Zoeken naar leuk toch

Uw zoekactie voor leuk toch leverde 84 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Leuk koppel 50 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
Vanavond
Hallo, wij koppel slank 53hetero-50 bi zin in een leuke zondag. Foto en verder afspreken via Whatsap. Voorkeur gaat naar bare ,laten ons regelmatig controleren mss tot straks xx  
Katje 35 jaar Limburg - Halen
Leuke avond vandaag
We zijn opzoek naar een leuk koppeltje om een fijne avond te beleven om de eerste stappen te zetten in dit wereldje. Samen genieten met de nodige respect. Gelieve te reageren met je foto. We kunnen verplaatsen.  

Leuke avond vandaag
gisteren
Leuk koppeltje 67 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Leuk koppeltje jeugdige 60tigers
Zijn zeer verzorgd vast koppelke en op zoek naar gelijkgestemd koppelke, leeftijd tot 60 jaar voor vriendschap, leuke babbel, gezelligheid in huiselijke sfeer en bij juiste klik heel graag voor partnerruil in één of twee kamers. Zijn beiden ook licht Bi maar is absoluut geen vereiste. Discretie, hygiëne, eerbied voor mekaars wensen en grenzen, zachte aangename seks zonder extremen waarbij niets moet maar ook heel veel kan als het maar netjes blijft en ieder er ten volle van geniet zijn voor ons allemaal heel vanzelfsprekend. Wij kunnen ontvangen en ons ook verplaatsen. Lieve groetjes xx  
gisteren
D&G 42 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Last minute
Vanavond zijn we onverwacht kinderloos. Wie doet een ons een leuk voorstel. Beiden zijn we slank gebouwd, verzorgd en discreet. Zoeken een spannende avond waar niets moet maar véél kan... Reacties met foto genieten onze voorkeur. Hopelijk tot straks. O ja, geen mannen alleen.  
gisteren
Koppel 37 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Spontaan koppel
Hey, Wij zijn een sociaal, spontaan, getrouwd koppel v 37 m 40 we zoeken een leuk spontaan koppel. Wij zijn een verzorgd koppel en vinden respect en discretie ook heel belangrijk. V 172cm bruin blond haar blauwe ogen, vrouwelijke rondingen, man 193cm bruin haar blauwe ogen normaal gebouwd. Mochten jullie interesse hebben stuur gerust een leuk berichtje met foto, zo hebben een beeld... hoe jullie dit zouden zien. Xx  
Gewoon wij 38 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Geile thuisdate
Wij hebben nog eens zin in een leuke thuisdate en dit met een leuk slank koppeltje of dame, liefst rond onze leeftijd. V30-159cm-50kg-B cup, M38-177cm-75kg-19cm. Beiden intiem netjes gladgeschoren. Bi for the game, zonder dat dit voor ons een vereiste is. Wij zijn beiden rokers. Onze mogelijke date kent net als wij geen jaloezie naar mekaar toe en geniet graag samen van en met elkaar onder de vorm van full pr in de zelfde ruimte. Wij ontvangen jullie graag in een gezellig kader, sfeerlicht, kaarsjes, trance muziekje op de achtergrond, heerlijk verwarmde massageolie om te starten met een leuke teaënde massage. Overnachten is perfect mogelijk. Beginnende of jonge swingers zijn heel welkom, wij begeleiden jullie met plezier. Bij ons moet niets, maar mag er veel, zolang wederzijds respect behouden blijft. Reacties graag met foto als koppel, eventueel tel voor snel contact. GEEN SINGEL MAN. date moment bespreken we samen. reageer met foto en telefoon voor snel contact.  

Geile thuisdate
gisteren
Wij 28 jaar Antwerpen - Dessel
Leuk koppel gezocht
Leuk jong koppel (M28 90kg 1,9m 15cm, V25 165cm D-cup) is op zoek naar een stel om samen een namiddag of avond uitgebreid te genieten van mekaar. Beide zijn we geen fitjessmodellen, dit verwachten we ook niet van jullie. De gewone maten met net dat ietsje meer dus. Hygiëne en discretie stellen we erg op prijs. Wij zelf hebben nog geen ervaring met een ander koppel. De dame wil graag VV contact ontdekken. Graag willen we het ook veilig doen (met condoom). Denken jullie dat koppel te zijn,zeker een berichtje sturen met wat uitleg (liefst meer dan 1 zin) over jullie. Een foto is steeds leuk. Groetjes en misschien tot snel!  
SportiefKoppel 56 jaar Antwerpen - Aartselaar
op zoek...
wij zijn een koppel jonge slanke zestigers en zoeken langs deze weg een leuk koppeltje dat met ons wil kennis maken ? leeftijd speelt geen rol, verzorgd, discreet en beetje inhoud echter wel. we kunnen op neutrale plek kennis maken, als er klik is kan er in privé-sfeer meer. we weten allemaal waarvoor we afspreken. de dame hier is 100% bi. indien interesse graag een reactie met een woordje uitleg over jullie en hoe jullie een afspraakje zien ? bij voorkeur niet eenmalig.  

op zoek...
gisteren
Wij 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke tijden gezocht
Wij zijn een koppel van V29 bi en M33 hetero en we zijn op zoek naar gelijkgestemde zielen. Wat zoeken wij? Een leuk, verzorgd koppel dat weet wat genieten is. Leeftijd en uiterlijk zijn minder van belang maar discretie, hygiëne en respect zijn dat des te meer! Wij hebben de voorbij jaren wel wat ervaring in het wereldje opgedaan en daten onder het motto: niets moet, heel veel kan! Graag geven wij de voorkeur aan koppels die op langere termijn contact willen, eendagsvliegen zijn niet aan ons besteed. Interesse gewekt? Stuur dan zeker een mailtje om jullie voor te stellen, bij voorkeur met een foto (mag onherkenbaar), en wie weet waar het ons brengt… alle reacties met meer dan 2 zinnen worden beantwoord. Vrouwen alleen ook zeker welkom. Mannen alleen, doe geen moeite.  
Secretlife 33 jaar Limburg - HASSELT
Leuk koppel gezocht voor een spannende nacht
Hoi! Wij zijn een jong koppel van 33j en 36j. Wij zoeken een leuk koppel (of vrouw) om mee af te spreken. De vrouw hier speelt graag met een andere vrouw. We staan open voor een date waarbij enkel de vrouwen met elkaar spelen of een date waarbij we full swap gaan bij de juiste klik. Als je interesse hebt, stuur dan zeker ook een berichtje. We zien jullie berichtje graag verschijnen. Xx Ps: Wij spelen graag een hele nacht waarbij we een snoepje innemen. Wij blijven actief en zijn geen plafondstaarders of ballonvaarders.  

Leuk koppel gezocht voor een spannende nacht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9