Zoeken naar kunnen

Uw zoekactie voor kunnen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
ForFun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Dag dames, iemand hier reeds ervaring met droog neuken...? Lees verder...;-).
Dag dames, wie heeft er ervaring met droog neuken, ik heb het 's ervaren jaren geleden en het was zalig... We zitten naast elkaar, je draagt een rokje of kleedje, ik een makkelijke broek. Eerst strelen we elkaar sensueel, eventueel ook zoenen/tongzoenen, mijn hand gaat onder rokje/kleedje en ik streel over je slipje om jou poesje nat te krijgen en op te winden terwijl jij in mijn broek over mijn slip wrijf en mijn penis hard voelt komen. Eens beide goed opgewonden komt jij bovenop mij zitten en beweeg je heen en weer bovenop mijn penis, let op ! we houden beide onze slip aan en er is GEEN penetratie, alleen het gewrijf van de intieme delen. Als alles gaat zoals het moet, kunnen we zo beide tot een heerlijk orgasme komen..., heerlijk. Heb je hiervoor interesse, vragen of heb je zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel;-).  
gisteren
Zin in jou! 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verlang je net als ik naar die passionele momenten en de intense seks?
Dan wil je misschien mijn fwb worden. Ik ben een sociale en ondernemende man. Een open boek. Niet soft maar ook niet macho. Ik ben verzorgd. Ik wil met jou ongeremde en fijne momenten beleven. Van samen genieten van een koffie, een gezellig etentje tot stomende avonturen. Ik geef je al mee dat ik heel graag en lang kus. Gewoon genieten en onszelf zijn. Herken je jezelf hierin? Ik kijk uit naar je berichtje zodat we mekaar kunnen leren kennen. Ik bezorg je dan ook wat foto’s.  
gisteren
Daniël 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Lieve minnares gezocht
Lieve verzorgde (geh) man mist heel wat sprankeling en had graag via deze weg in contact gekomen met een lieve vr om samen iets moois op te kunnen bouwen en elkaar te kunnen aanvullen opdat gene we missn  
Mats 23 jaar Antwerpen - Turnhout
Cub for cougar
Hey ik ben op zoek naar een vrouw die graag eens een gezellige tijd doorbrengt met een jonge kerel. Ik ben 22 jaar 178cm heel verzorgd en sportief. Stuur me zeker een reactie moest je geïnteresseerd zijn dan kunnen we elkaar wat meer informatie bezorgen ;) Discretie gevraagd en geboden.  
Steven 38 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Cardate gezocht
Ik ben een man van 38. Ik ben lief en zelfs wat verlegen. Ik zou graag met een meisje of dame afspreken voor een cardate. We kunnen gewoon wat kussen of meer. Figuur of afkomst maakt niet uit. Regio Melle xx  
peter 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
ondeugende dames
zijn er nog ondeugende sletjes die met een knappe verzorgde man van60 geile smsjes of whappjes willen versturen.we gaan elkaar op een leuke manier beetje voor beetje leren kennen door onze fantasien te delen.dit kan echt geil zijn.Als we elkaar leuk vinden kunnen we misschien ook onherkenbare fotos sturen en wie weet meer?dat zal de tijd leren lekker sletje?ik geef eerst mijn gsmnr van gewone telefoon voor de eerste kennismaking per sms en dan kunnen we altijd overstappen op appen?grts Peter  
Wout 52 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Sportieve man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

Sportieve man op zoek naar soulmate
Tom 44 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
oefenpersonen massage
Tijdens opleidingen van verschillende massage technieken zoek ik personen die graag gratis massage willen. Reeds ervaring met verschillende basis massages (ontspanning/hoofd/nek/drukpunten) alsook gerichte massages (migraine/hoofdpijn/rugpijn/menstruatie/...). Massages kunnen volgens eigen voorkeur (tafel/futon/gekleed/ongekleed/met olie) en kan verder besproken worden voor extra's Geen andere verwachtingen of verplichtingen. Liefst personen voor maandelijkse massage en met goede communicatie.  

oefenpersonen massage
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd (G-spot stimulatie). Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes, deze primeren) . Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Meer info na je eerste reactie.Tot snel. Fakers niet welkom.  
myself 34 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
welke vrouw wil genieten
Dag dames, overtuigd dat dit de kans heeft van de lotto winnen maar ik waag toch eens mijn kans. Ik ben een 35-jarige hoger opgeleide man van 1m79 en 72 kg. Ik zou graag een FWB vinden om elkaar te verwennen. Wil je graag eens afspreken met een vrouwvriendelijke, attente, gemanierde man die ook nog eens hygiënisch en discreet is? Dan ben ik wat je zoekt. Ik hou ervan een vrouw te verwennen, te leren waar zij van geniet om dat te kunnen geven aan haar. Ik ben sportief maar niet gespierd, normaal geschapen en intiem geschoren. Ik heb ook een lekkere tong die weet wat te doen om te verwennen.. ;) Ik geniet van sensuele seks, lichamen tegen elkaar maar hoeft niet altijd vanilla te zijn.. als er iets in je zegt: dit maakt me warm, reageer dan zeker, ik bijt niet (tenzij je dat ergens graag hebt ;)) Ik zie uit naar reacties! Ik kijk niet naar leeftijd, wel naar niveau en verzorgd zijn. Tot hoors voor als je eens lekker wil genieten en niet behandeld wil worden als gebruiksvoorwerp..  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10