Zoeken naar liever

Uw zoekactie voor liever leverde 52 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

16 dagen
Niels 34 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Afspraakje vnv in mijn camioncabine
Vanavond na 18u sta ik met camion op parking E17 Marke richting Gent en ontvang in cabine. Gordijntjes toe en zoek verwenning. Liever later wanneer donker is. 34jaar en ben door zware werk van laden en lossen en extra sporten mooi gebouwd -1m84 en 78 kg en donker hairy mannelijk. Intiem naturel. Welke jongere en slanke man tot max. 40 met heterolook wil verwennen ? Heb chems, olie en condoom. Neuken kan maar safe dus. Niet outdoor enkel cabine en laat enkel mannen binnen met eerlijke beschrijving. Geen vluggertjes, 1 man. Ik reageeer en spreek af bij intresse.  
Luc 62 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ik zoek dikke gezette senior 60+
Ik 62/182/88 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen.  

Ik zoek dikke gezette senior 60+
Sucksdick 56 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Ik heb een goede beurt nodig
Pijp je if ruk je graag? Of neuk je liever, houd je van rimmen? Veel kan bij mij: ik ben bi/versa Je zoekt de bobbel in mijn jeans. Ontdekt mijn sm broekje en gaat je gang. In ruil laat ik jou hevig spuiten. Poppers en toys in the house. Enkel reactie op mail met stat s of foto Fakers zich onthouden Tot straks?  

Ik heb een goede beurt nodig
Carlo 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke man ?
Ik ben een getrouwde hetero man. Maar ik wil graag eens me eerste bi ervaring meemaken. Ik merk ik enorm opwondend word als ik Lingerie aandeed. Ik zoek een senior man liefst ouder dan 65 die me laat pijpen en me eens wilt neuken. En als het bevalt dan liefst regelmatig. Ik geil op leeftijd verschil dus hoe ouder hoe liever. Wie is real. Afstand speelt geen rol. Heb ook de wens om in een vrachtwagen , stal in een wei of boerderij genomen te worden. Dus degene die dat kan regelen mag zeker reageren. Ik verlang wel een reactie met foto van pik en lichaam. En iemand met zwaar behaarde pik maakt zeer zeker ook eens kans  

Welke man ?
Jongen 32 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Genieten…
Hey, Ik zoek iemand die lief en zorgzaam is, die me ook goed op mijn gemak kan stellen, ik ben nogal verlegen voor nieuwe contacten… Ik heb gevoelige tepels, wordt graag gepijpt enzo… Graag een voorstel met foto en regio, liefst niet te ver, maar ik ontvang liever, ik woon alleen. Stel maar voor en laat je gaan… Ik spreek niet direct af, wel veel bla bla nodig als je me begrijpt, ik zou graag genieten en graag discretie gewenst Ik heb ook Snapchat, whatsapp, …  

Genieten…
22 dagen
discrete top 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
wil date met jonge gast MAX 35J
Zoek date met jonge gast: max 35 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan ontvangen in alle rust en discretie en ik kan verplaatsen. Soft date kan of meer. Ik ben bi top. Ik ben zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Ik geschoren en fris gewassen. Ik stuur geen dickpics dus als je iemand zoekt waar je absoluut op voorhand een dickpic van wilt, is dit niet jouw adv. Reageer met je stats, wanneer je juist kan daten, of je verkiest om te bij mij langs te komen of mij liever bij jou ontvangt. Foto mag maar hoeft niet. Discretie verzekerd. First timers zeer ok. experimenteren zeer ok. Anonieme date kan.  
22 dagen
Ronny 49 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Pijpen
Af en toe geweldige zin om te pijpen, vandaag weer zo'n dag! Om 18u ben ik in Aarschot ,iemand zin daar om mij te ontvangen? Moet niet groot geschapen zijn heb liever de kleintjes ipv de super grote ! Leeftijd speelt weinig rol,van 18j tot 60!hygiëne wel belangrijk!  
23 dagen
Niels 33 jaar Antwerpen - Rijkevorsel
Bij welke jongeman paseer ik straks nog voor een lekkere blowjob?
Hoi allen,ben nu onderweg naar een klein feestje in Geel,en zou het wel eens tof vinden om in het naar huis rijden ergens langs te gaan voor wat pijpplezier! Ben 33 1.88 82 gewone gast dus! Zal rond 23.00u zijn. Bij geile interesse graag mailtje met goede omschrijving van jezelf,foto mag maar ik heb er ook alle begrip voor als je dit liever niet doet!! Tot snel xx  
23 dagen
discrete top 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek voor vanavond een BLOWJOB van jonge gast MAX 35J
Zoek een blowjob van een jonge gast: max 35 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. vanaf nu tot 21h (niet later dan 21H !!). Ik kan ontvangen in alle rust en discretie en ik kan verplaatsen. Ik ben zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Ik geschoren en fris gewassen. Ik stuur geen dickpics dus als je absoluut op voorhand een dickpic van mij wilt, is dit niet jouw adv. Reageer met wanneer je juist kan, of je verkiest om te bij mij langs te komen of mij liever bij jou ontvangt. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
23 dagen
Bottom 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gewillige bottom zoekt geile top
30/176/88, kort bruin haar en baard. Ik ben een gewillige bi bottom en zoek een geile top waar ik op mijn knieën voor mag gaan om te pijpen en daarna mijn kontje aanbieden om me lekker te neuken. (Neuken met condoom) Liefst iemand die bij klik meerdere keren wil afspreken, dan kan het misschien ook bare. Ik ontvang makkelijk in Wilrijk. Verplaats liever niet. Zoek voor zaterdagmiddag. Wil een lul in mijn kontje voelen stoten.  
  1   2   3   4   5   6