Zoeken naar lo*

Uw zoekactie voor lo* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Loyalehuisvriend 57 jaar Antwerpen - Lier
Loyale huisvriend
Zijn jullie een koppel tussen 40 en 65 en is vriendschap ook belangrijk voor jullie ? Dan is dit misschien het moment om te reageren want ik ben nmlk op zoek naar een vast koppel om zeer regelmatig mee af te spreken ,( geen wisselaars of alleseters ) . Zelf ben ik vlot ,sportief, gesterriliseerd,goed voorzien, normaal gebouwd, 50+,beetje ervaring met trio en cuckolding ,hetero,en ben uit prov Antw . Een koppel waarvan de man nog moeilijk of niet kan presteren in bed , of waar de man graag toekijkt hoe zijn lieve vrtje wordt verwend zijn zeer welkom. Maar ook een stel dat houdt van trio of cuckolding kunnen mijn vaste vrienden worden . De dame mag slank,licht mollig of normaal gebouwd zijn . Na wederzijds vertrouwen ook bare mogelijk, dus zeker geen wisselaars. Start jullie erotische droom nu en reageer met wat uitleg en minstens een foto van de dame ….  
14 dagen
Bert 33 jaar Limburg - Borgloon
Jullie fantasie!
Hallo ik ben Bert 33j van Borgloon 1m77 75kg normaal gebouwd.ik ben langs deze weg op zoek naar een leuk koppel waarvan de leeftijd geen rol speelt. Ik wil graag jullie fantasie waarmaken! Hebben jullie een fantasie wat jullie graag willen waarmaken stuur mij een berichtje met jullie fantasie en we maken hem samen waar. Ik sta zelf voor heel erg veel open dus zijt zeker niet verlegen. Ik kan regelmatig ontvangen of verplaatsen.  
Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door
Deze 28 jarige ‘boy next door’ kijkt uit naar een klassevol koppel voor veel fun, graag in de context van huisvriend. Alles kan, niks moet.. Cuckolding is bespreekbaar en spreekt mezelf aan. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Welk koppel nodigt me uit? Daten kan op eender welke locatie, uiteraard ook bij jullie thuis aangezien ik me makkelijk kan verplaatsen. Bij voorkeur werken we iets op lange termijn waarbij veel mogelijk is. Geef een seintje en we werken iets leuk uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken, zowel overdag als ’s avonds.. Kik, Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door
Klasse & Kinky 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Drie Lovers
Ik zoek een koppel waar zowel de man als de vrouw graag genieten van een bi man zodat we ongeremd met zijn 3en kunnen spelen en genieten van elkaar. Ik zoek geen afgelikte foto modellen maar echte mensen waar naast heerlijke seks dates ook een leuke babbel mee mogelijk is om de vaste bi huisvriend van te worden. Liefst een koppel waarvan de man 100% bi is (strelen, zoenen en neuken) en waar de vrouw zowel geniet van een heerlijk trio met 2 mannen als ook van MM seks.  

Drie Lovers
14 dagen
Steven 28 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
Kijken of gluren
Hey , bij welk koppel of vrouw mag ik komen kijken/ gluren terwijl ze bezig zijn en sex hebben ? Foto kan indien intesse en locatie kan ook beschikbaar gesteld worden indien foto .laat gerust iets weten 😀  
14 dagen
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
15 dagen
Louis 51 jaar Limburg - HASSELT
Mature koppel gezocht
Verzorgde jonge vijftiger is op zoek naar een vast ouder stel liefst vanaf 65j voor langdurig contact. Naast de leeftijd geen verder specifieke voorkeur... wel eerlijk, respectvol, verzorgd enz.. Vrijblijvend kennismaken geniet de voorkeur. Elke serieuze reactie krijgt antwoord, dus doe gerust een voorstel. Ik ben van de regio mid Limburg.  
15 dagen
Bert 33 jaar Limburg - Borgloon
Jullie fantasie!
Hallo ik ben Bert 33j van Borgloon 1m77 75kg normaal gebouwd.ik ben langs deze weg op zoek naar een leuk koppel waarvan de leeftijd geen rol speelt. Ik wil graag jullie fantasie waarmaken! Hebben jullie een fantasie wat jullie graag willen waarmaken stuur mij een berichtje met jullie fantasie en we maken hem samen waar. Ik sta zelf voor heel erg veel open dus zijt zeker niet verlegen. Ik kan regelmatig ontvangen of verplaatsen.  
15 dagen
Jan 45 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Zoek een vrouw voor een gangbang
Welke vrouw wilt al heel lang eens een gangbang. Maar om de ene of andere reden durfde je dat nooit. Ik heb twee opties. Of ik regel een locatie. Ik regel via een adv de mannen die je wilt. En ik sta in voor je veiligheid. Zodat je kan genieten zonder je zorgen te maken dat er iets gebeurt. Optie 2. Ik heb een meesteres met een groot netwerk. Ze kan heel veel regelen. Ook zoekt ze een echte slet die ze voor alles kan inzetten. Dus maak je wensen kenbaar en wat je het liefste hebt. Ik doe dit zonder medeweten van mijn partner. Dus als jij dit stiekem doet is je geheim veilig bij mij en bij de meesteres. Welke vrouw wilt dit. Getrouwd of single mag reageren. Van jong tot oud is welkom. Wie is serieus. Wie is real en geen fake  
gebonden 26 jaar Antwerpen - Zoersel
sst bare/safe genieten
Gebonden en de seks is weg, ben jij tussen de 20 en de 50 jaar, zoek je ook iets spannends? Ik wel, ik verlang naar een toffe vrouw om samen is goed te genieten, alle remmen los. Dit kan met of zonder condoom! Verkies je zonder, ik ben volledig clean. Discretie is hier gegarandeerd zoals ook gevraagd. IK betaal de kamer te schilde, en genieten maar. Soms kan ik ontvangen. Zelf ben ik groot en goed voorzien + sportief. Langdurig genieten en meermaals komen is gegarandeerd. Tot dan!  

sst bare/safe genieten
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10