Zoeken naar lekkermijn

Uw zoekactie voor lekkermijn leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

2 vrienden 30 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Wij twee verzorgde klasse mannen op zoek naar koppel of vrouw
Hallo iedereen! Wij zijn twee goede vrienden van elkaar die al veel samen gedaan hebben en daarom zijn wij op zoek naar iets nieuws. Ons even voorstellen, wij zijn beiden zeer verzorgd en hygiënisch. Beiden mannen glad geschoren op de juiste plaatsen. De ene is 30 jaar 1.79 69kg en de andere is 58 jaar 1.80 80kg. Dit is nieuw voor ons, maar wij hebben zeker en vast ervaring met koppels of vrouwen alleen. Wij zijn twee bezorgde mannen die weten hoe ze een vrouw moeten verwennen. Wij houden van leuke dingen zoals samen uiteten, wat drinken, (het ijs breken) en daarna lekker het vrouwtje volledig verwennen. Veel kan maar vooral niks moet! Wij staan open voor veel dingen, dus laat maar komen. Hopelijk tot snel! Geile Groetjes van ons xxx  
Rud 59 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Hot date
Hey goede morgen ik zoek voor deze avond een hot mokske die veel zin heeft zoals ik ik kan ontvangen in deerlijk leeftijd speelt geen rol gewoon lekker genieten van elkaar  
Pussylover 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bij welk koppel mag ik de vrouw komen klaarlikken?
Ik blonde man 1m72 73kg uit Antwerpen. Zou graag bij een koppel de vrouw eens lekker komen beffen en klaarlikken uitlikken en meer mag natuurlijk maar is geen must . Of het oraalslaafje zijn .bij u of ergens putdoor  
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Laat jullie eens lekker verwennen
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Laat jullie eens lekker verwennen
D******* 30 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Ik geef graag massages met extra.
Hallo. Is hier een leuk koppel of stel die graag eens een full body massage zou krijgen deze avond? Er wordt ruim de tijd gegeven aan de massage zelf bij zowel de vrouw als de man. Zou leuk zijn als de massage de erotische kant op gaat waarbij ik zowel de man als de vrouw kan verwennen dit handmatig of oraal. Of dat deze massage veranderd in een heerlijke trio! In eerste instantie wil ik dat jullie beide lekker genieten. Ik kan me deze avond vrij maken vanaf 20u30 en ik breng ook massage olie mee 😉. Wie heeft er zin? Wat over mezelf ik ben dus Dennis ik ben 30j 1m83 82kg sportief/normaal gebouwd en intiem ben ik geschoren. Verder ben ik een spontane jonge man die geniet van het leven. Mijn verwachtingen zijn dat een goede hygiëne is en jullie willen genieten leeftijd is niet belangrijk. Als jullie zelf voorstellen hebben of vragen mag je die zeker vragen ik geef jullie zowiezo een antwoord.  
Ikke 52 jaar Antwerpen - Turnhout
Lekker mollig!!!
Ben man verzorgd type en zoek een mollig koppel...leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit en 60+ mag ook reageren. Ik kan zelf ontvangen maar mij ook vlot verplaatsen  
Your man 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Don't pass me bi!
Hi daar...je zoekt een fijne, verzorgde kerel om samen die ontembare vrouw van je nog eens lekker te geven wat ze nodig heeft. Maar eigenlijk hou je zelf ook van een paal tussen je lippen, een tong die je ballen likt terwijl je je vrouw neukt, een mond die je pijpt terwijl zij op je gezicht zit. If so moeten we elkaar dringend leren kennen: de kans is reëel dat we zeer complementair zijn. Leeftijd is voor mezelf minder belangrijk, goede hygiëne, respect en een aanvaardbare BMI dan weer wel. Tot snel?  

Don't pass me bi!
Daterke 40 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem 0485641982
Condoomloze dates
Welk stel ook zin in geile bare date? Lekker alles zonder condoom? Zoek taboeloze stellen die houden van uitdagende en spannende dates. Alles kan, niets moet. Hygiëne en discretie. Laat gerust jullie geilste fantasie weten. Sta echt voor veel open. Welke stellen zijn zaadgeil? Samen om beurten het vrouwtje haar poesje vol zaad spuiten. Cuckoldspelletjes, geile kinky fantasietjes.. Wie ook zin?  

Condoomloze dates
10 dagen
Voyeur 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gluren
Ik vind het zo lekker geil om mij af te trekken op foto’s en filmpjes van koppels of van vrouwen. En als jullie willen laat ik lekker zien hoe ik aftrek.  
10 dagen
Joe 56 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Trio love
Niet onaardige hetero man lekker fris´´verzorgd intiem geschoren 178#74..zoekt rustig warm koppel kan mij vrijmaken overdag en savonds..  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10