Zoeken naar laten

Uw zoekactie voor laten leverde 70 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

23 dagen
Lord B 62 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Dame, zoek jij een oudere dominante man?
Je voelt spanning bij het idee van spanking, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met touwen, handboeien of kettingen vastgebonden te worden,gedwongen orgasmen met speeltjes .Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden op een hele prettige manier waarbij niets moet, maar alles mag!  
24 dagen
Onderdanige man 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Wie wil deze man gebruiken
Deze donderdag namiddag, vrijdag voormiddag Ik zou graag willen gebruikt, gekeurd, betast enz willen worden. Moeten dienen voor een Mrs koppel of Mr. De vrouw moeten plezieren, de man pijpen, me vooral laten neuken. Of een man alleen maar dan ben ik vooral bruikbaar. Hopelijk mogelijk is er interesse. Ik wil dienen. Wel alles discreet en respectvol. Regio Turnhout. Wie kan me ontvangen?  
25 dagen
Dries 26 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
BDSM-schierig
Jonge gast, 26 jaar fantaseert al geruime tijd over geboeid, betast en geflogd te worden. Op zoek naar respectvolle gast/man om deze fantasie eindelijk werkelijkheid te laten worden. Ervaring en materiaal zijn geen must, ik heb namelijk zelf wel wat spulletjes in mijn bezit. Je mag wat ouder zijn maar 40 is wel echt de max. Grtzzz, Dries  
25 dagen
fistbottom 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zeer ervaren fistbottom zoekt een eveneens ervaren fist TOP
uiterst onderdanige en zeer ervaren fist bottom is op zoek naar een fist top met een missie. Deze prille vijftiger, slank gebouwd en van universitair niveau, wil zijn kont namelijk volledig laten ruïneren. Welke fist top vindt het geil om niet 1 maar 2 handen te laten verdwijnen in een kont? Om tot voorbij zijn elleboog deze bottom te penetreren? En bovenal om te werken aan een extreem gapend gat en een reuze prolapse? Kick je op vuistneuken en wil je extremer gaan, contacteer me dan  
25 dagen
MrB 31 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
Bestaan ze nog?
Bestaan ze nog? De mannelijke, vrouwelijke subs? Het subkoppel? Bestaan zeker, maar zijn ze ook echt? Ben een D, met ervaring en helaas geen sub meer in bezit en op zoek naar eerlijk, toegewijde mensen die net als ik op zoek zijn naar hetzelfde. Namelijk plezier met een kinky randje, indien je je geroepen voelt en ook gewoon op zoek bent naar eerlijk vertier. Aarzel niet om te mailen. Ben namelijk uiterst gefrustreerd na een echte kutochtend. M, V of Koppel dus zeer welkom om wat stoom af te kunnen laten. BEN DE FAKERS NAMELIJK MEER DAN ZAT  
26 dagen
Onderdanige man 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Wil wil me morgenvoormiddag
Hoi, ik zou graag willen gebruikt, gekeurd, betast enz willen worden. Moeten dienen voor een Mrs koppel of Mr. De vrouw moeten plezieren, de man pijpen, me vooral laten neuken. Of een man alleen maar dan ben ik vooral bruikbaar. Hopelijk mogelijk voor morgenvoormiddag. Ik wil dienen. Wel alles discreet en respectvol. Regio Turnhout. Wie kan me ontvangen?  
27 dagen
Dieter 41 jaar Antwerpen - Essen
Sletterig wijfje gezocht
Je hebt zo van die dagen. Volgende week heb ik tijd om mij bezig te houden met een jonge of minder jonge vrouwelijke slet. Jij staat open voor alles en je gedragen als een slet vind je helemaal top. Je hier voor mij te kijk zetten, laten vernederen, misbruiken, taken uitvoeren en uiteraard ook de baas plezieren spreekt je helemaal aan. Jij, kan verplaatsen of opgehaald worden zodat we hier ons ding kunnen doen. Stop is echter wel stop, voor beide partijen. Ik ontvang je in Essen, maar pik je gerust op in Kalmthout of omstreken. Je leeftijd of uiterlijk spelen geen rol zolang je maar open staat om een uurtje mijn slet te zijn. Stuur me jouw fantasie/kik en we starten van daar.  
27 dagen
Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Jonge subvrouw gezocht voor lust/pijn opleiding
Opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Spanning als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij wat te vertellen hebt. Je voelt spanning bij het idee van spanking, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met touwen, handboeien of kettingen vastgebonden te worden, het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt, enige vorm van vernedering windt je op, wasknijpers, tepelklemmen, halsband dragen, geïnspecteerd en gekeurd worden.... Jouw fantasie en gevoel zijn er klaar voor, durf je het te volgen? Deze gevoelens zijn niet raar, ze zijn een deel van wie je bent. Kom er voor uit en beleef het. Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden op een hele prettige manier waarbij niets moet, maar alles mag! Fakers en fotojagers hoeven geen moeite meer te doen. Als telefonisch contact niet mogelijk is na eerste mail hoef je Mijn tijd niet te verdoen.  
28 dagen
Michiel 43 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Zoek niks. Heb een vraagje dames en wie durft eerlijk antwoorden
Voor de duidelijkheid. Ik zoek bij. Heb de hoop opgegeven hier. Want als je als man een adv zet reageert er buiten de fakers niemand en reageer je zelf op een adv dan krijg je geen antwoord. Ik lees vaak over mannen en kinky wensen. Of perverse sex. Me vraag is. En wie durft er eerlijk antwoorden. Is puur nieuwsgierigheid van me. Welke vrouw heeft ook kinky fantasies. En houd van perverse sex. Wie durft haar fantasies eens delen met me via mailen. Of haar ervaringen. Ik vraag het me gewoon eens af. En dames als je reageert. Alles blijft tussen ons. Het is voor mij een stukje laten we zeggen. Een gezellig avondje op me bankje om me mails te lezen en te beantwoorden. Ik hoop er een paar vrouwen zijn die durven mailen en erover willen praten. Ik zou het heel fijn vinden en waarderen  
28 dagen
Dennis 55 jaar Noord-Brabant - Etten-Leur
Wie wil mij in de reis mee laten groeien?
Gezocht meesteres welke mij mijn onderdanige gevoelens een plaats wil geven. aantal kernwoorden: lingerie kousen high heels voeten teasing zweep assplay. Absoluut hygiënisch ingesteld. 178 51 78 15 zit in een relatie waar dit niet bespreekbaar/ontvankelijk is. Voorkeur door de weeks. Overdag of avonds is mogelijk Kan zelf niet ontvangen.  
  1   2   3   4   5   6   7