Zoeken naar lekker*

Uw zoekactie voor lekker* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

lawrence 26 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Twink sissy sletje zoekt black top
Hey, ik ben opzoek naar een black top. Leeftijd maakt niet uit, enkel wel verzorgd. Ik kan enkel verplaatsen. Ik ben 1m80, 63kg, zeer slank en een super onderdanig gewillig neuk en sperma sletje.. Een lekkere massage voor mij vooraf of nadien is ook mooi meegenomen, maar geen must :) Enkel opzoek naar BLACK!! Andere niet reageren aub!!  

Twink sissy sletje zoekt black top
gisteren
Ralf 30 jaar Limburg - Diepenbeek
Wil een lekkere pik pijpen.
Ik zoek voor woensdag 1/5 een lekkere pik die ik eens mag pijpen. Voorkeur naar jonge gast. Hopelijk krijg ik eerlijke reacties.  
gisteren
Biman 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Potente Top gezocht
Hey zoek voor vandaag of morgen 'n mooie dikke paal die ik eerst lekker stijf mag pijpen om daarna langzaam mijn behaarde kontje te vullen, ben verzorgde veertiger uit het Gentse  
Wes 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
wie wilt er mij masseren en is lekker pijpen
Ben 36j 1m85 100kg knappe gast en zoek iemand om mij komende dagen lekker te masseren en mij lekker af te zuigen ;)  

wie wilt er mij masseren en is lekker pijpen
joketravje 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
U lekker laten Pijpen door travje
wie zin voor vandaag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

U lekker laten Pijpen door travje
gisteren
Tomas 43 jaar Limburg - Herk-de-Stad
ik zoek voor vandaag
ik ben 44 bi en opzoek naar een top om ervaring op te doen, ik hou van assplay,pijpen en geneukt te worden. wie kan dit voor mij doen? ik ben zeer open minded. Ik denk dan aan wederzijds betasten, pijpen, rimmen, anaalplay, dildo's enz.Welke gay/trav/bi heeft tijd om zich te laten verwennen ? ik wil vanavond iemand lekker pijpen en je mag me, als je wil, mij ook safe neuken, wie heeft tijd samen porno kijken , babbelen,kan ook beetje drinken of roken ,en experimenten. wie ?  
gisteren
Ann 34 jaar West-Vlaanderen - Wingene
Lekkere pik
Ik zoek een senior met privetuin waar ik eens naakt mag lopen en meer... ik ben 1m80 74kg 17cm...  
gisteren
Jos 58 jaar Limburg - Beringen
Wil jij mijn lul 13x5cm dikke Eikel diep zuigen kan ONTVANGEN
Mn59jr170 85kil 13x5cm dikke Eikel Wil lekker spuiten is efkes geleden dus lekkere sperma die je eruit mag zuigen Mail snel je stats om snel af te spreken kan ontvangen is voor vandaag  
gisteren
Andy 49 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Bi top zoekt voor vanavond
49jarige man in hetero relatie maar met bi kantje. Ik zoek voor vanavond een onbehaarde sissy die graag onderdanig is. Ik wil lekker gepijpt worden en daarna wil ik je neuken. (Met CD)Leeftijd tussen 21en 35.liefst de streek rond Roeselare/Tielt. Bij reactie stuur ik foto. Ik kan ontvangen tussen 20u en 22u. Verplaatsen is geen probleem. Bij reactie stuur ik foto.  
gisteren
Wim 61 jaar Limburg - Peer
Jonge gast
Zoek jonge behaarde gast voor samen lekker te genieten! Hou van je te neuken pijpen eventueel tongen! Kan ontvangen savonds! Antwoord met je stats en vanwaar je bent ! Kan in een donkere kamer! Geen fakers aub !!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10