Zoeken naar kris bi

Uw zoekactie voor kris bi leverde 92 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

discreet duo 20 jaar Limburg - HASSELT
studenten?
46m en 20v, zij subje, wil graag kennismaken met openminded studentenkoppel. Zij wil haar eerste bi ervaring mee maken en ook door twee mannen tegelijk verwend worden. Ze houdt van anaal, toys en kinky lingerie. Hij kijkt graag toe en is gulzig oraal. Zij lange blond/bruine haren, d cup, gewillig kontje, kaal poesje en super gehoorzaam. Dit is een uiterst eerlijke advertentie. Wij kunnen niet ontvangen, maar wel verplaatsen in antwerpen en limburg.  
Heet koppeltje 40 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Koppel date of extra bi vrouw
Hallo, wij zoeken voor 8 of 9 dec een lekkere hete date.waar veel kan en mag met de nodige RESPECT voor de bijde partijen. Dat mag een koppeltje zijn,liefst man niet ouder dan 46 jaar. Maar dat mag ook een lekkere geile bi-vrouw alleen zijn. Wij zijn nette(hygiëne)en discrete mensen en hopen van jullie het zelfde. Afspreken kan dan op WhatsApp. Hopelijk tot hoors en vele geile groetjes  

Koppel date  of extra bi vrouw
Leuk koppel 50 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
Vanavond
Hallo, wij koppel slank 53hetero-50 bi zin in een leuke zondag. Foto en verder afspreken via Whatsap. Voorkeur gaat naar bare ,laten ons regelmatig controleren mss tot straks xx  
Koppel 49 49 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Zoeken koppel voor eerste ervaring
Wij zijn een koppel van 49, beide licht bi. Zoeken date met koppel voor spannende avond. Us voor ons eerste keer Dat we dit gaan doen, dus hebben geen ervaring en willen niets overhaasten, dus eerst rustig kennismaken en rustig stapjes verdergaan. Weten ook nog niet echt hoe ver we willen gaan. Interesse om ons te leren kennen, reageer dan met beetje uitleg over jullie en liefst foto can jullie.  

Zoeken koppel voor eerste ervaring
m&m 54 jaar Limburg - Overpelt
Koppel 50ers zoekt koppel bi-mannen
Koppel 50ers zoekt koppel bi-mannen of 2 bi-mannen om beide te verwennen. Dit alles zonder condoom om maximaal te genieten. Leeftijd tot 50 jaar en liefst meerdere keren kunnen klaarkomen en veel spuiten. Graag ook bij klik voor langere tijd. Omdat we zelf ook normaal van postuur zijn zouden we ook graag mannen hebben met een normaal postuur. Wij zijn niet rokers en zouden dit ook graag bij jullie zien of tenminste zo lang zonder kunnen als we samen zijn. Reacties met foto hebben een streepje voor.  
Wij 2 43 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Wie is vrij
Welk koppel of koppeltje is vrij deze namiddag. Is fris buiten en wie wil zich lekker opwarmen bij ons in een gezellige sfeer. Vrouw mag bi zijn man is hetreo. Wij kunnen ontvangen of verplaatsen. Graag antw met foto en eventueel nr voor snel contact op te nemen. Geen mannen. Singel vrouw mag ook. Wie weet tot straks.  
Els en Steven 47 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Parkhotel
Wij overnachten vanavond in Waregem. Parkhotel. Wie komt af? Wij zullen in de bar zitten , Els zal een witte bloes en zwart rokje aanhebben. Slip en bhloos. Steven een rood hemd . Mail of ons en wie weet liggen we strak te genieten. Els is bi.  

Parkhotel
kempenkoppel 54 jaar Limburg - Sint-Truiden
boredries
welk koppel of bi-v komen we vandaag tegen in club bornedries ?  

boredries
gisteren
Leuk koppeltje 67 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Leuk koppeltje jeugdige 60tigers
Zijn zeer verzorgd vast koppelke en op zoek naar gelijkgestemd koppelke, leeftijd tot 60 jaar voor vriendschap, leuke babbel, gezelligheid in huiselijke sfeer en bij juiste klik heel graag voor partnerruil in één of twee kamers. Zijn beiden ook licht Bi maar is absoluut geen vereiste. Discretie, hygiëne, eerbied voor mekaars wensen en grenzen, zachte aangename seks zonder extremen waarbij niets moet maar ook heel veel kan als het maar netjes blijft en ieder er ten volle van geniet zijn voor ons allemaal heel vanzelfsprekend. Wij kunnen ontvangen en ons ook verplaatsen. Lieve groetjes xx  
Gewoon wij 38 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Geile thuisdate
Wij hebben nog eens zin in een leuke thuisdate en dit met een leuk slank koppeltje of dame, liefst rond onze leeftijd. V30-159cm-50kg-B cup, M38-177cm-75kg-19cm. Beiden intiem netjes gladgeschoren. Bi for the game, zonder dat dit voor ons een vereiste is. Wij zijn beiden rokers. Onze mogelijke date kent net als wij geen jaloezie naar mekaar toe en geniet graag samen van en met elkaar onder de vorm van full pr in de zelfde ruimte. Wij ontvangen jullie graag in een gezellig kader, sfeerlicht, kaarsjes, trance muziekje op de achtergrond, heerlijk verwarmde massageolie om te starten met een leuke teaënde massage. Overnachten is perfect mogelijk. Beginnende of jonge swingers zijn heel welkom, wij begeleiden jullie met plezier. Bij ons moet niets, maar mag er veel, zolang wederzijds respect behouden blijft. Reacties graag met foto als koppel, eventueel tel voor snel contact. GEEN SINGEL MAN. date moment bespreken we samen. reageer met foto en telefoon voor snel contact.  

Geile thuisdate
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10