Zoeken naar lekker*

Uw zoekactie voor lekker* leverde 74 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lekker lekker 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke onderdanige vrouw (koppel) heeft zin, geen intiem
Zoek een onderdanige vrouw, eventueel van koppel, die zich wil aanbieden of aangeboden wordt voor een rollenspel. Centraal in het rollenspel staan aanbieden, laten bekijken en betasten, zich uitkleden en onderdanigheid onder de vorm van houdingen aannemen, uitgebreid betasten en keuren, masturberen, vingeren, orale sex, insertion, spanking,... Alles natuurlijk volgens vooraf gemaakte afspraken. Geen intiem vereist maar kan bekeken worden. Koppel waarvan hij zijn slet aanbiedt ook welkom. Bij interesse en/of vragen kan je een gepaste mail sturen met je gegevens, voorstel en/of vragen en een gewone (onherkenbare) foto.  
10 dagen
Verwennerke 40 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Een centje bijverdienen zonder zelf veel te moeten doen?
Dag meisjes, studentes, jongedames,... Er is toch niets leuker dan een centje bij te verdienen en eigenlijk zelf niets te moeten doen... Ik ben daarom op zoek naar een meisje, studente, jonge dame, die het leuk zou vinden en wanneer ze zin heeft mij kan contacteren voor een lekkere bef en vingerbeurt en er dan nog een centje aan over te houden?  Waarom deze advertentie? Ik ben dol op beffen, likken en het volle genot te schenken aan de vrouw.  Wat zoek ik niet? Iemand die met meerdere mannen stoeit...  Heb jij zin om ietsje extra te hebben door zelf verwend te worden, laat een berichtje en misschien wel tot heel binnenkort.  Ikzelf ben slanke, sportieve en verzorgde ondernemer.  Liefst iemand uit west-vlaanderen of op kot in west-vlaanderen. Kus  
10 dagen
Single 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Niet reageren indien niet ernstig
Ik wil graag de aangename dingen in mijn leven delen met een jonge vrouw (max 40). Zin in lekkere seks is zeker wat ons samenbrengt, maar waarom eens niet uit eten gaan, of een weekendje er lekkerlijk uitvliegen of een reisje naar de zon of de sneeuw, al naargelang. Als het enkel voor een uurtje seks is hoeft het niet voor mij. Als het goed aanvoelt dan liefst regelmatige uurtjes lekkere seks en nog veel meer leuke dingen. Ongebonden en toch graag samen zonder verplichtingen of gedoe. Reacties graag met foto.  
10 dagen
Mark 38 jaar Antwerpen - Zandhoven
Snelle pijpdate
Welke jongedame verdient er graag snel 80 € door mij een lekkere pijpbeurt te geven!  
10 dagen
Huisvrouwtje 42 jaar Antwerpen - Olen
Lekker geil huisvrouwtje
Ik ben een geil huisvrouwtje van 42 die ontvangt tijdens de schooluren. Extreme zaken laat ik aan me voorbijgaan. Neuken doe ik niet zonder condoom, pijpen kan zonder. Ik wil lekker samen genieten maar het doel is dat jij geniet. Ik ontvang zowel mannen, vrouwen als koppels. Voor vrijblijvende info of prijzen stuur me een mailtje. Misschien tot later.  
Enzo 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek een leuke vrouw met strapon fantasie
Ik ben een slanke man, in de 50 en zin in nieuwe ervaring. Zin om eens een een leuke man te neuken met strapon ? Zin om zijn pik lekker hard aan te pakken ? Je bent een slanke vrouw met zo een fantasie, en wenst discreet op kamer af te spreken tegen vergoeding. Stuur mij een bericht en laat mij weten hoe je dit graag wilt ervaren. IK voorzie een goede vergoeding. Tot snel  

Zoek een leuke vrouw met strapon fantasie
10 dagen
Stijn 39 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Handjob in de auto
Hoi,ik ben op zoek naar de eigenaares van mooie en zachte handjes. Lange nagels of gelnagels zeer welkom. Het is de bedoeling dat je me regelmatig een lekkere handjob geeft. Ik verwacht van u dat je betrouwbaar en verzorgd bent. Ikzelf ben een 38 jarige,aantrekkelijke en zachtaardige man. Mijn piemel is mijn bruute handen beu en daarom zoek ik iemand die dat in mijn plaats kan doen in ruil voor een financiële vergoeding. Daten kan bij mij,bij u of in de auto.Laat gerust iets weten indien je mij een handje wil helpen.  
11 dagen
Ikke 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Geld verdienen zonder intiem te gaan
Welke meid/ dame wilt mij helpen met het volgende scenario. Ik ontvang je. Ik ben dan reeds naakt. Jij komt in een kort rokje of jurkje zonder slip. Bij binnenkomst kan je het niet laten om mijn lul al eens vast te nemen. Eens binnen kom jij om mijn schoot zitten waarbij ik je lekker vinger onder je rokje. Ik ga door zolang je wilt. Op het einde ruk op pijp je mij klaar en vertrekt weer. Vergoeding voorzien.  
Silke 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Studente met zin zoekt mannen!
Goedemorgen vandaag ben ik nog eens in het Gentse! Wie van de mannen wil lekker genieten van een Vlaamse studente puur natuur geen opgespoten lippen of nep borsten bij mij! Date op kamer in ruime omgeving van Gent richting Aalst en ook richting Kortrijk! Vlugger kan ook op kamer! Escorte kan ook 300 euro voor 1 u naargelang de afstand! Ik ben beschikbaar van 9u!  

Studente met zin zoekt mannen!
11 dagen
Huisvrouwtje 42 jaar Antwerpen - Olen
Lekker geil huisvrouwtje
Ik ben een geil huisvrouwtje van 42 die ontvangt tijdens de schooluren. Extreme zaken laat ik aan me voorbijgaan. Neuken doe ik niet zonder condoom, pijpen kan zonder. Ik wil lekker samen genieten maar het doel is dat jij geniet. Ik ontvang zowel mannen, vrouwen als koppels. Voor vrijblijvende info of prijzen stuur me een mailtje. Misschien tot later.  
  1   2   3   4   5   6   7   8