Zoeken naar lo*

Uw zoekactie voor lo* leverde 51 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
marc 46 jaar Limburg - HASSELT
Date of sauna date
Hallo, wie gaat er ook graag op date of sauna . Geniet er vergoeding. Damens van 25j tot 40j stundent met zin mag ook he of twee vriendinen. Ik sta voor veel open. stel maar voor. Graag wat info en misschien looks. Foto mag zeker. Grtjs xxxx  
12 dagen
Ruben 27 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Jonge vrouw gezocht die me wilt aftrekken
Zoals de titel voorstelt... Ik ben een verzorgde, vriendelijke en goeduitziende jongeman van 27 en wil een dito vrouw ontmoeten. We spreken af op een buitenlocatie naar keuze, dit kan van ma-vr. Concreet: ik leg m'n arm rond je, jij grijpt m'n lul vast en trekt me af tot ik klaarkom. Zie je dit jezelf doen en vooral voor de spanning? Contacteer me dan met info over jezelf, je lichaamsbouw en een duidelijke foto. Tot binnenkort :)  
12 dagen
Club eroos 50 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Leuke dames gezocht
Ik Ben op zoek naar leuke dames voor een prive club . Op start datum eind Mei op even toplocatie in de omgeving van Nazareth. Zeer goede verdienste op een prachtige top locatie .voor Meer info reageer gerust vrijblijvend .  
12 dagen
Davy 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zal ik je sponsor en toyboy zijn?
Welstellende goed ogende man met savoir vivre zoekt jonge meid voor long term seksrelatie zonder verplichtingen. Ik zeer hygienisch, discreet en loyaal aan vaste vriendin. Ik ben gesteriliseerd. Mijn voorkeur gaat uit naar dame met gesteriliseerde partner of jonge vrouw die vruchtbaar is. Ik zoek tedere intimiteit zonder de gekende extremen. Wel mekaar oraal verwennen en meer.  
13 dagen
Lovely 35 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Masseuse gevraagd voor haar
Ik zoek een vrouwelijke/masseuse om haar eens een ontspanningsmassage aan huis te geven. Leeftijd graag tussen 25 en 40 jaar , ervaring hebben bi-minded zijn is een pluspunt als er klik is mag je haar een hoogtepunt bezorgen. Graag foto en of beschrijving wie je bent liefst op een late namiddag of een avond. Mannen of koppels gelieve zich te weerhouden.  
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Date gezocht voor vanavond
Dag dames, ik heb deze avond (vrijdag 03/05) niets te doen en heb zin in een leuke date. Ikzelf ben een 45-jarige respectvolle single man. Iemand in de regio Roeselare die zin heeft om samen af te spreken? Ik kan me verplaatsen naar jou of we kunnen bij mij thuis afspreken. We drinken samen een glaasje om wat te ontspannen en leren elkaar wat beter kennen. Daarna nemen we de tijd om elkaar uitgebreid te verwennen. Dus eerder op zoek om samen een leuke avond te beleven waar er niet op de klok wordt gekeken en waar we vooral samen plezier hebben in een ongedwongen, veilige en ontspannende sfeer. ik hou er enorm van om een vrouw te verwennen en te plezieren (I love voorspel) en doe er alles aan om jou een goede tijd te bezorgen. indien je dit leuk lijkt gelieve me te contacteren en je wat voor te stellen. Graag ook een foto (mag anoniem indien je dat wenst) en wat jij zelf zoal graag hebt.  

Date gezocht voor vanavond
PPM 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stijlvolle dame welkom
Stijlvolle dame / meisje welkom Voor een leuk meisje of dame (of 2 vriendinnetjes) ....compagnon de route! Laten we zeggen tussen de 30 en 45 (ongeveer). Je bent slank, stijlvol, sportief en best beetje avontuurlijk. Je bent erg discreet en daten is nu niet echt jouw dagdagelijkse bezigheid :) Je hebt zoveel stijlvolle jurkjes, mooie rokjes en bloesjes in je kleerkast die je zo graag wil showen:) Over mij : niveau, slank en sportief en erg visueel ingesteld... Ski of zeezeilen kan wel eens een passie worden voor jou net zoals uitstekende restaurantjes, shopping en mooie locaties. In de juiste stemming en setting kan je het stijlvolle snel en gemakkelijk ruilen voor speelsheid en schaamteloosheid. Uitgebreide kennismaking vooraf met msschn lunch of apero en dan kunnen we nog alle kanten uit...  

Stijlvolle dame welkom
Bart 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke dame gezocht voor spannende wellness date.
Hallo iedereen, Het leven is drukte, waar we op gepaste tijd aan jezelf moet denken. Waarbij ontspanning niet mag vergeten. Daarom ben ik opzoek naar een leuke dame die mij komende maandag 6 Mei 2024 tussen 9-12u wilt vergezellen in een wellness/sauna bezoek. Waarbij we allebei kunnen genieten van dit moment. Ik zelf ben jongeman van 29j, slank en sportief gebouwd. Ben opzoek naar een dame tussen 25-45j. Het zou doorgaan regio Antwerpen. Maar voor mij kan ook een andere locatie. Heb je een leuke wellness die je wilt bezoeken hoor ik het graag. Ben jij opzoek naar een spannende date? Gelieve te reageren met meer uitleg over jouw, foto en een locatie. Ik betaal de wellness en geef je een vergoeding van 450 euro voor 3 uur. Groetjes 👋  

Leuke dame gezocht voor spannende wellness date.
15 dagen
Kobe 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Toiletslaaf op zoek
Ik ben op zoek naar een kinky dame die me wil gebruiken als toiletslaaf. Looks zijn voor mij niet super belangrijk, wel een open mind en een kinky kantje. Zelf heb ik ervaring, als jij geen ervaring hebt is dat voor mij geen probleem. Heb je interesse of vragen, geef me dan gerust een seintje.  
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Date gezocht voor vrijdag 03/05
Dag dames, ik heb morgenavond (vrijdag 03/05) niets te doen en heb zin in een leuke date. Ikzelf ben een 45-jarige respectvolle single man. Iemand in de regio Roeselare die zin heeft om samen af te spreken? Ik kan me verplaatsen naar jou of we kunnen bij mij thuis afspreken. We drinken samen een glaasje om wat te ontspannen en leren elkaar wat beter kennen. Daarna nemen we de tijd om elkaar uitgebreid te verwennen. Dus eerder op zoek om samen een leuke avond te beleven waar er niet op de klok wordt gekeken en waar we vooral samen plezier hebben in een ongedwongen, veilige en ontspannende sfeer. ik hou er enorm van om een vrouw te verwennen en te plezieren (I love voorspel) en doe er alles aan om jou een goede tijd te bezorgen. indien je dit leuk lijkt gelieve me te contacteren en je wat voor te stellen. Graag ook een foto (mag anoniem indien je dat wenst) en wat jij zelf zoal graag hebt.  

Date gezocht voor vrijdag 03/05
  1   2   3   4   5   6