Zoeken naar leuke

Uw zoekactie voor leuke leverde 79 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jonge vijftigers 52 jaar Antwerpen - Mechelen
Jonge vijftigers zoeken leuk koppel voor seks.
Wij zijn jonge vijftigers, zij slank en botergeil, hij volslank. Wij zoeken een aangenaam tof koppel waar we leuke seks mee kunnen hebben. Leeftijd is minder belangrijk: we staan open voor alle leeftijden. Inzet om elkaar te laten genieten primeert. Na een korte kennismaking met een drankje en een hapje, en als we er alle 4 mee akkoord zijn, dan kan voor ons de speeltijd beginnen. Wel enkel koppels die er beiden achter staan: geen koppels waarvan de ene partner iets doet om de andere te plezieren: het moet van iedereen uit het hart komen. Een date kan zeer snel, vanavond al of een van de komende dagen. Graag een foto van jullie beiden en eventueel wat jullie verwachten. Voor ons kan zowat alles, weliswaar binnen de grenzen van normale seks. Oprechte geile groetjes, Jonge vijftigers.  
weekend aan zee 48 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
zaterdag
Dit weekend zijn we nog eens aan zee en willen we er zaterdagavond een leuke geile avond van maken, heerlijk genieten met een ander koppel van de geneugten van sex en al wat erbij hoort. We kunnen jullie ontvangen op ons appartement te Blankenberge. We zijn beide 48, v iets molliger gebouwd, man slank. Als jullie interesse hebben graag een reactie met herkenbare foto (uiteraard sturen wij foto van ons terug)  
W&s 30 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Vanavond
Wij zijn een koppel v29 m35 beide normaal gebouwd en hetero. Voor vanavond zoeken wij een leuke date met een leuk koppeltje rond onze leeftijd. Wij kunnen makkelijk ontvangen of verplaatsen. Bij interesse ruilen we graag een foto en kan whatsapp. Groetjes  
Tof koppel 56 jaar West-Vlaanderen - Menen
Tof koppel
Wij vijftigers vrouw is transvrouw zoeken koppel voor leuke date foto is antwoord  

Tof koppel
gisteren
JE KU 47 jaar Antwerpen - Brecht
Leuk doenerskoppeltje gezocht donderdag 21/09 ('s avonds)
Wij, knap en slank koppeltje, V38 (bi, 1m65, 60kg) en M47 (hetero, 1m93, 91kg), normaal gebouwd met een gezonde dosis humor en sex-drive, zijn op zoek naar een actief koppeltje die weten wat ze willen. Gewone vrienden hebben we genoeg, zoeken nu leuke en eerlijke sex-vriendjes. Daten kan privé, sauna, club……alles wel het nodige respect en met de juiste hygiëne. Kunnen soms tijdens de week s’avonds of soms tijdens het weekend, ontvangen en verplaatsen. Alleen deftige reacties met foto van beiden krijgen antwoord. Discretie gevraagd en geboden. (Geen mannen alleen aub!) Date gezocht voor donderdagavond 21/09.  
Heet koppeltje 32 jaar Limburg - Lanaken
Heet koppel zoekt ander heet koppel.
Wij zijn volgend weekend, 29&30 beschikbaar voor een spontane date met een leuk koppel, mm, vv, mv of trans allemaal welkom. Stuur ons een mail met foto en wie weet komt er een leuke date van! Wij proberen iedereen te antwoorden.  
W&s 32 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Vanavond
Wij zijn een koppel v29 m35 beide normaal gebouwd. Wij zoeken een leuke date vanavond. Wij staan voor veel open zolang het maar met respect en hygiëne gebeurd. Graag ruilen we een foto bij interesse en kan whatsapp. Groetjes  
Genieters 39 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Vakantie
Hoi Hoi leuke koppels, Wij zijn Lore 38j en bi en Frederik 39j, een leuke en spontaan koppel die houden van wat extra spanning, vriendschap, erotiek en samen delen. Wij zijn op vakantie vanaf 30 september tot en met 11 oktober naar het zuiden van spanje, regio, murcia, mojacar, almeria. En we zouden het fijn vinden af te spreken ofwel ter plaatse als jullie toevallig ook in Spanje zijn ofwel gewoon samen te reizen naar daar en samen een leuke tijd te hebben. Als jullie dat iets zegt en graag verder wil kennis maken, stuur ons gerust een berichtje, dan kunnen we het daar verder over hebben. Verder zijn wij normale mensen met een normaal leven en normale job. Tot snel? Groetjes Lore en FRe xxxx  
Leven 42 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wachten af op wat komt
Wij zijn een koppel van 32 en 41. Beide bi, bij gelegenheid. Wij willen fijne leuke maar respectvolle pr in dezelfde ruimte maar heel gezellig met elkaar. Laat maar wat achter.  
KU JE 47 jaar Antwerpen - Brecht
Leuk doenerskoppeltje gezocht voor 20/09 of 21/09 's avonds
Wij, knap en slank koppeltje, V38 (bi, 1m65, 60kg) en M47 (hetero, 1m93, 91kg), normaal gebouwd met een gezonde dosis humor en sex-drive, zijn op zoek naar een actief koppeltje die weten wat ze willen. Gewone vrienden hebben we genoeg, zoeken nu leuke en eerlijke sex-vriendjes. Daten kan privé, sauna, club……alles wel het nodige respect en met de juiste hygiëne. Kunnen soms tijdens de week s’avonds of soms tijdens het weekend, ontvangen en verplaatsen. Alleen deftige reacties met foto van beiden krijgen antwoord. Discretie gevraagd en geboden. (Geen mannen alleen aub!) Date gezocht voor woensdagavond 20/09 of donderdagavond 21/09.  
  1   2   3   4   5   6   7   8