Zoeken naar kussen

Uw zoekactie voor kussen leverde 65 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Beer 57 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Behaarde bott kan ontvangen na 19:00
1m76,83, korte baard, behaard, intiem glad. Kussen en Wederzijds pijpen zijn belangrijk. Ben bott voor neuken. Poppers kunnen. Jij : duidelijk in je wensen. Graag foto . Kan na 19:00  

Behaarde bott kan ontvangen na 19:00
Gast Gent 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Fun vandaag
Hi; ik ben op zoek naar slanke gast onder 35 voor wat geile fun vandaag. Kussen likken pijpen en bij klik neuken Ik ontv discreet in Gent of verplaats in regio.  

Fun vandaag
Bot4top 22 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Jonge bottom zoekt top
Hey Op zoek naar leuke fun met top vandaag of andere keer. Ikzelf ben 22j 175cm 65kg en kan enkel verplaatsen. Hou van kussen tongen pijpen neuken etc, open voor veel. Graag reactie met je stats en een foto.  

Jonge bottom zoekt top
20 dagen
Kim 51 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Zoek man liefst ouder en verzorgd
Elkaar verwennen met focus op de penis. Elkaar pijpen, rukken, likken. Niet kussen. Niet roker. Ik kan NIET ontvangen. Verzorgd, hygiënisch. Ik licht behaard. Regio groot Aarschot.  
Gast Gent 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Fun vandaag
Hi; ik ben op zoek naar slanke gast onder 35 voor wat geile fun vandaag. Kussen likken pijpen en bij klik neuken Ik ontv discreet in Gent of verplaats in regio.  

Fun vandaag
20 dagen
Rob 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Bi zoekt bi vriend Max 55 jaar
Leuk dat jullie komen lezen hier. Ik getrouwde bi man zoek een bi vriendje voor regelmatig contact hou van geil kussen tongen likken strelen masseren pijpen. Laat me ook graag masseren door een lekker man of vrouw mag ook. Ik 55/178/81/17 lekker getrimde gespierde body en intiem geschoren. Privé sauna kan zeker ook. Ben benieuwd naar eerlijke reactie niet te ver van elkaar voor regelmatig contact Xxx  
Dirk 56 jaar West-Vlaanderen - Brugge
bi nieuwsgierig
Man 56 jaar, verzorgd, niet platvloers, wat struiser is na een lang huwelijk alleen. Tijd om wat punten van mijn bucketlist af te vinken. Eén daarvan is om er in te slagen een man te doen klaarkomen. Ik heb daar geen ervaring mee maar veel zin om dat te proberen. Daarom zoek ik een man van mijn leeftijd uit de driehoek Brugge Oostende Torhout. Liefst ook nieuw hierin die openstaat voor soft date. Dus enkel hand- en/of mond. Ook niet kussen. Samen masturberen bijvoorbeeld. Je mag gehuwd zijn. Discretie. Kunnen ontvangen. Later zal ik ook heel af en toe kunnen ontvangen. Graag eerst kennismaken op neutraal terrein. Bij een koffietje bijvoorbeeld? Uiterlijk niet zo belangrijk. Persoonlijkheid en hygiëne des te meer. Heb ik iemands interesse gewekt?  

bi nieuwsgierig
Sam 38 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Eerste keer sex met man
Hallo,ik ben een 38 jarige hetero man en fantaseer al lang om eens seks te hebben met een andere man,ik ben dus op zoek naar een hygiensche man tussen de 35 en 45 jaar met enig geduld aangezien het de eerste keer is,intiem geschoren,slank gebouwd,niet teveel lichaamsbeharing en bij voorkeur ontvang je in de ruime regio van zottegem.ik ben slank gebouwd,intiem geschoren,lichte stoppelbaard en enkele tattoos.wat verwacht ik? Pijpen,rukken en aangezien ik al wat ervaring heb met een strap-on zou ik graag(safe) in men kont geneukt worden,kussen doe ik niet. Stuur een berichtje met liefst meer dan één zinnetje waarin je jezelf voorsteld en hoe je de date ziet. Ik wacht in spanning af.  

Eerste keer sex met man
22 dagen
Jasper 35 jaar Antwerpen - Mol
Sex date vandaag overdag
Welke Bottom komt vandaag langs voor 14u? Ik wil gepijpt worden tot ik spuit, daarna maak je me weer hard en neuk ik je kontje. Weinig praten, niet kussen of knuffelen. Ik ben dominant, vastbinden kan ook. 34, 1m90, 85kg, 18cm besneden Reageren met foto van lichaam Discretie nodig. Jonger en on behaard heeft voorkeur  
Tom 48 jaar Antwerpen - Willebroek
Iemand die gerukt wil worden tot hij spuit
Ben zelf 47 en hetero en groot en slank Maar zie wel graag een lul zijn ballen leegspuiten Dus ik kom langs,ik trek je goed af totje spuit en ik ben weg. Geen kussen of pijpen of neuken voorlopig. (Als het klikt kan dat een volgende keer) Bij mij moet je niks doen want ik spuit niet makkelijk. Indien interesse graag een seintje met foto. Hoeft niet herkenbaar te zijn. Wel proper gewassen en discreet. Niet buiten. Omgeving willebroek londerzeel mechelen hever  

Iemand die gerukt wil worden tot hij spuit
  1   2   3   4   5   6   7