Zoeken naar laten

Uw zoekactie voor laten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
4you 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Mag ik aub mijn broekje voor u laten zakken?
Sta voor veel open, ook met respect voor je fantasie. Niks moet.  
Twink27 27 jaar Antwerpen - Lille
Zoek GROEP tops
Ik ben een sportieve/atletische bi-jongen 27/190/78. Ik zoek een GROEP tops (vrienden) die mijn fantasie eens doen uitkomen, om in de belangstelling te staan van meerdere mannen. Ikzelf heb een uitermate goeie conditie, dus zoek mannen die langdurig kunnen doorgaan! Kunnen jullie mij laten smeken om te stoppen omdat ik kapot ben? Of zouden jullie moeten opgeven? ;)  

Zoek GROEP tops
Dirk 64 jaar Antwerpen - Mechelen
Vrouwelijk ingestelde BIS BOTTOM zoekt vriendschap met mannelijke TOP
Gehuwde 100% Bis man van 65j (1,76m en 76 kg), geestelijk eerder vrouwelijk en zeker BOOTTOM ingesteld zoekt erotische vriendschap met senior mannelijk type TOP ingestelde integere heer. Ik val op zware mannen met lichaamsbeharing, baard en/of snor maar dit is geen must. Ik zoek regelmatig contact met 1 maan waarin, naast een leuke babbel, ook plaats is voor vrijpartijen met tongzoenen, elkaar strelen en knuffelen, je aftrekken en afzuigen, me uiteindelijk laten neuken, fantasiespelletjes, telefoonseks.... Discretie, hygiëne en respect voor elkaar gevraagd en geboden. Ik kan af en toe ontvangen. Aan wiens driften mag ik me overleveren?  

Vrouwelijk ingestelde BIS BOTTOM zoekt vriendschap met mannelijke TOP
Mario 57 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Ik zoek man die
Regelmatig eens kan langskomen en die ik dan eens lekker mag pijpen geen anaal gedoe maar gewoon je lekker laten afzuigen heel discreet hier woon alleen en popers voor de liefhebbers graag stats en pic Grts Mario  

Ik zoek man die
Rik 51 jaar Limburg - Genk
Ruk date
Ben gebonden man , heb zin om mij laten aftrekken, ben lief en discreet, vetplaats aleen xxxx  

Ruk date
Jim 37 jaar Vlaams-Brabant - Keerbergen
Ik wil nu graag pijpen (9uur)
Wie uit de regio heeft een grote lul en heeft nu tijd en zin om zich te laten leegzuigen? Graag reageren met een foto en hopelijk tot zo!  

Ik wil nu graag pijpen (9uur)
gisteren
zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 06u00) vandaag vanaf 06u00 tot 14u00 19u00 tot 23u00 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar? ( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
gisteren
Wim 54 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Pijpbeurt, of rukbeurt.
Ik ondervind dat het moeilijk af spreken is , ik kan niet ontvangen. Hebben jullie ook dat probleem. Ik word graag gepijpt.zijn er hier nog die graag gepijpt worden? Waar doen jullie het? Men denkt soms dat ik faker ben, maar dit is niet zo. Zijn er plekjes in de streek waar ik mijn broekje kan laten zakken.ergens in de natuur. Ik kan enkel korte pijpbeurt.ik kan meestal niet lang wegblijven.  
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht
Welke jonge gast (18-30 jr.) wil zich graag eens laten afrukken (niet pijpen)? Je moet slank en hygiënisch zijn en kunnen ontvangen. Ik ben zelf 50 jaar en slank. Ik kom discreet langs, regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik verwacht niets terug, bij mij hoef je niets te doen. Ik blijf gekleed of niet, zoals je wilt. Bij interesse, laat maar weten.  

Gezocht
Bart 37 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
verwenbeurt
Welke sportieve 20/30-er wil zich eens lekker laten verwennen? We kleden ons uit, ik masseer je heerlijk. Als je lekker geil bent, pijp ik je en lik ik jouw kontje. Kom maar lekker klaar... Kan verplaatsen of ontvangen. Bischierige mannen zeker een pluspunt! Tot binnenkort?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10