuffel heel graag en ook tongen.waar mag ik langsgaan?  
Jan 44 jaar Antwerpen - Mechelen
Hum
Beste ik ben man van 1m74 70kg 16cm op zoek naar iets meer mannen vanaf 45 jaar zijn welkom met photo is voorrang  

Hum
Geile bottom 36 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Bottom zkt top voor regelmatig
Hoi allemaal. Ik ben 36 jaar, normaal gebouwd, groot geschapen, discreet en hygiënisch. Ik ben een bi bottom die op op zoek is naar een leuke top met een grote pik. Idealiter iemand tussen 25 en 50 jaar met ervaring als top. Liefst voor regelmatig. Ik sta open voor kinks behalve de extremen en BDSM. Kan goed en diep oijpen, heb een stevige cum fetisj en slik dus graag alles door. Jammer genoeg kan ik niet ontvangen, maar kan regelmatig afspreken overdag tijdens de week. Als je interesse hebt om me regelmatig een lekkere neukbeurt te geven, laat maar iets weten met je stats en wensen. Groetjes xxx  
jan of steffie 47 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
bibot kortrijk
bibot zoekt potente tops uit de streek van kortrijk, liefst 60 plus en goede neukers , ik kan je iedere morgen ontvangen , als man of als travslet steffie ,  

bibot kortrijk
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10