Zoeken naar leuke

Uw zoekactie voor leuke leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Ikje 57 jaar Antwerpen - Mol
Wie?
Welk ventje is er bereid om een vrouwke te leren kennen uit de Kempen. Als er een klik is kunnen we samen leuke dingen doen.  
gisteren
Joanna 43 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Leuke date
Hallo ik ben sportieve vrouw van 40. Zoek een leuke man vrijgezel of gehuwd om samen te kunnen genieten. Maar ook leuke uitstappen doen. Ik zoek een man tussen 30 en 50 die weet hou hij een vrouw moet versieren. Graag duidelijke foto en gsm nr dan kies ik de juiste eruit. WAT ZOEK IK NIET vuile praat, dickpics, baard of snor, geen foto of nr is prullenbak. Dus wie is eerlijk en wil op avontuur met mij.  
Jlyn 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Divine
Iemand die vanavond ook van plan was om naar club divine te gaan en misschien samen wil gaan? Ik ben vrouw van 28. Zoek enkel een leuke tijd ben niet op zoek naar meer .. groetjes!  
13 dagen
Elsa 44 jaar Antwerpen - Mechelen
soulmate gezocht
Hallo, ik ben een single dame op zoek naar een single man voor regelmatige ontmoetingen voor vriendschap en erotiek. Ik ben een kleine dame; 1m60, mollig ( buikje, heupen, billen), b-cup. Wie zoek ik: een single man die kan ontvangen, uit de regio, leeftijd tussen 3550 jaar, niet roker, voldoende vrije tijd; zeker 1keer per week elkaar kunnen ontmoeten. Op erotisch gebied openstaan voor een uitje naar de eroticabeurs en experimenteren tussen ons beiden. Seks is altijd safe, met cd. Ik kijk al uit naar leuke reacties.  
14 dagen
Diane 46 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Op zoek
Hallo Ben een vrouw van 46 op zoek naar date met een leuke man. Leeftijd speelt geen rol wel de persoonlijkheid. Grote mannen spreken mij ook meer aan. Ben zelf blond,normaal gebouwd met een mooie D-cup.