Zoeken naar ma*

Uw zoekactie voor ma* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Tantra en yoni-massage | vandaag beschikbaar
Dag dames. Fijn dat je mijn advertentie leest. Mis je de zachte aanrakingen van een partner? Wel ik ben Philippe, een verzorgde man, en als passie geef ik in mijn vrije tijd massages aan vrouwen door hen op tantrische wijze te masseren. Een ware energetisch ontlading voor lichaam en geest. Hiervoor heb ik een aparte zenkamer in alle rust & discretie. Enkel jij en ik. Hoe ga ik te werk? We starten uiteraard met een babbel, de do & donts. Daarna neem jij naakt of in lingerie plaats op mijn massagetafel. Daarna streel ik je lichaam en laat zachtjes warme olie over je heen vloeien. Vervolgens plaats ik mijn handen op je huid en begin je zachtjes sensueel aan te raken. Mijn vingertoppen dwalen al eens af…Ik hoor, zie en voel vooral je opwinding. Uw grenzen zijn de mijne.. Jij zal genieten en nagenieten... Speciale wensen/fantasieën zijn bespreekbaar. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij een vriendin die daar professioneel met bezig is. Tot binnenkort...? Philippe  
Stoffel 48 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Ik zoek een dame voor vast contact.
Hallo, Ik ben een vrijgezel en zoek via deze weg een dame om met regelmaat contact te hebben. Ik heb een zoontje die bij mij woont en wil ook wel eens terug genieten van momenten in het bijzijn van een vrouw. Genieten van mooie momenten zonder verdere verplichtingen naar elkaar toe. Dit kan gaan van samen eens weg gaan voor een etentje, wellness of een intieme avond of combinatie van. Eens samen ontsnappen uit de drukte voor enkele uurtjes. Ikzelf ben slank-sportief gebouwd, 1,71 m en 63 kg. Ik val vooral op een slanke en verzorgde dame. Ik zoek vooral iemand waar ik een klik mee heb een soort van vertrouwelijke band mee kan opbouwen. Indien interesse om eens af te spreken om een glaasje te gaan drinken laat vrijblijvend iets weten met een voorstelling van uzelf.  

Ik zoek een dame voor vast contact.
gisteren
Tom 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar BBW pigslut
Potente, dominanten en ervaren man, 48 zoekt een BBW pigslut. Leeftijd speelt geen rol, mag (veel) ouder of jonger zijn. Kan verplaatsen of op RDV hotel. Bezoek van een club kan ook. Elke ernstige reactie krijgt antwoord.  
Kinky 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sub
Marokkaanse 33 jarige dom zoeky n nieuwe subje. Fantaseer je over een avondje gebruikt te worden als sub? Duidelijke afspraken worden op voorhand gemaakt. Hoe hard ? Wat wel en niet kan… dit om de ervaring zo kinky n aangenaam te doen verlopen. Neem contact voor verdere vragen n info.  

Sub
gisteren
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd. Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes) . Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Tot snel. Fakers niet welkom.  
Slow 56 jaar Limburg - Sint-Truiden
Slow..
Je wil graag meegenomen worden naar een zwoele, ontspannende en erotiserende plek...? Je hele lijf laten verwennen met een diepgaande, langdurige massage, van kop tot teen, traag opbouwend...? Je hals, schouders, rug, onderrug.. over je bovenbenen naar je voeten en terug.. Je na enige tijd op je rug nestelend, je gezicht, hals, schouders, borstrand, buik, venusheuvel, dijen... zachtjes overgaand naar je borsten, de binbenkant van je dijen, ze zachtjes openend, je vlindertje, je nat geworden lippen, je yoni...traag intens beroerend en het ritme van je lijf volgend... om spetterend tot een eerste hoogtepunt te komen. Jij moet niets doen, buiten overmatig langdurig intens diep te genieten van elke aanraking, elke sensatie, elke rilling... Enkel jij ontbreekt nog!  

Slow..
gisteren
Frank 52 jaar West-Vlaanderen - Hooglede
Laat maar van je horen
Na een relatiebreuk een half jaar geleden, de stukken opgeraapt en weer vooruit aan het kijken. Zeker nog niet toe aan een nieuwe relatie, maar ben ook maar een gewone mens met zijn noden en verlangens, ook op gebied van intimiteit en sexualiteit. Dus ja, op zoek naar een maatje, een FWB. Geen ‘erop en eraf’ gedoe, maar genieten en laten genieten, met respect voor elkaar, elkaars wensen, verlangens en grenzen. Niet enkel het sexuele wat mij betreft, maar ook ruimer kader, samen een etentje, uitje, saunabezoek, massage, enz Wat verwacht ik van jou ? Je bent single (geen zin in heimelijk gedoe of gezever), hebt een gezond gevoel voor humor, staat bewust in het leven. Leeftijd, uiterlijk, cup size, enz ondergeschikt aan het feit dat we op dezelfde golflengte zitten qua verwachtingen en intenties. Respect, hygďene en discretie, dat spreekt voor zich denk ik, en mag je ook verwachten van mij. Interesse ? Vraag gerust, elke reactie wordt beantwoord  
gisteren
Daniel 43 jaar Brussel (gewest) - Sint-Agatha-Berchem
Knappe veertiger zoekt mooie skinny 50+ dame
Hallo, Knappe veertiger, zeer verzorgd, ervaren, charmant en vrouwvriendelijk zoekt een date met een mooie 50+ dame. Ik zoek een dame die zeer slank of skinny is, zeer vrouwelijk, charmant, stijlvol, verzorgd en tijd heeft voor een leuke date. Ik kan zonder probleem ontvangen. Graag reactie, mag met foto, hoeft niet naakt. Groetjes D.  
gisteren
Adamo 45 jaar Antwerpen - Berchem
Check?
Huisje, tuintje, boompje? Check. Boeiende, goed betaalde job? Check. Zorgzame echtgenoot? Check. Het gemiddelde van 1,2 kinderen en de daarbij horende hond of kat aan het voeteinde van je bed? Dubbel check. Dan heb je het prima voor mekaar! En toch mis je zo af en toe eens een stevige gemeende knuffel, een berichtje met een complimentje op een weekdag, een mailtje met "ik mis je" op het werk, en laten we meteen eerlijk zijn, een stomende vrijpartij met zowel voor- als naspel, niet noodzakelijk in die volgorde. Check? Laten we er dan samen werk van maken en klinken op een nieuwe vriendschap met een A+++ label. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je lichaam en geest. Check! Ik heb zelf niets met maten, gewichten of leeftijden. Een gesprek en één blik in jouw ogen is voor mij voldoende om te weten of het iets wordt. Mijn afmetingen dan: oud genoeg voor een midlife crisis, slank genoeg om mijn ego mee te torsen en lang genoeg om de dag te plukken.  
gisteren
Johan 45 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Welke vrouw herkent zich hierin
Je bent een drukke vrouw met een druk leven. Gezin. Werk. Je man heeft het altyd druk. En er is weinig tot bijna nooit sex. Als er al sex is dan is het Max een kwartier. Jij wil meer. Je wilt uren sex tot je moe en voldaan bent. Herken je dit reageer dan. Niemand komt dit te weten. En gaan we samen uren genieten. En erna ga je naar huis alsof er niks gebeurt is. Welke vrouw durft deze stap zetten. Wie is real. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Ik zoek al een tijdje. Ik weet er vrouwen in deze situatie zitten. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10