Zoeken naar kortrijk

Uw zoekactie voor kortrijk leverde 27 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
Hot op zoek 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geile spontane vrouw gezocht die kan verplaatsen naar Aalst donderdag overdag of avond/nacht
Hoi, voor donderdag 11/04 ben ik op zoek naar een leuke geile Open-minded vrouw die kan verplaatsen naar Aalst. Dit kan zowel donderdag overdag als donderdagavond of nacht. Ik zoek een vrouw die wil genieten en heerlijk wil verwend worden en er dus ook voor betaald wil krijgen liefst geen professionele. Ikzelf ben een hele verzorgde spontane discrete niet onknappe man 1m80 78kg blauwe ogen kort haar en goed voorzien. Hoog libido en heel veel mogelijk. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd en regio en ook foto. Alsook extra info over wat kan en niet en uiteraard ook extra info over jou prijzen. 200% no fake en real en discreet hier, idem gevraagd  
Sexy claudia 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk 0470985208
Sexy claudia helpt u een handje
Hey heren, ik ben een lieve sociale erotische dame die je zeker een ontspannende en leuke tijd kan bezorgen. Ik geniet graag samen met jou van een intiem samenzijn. Verwennen en verwend worden worden, daar sta ik voor ! Echte GFE. kom langs en ervaar mijn heerlijke troeven. ik ontvang bij Dreamgirls Kortrijk , hippodroomstraat 4. Tot snel, kusjes  

Sexy claudia helpt u een handje
Sid Hard 27 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Wie kan ik helpen? (GAY)
Hey you there, Ik was tot voor kort actief rond het Gentse, maar recent ben ik verhuisd naar de kanten van Aalst, misschien wel dichter bij jou in de buurt?!😏 Ik ben een (beetje) alternatieve jongeman die graag anderen gelukkig maakt als ze bij me langskomen 😙,haha Eerder een hippie fullbush type, haar op de juiste plaatsen. Ik ben versatile en ben niet vies van speelgoed. Alles is bespreekbaar en ik ben ook niet heel kieskeurig zolang alles hygiënisch verloopt. Zelf kan ik ontvangen regio Aalst, het is een huis en er is parking in de straat en alles kan 100% discreet verlopen ik kan ook verplaatsen maar liever ontvangen. Geen kink-shaming, alles is bespreekbaar. Ik ben eigenlijk een hele lieve jongen hoor😉 I wont bite Hopelijk tot snel. ;)  

Wie kan ik helpen? (GAY)
28 dagen
Andy 43 jaar Antwerpen - Kapellen
Welk single jong meisje (18+) wil een vaste ruimdenkende SUGAR DADDY?
Deze good looking vrijgevende sugar daddy zoekt een single jong meisje slank tot zeer slank die jou vaste lieve sugar daddy wilt worden. Wil je financieel niets te kort komen en ben je bv studente, woon je nog thuis of ... discretie is verzekert, maar verlang ik ook van jou om samen een mooie intieme relatie op te bouwen, waarbij jij mijn prinsesje in het geheim wordt, je bent trouw aan mij en alles blijft uiteraard tussen ons, ook al heb je nog weinig seksuele ervaring. Ben een zeer lieve en zachte sugar daddy en je mag ruimschoots verwachten dat je een zeer vrijgevende sugar daddy zal mogen verwachten, goede afspraken maken goede vrienden. Je bent lief en zacht van karakter en eerlijk. Kan je zeer discreet ontvangen. Wil jij een eigen sugar daddy en reageren, graag met foto, anders geen antwoord ivm fake en zeker berichtje terug.  
28 dagen
Carl 44 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Goodlooking zakenman op zoek naar single slank meisje - jonge dame ....
die zeer discreet mijn persoonlijk hoertje wil worden voor onbeperkte tijd. Je bent minstens 18 jaar slank en single, weinig seksuele ervaring geen probleem. Ben internationaal zelfstandig zakenman die samen met jou liefdevolle eerlijke intieme dates wekelijks wil beleven ook overnachten en evt zakenreizen internationaal als secretaresse. Financieel kom je niets te kort, je bent zeer discreet, lief, zacht karakter eerlijk en betrouwbaar. 2500 euro per maand om te beginnen cash. Woonplaats niet relevant. Mocht dit een uitdaging voor je zijn ook als studente reageer met recente foto waar je volledig opstaat niet naakt, wel spontaan en je krijgt zeker antwoord terug.  
28 dagen
Tim 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zondag
Ik ben op zoek naar een geile dame tussen 20 en 50 jaar voor een date op zondag 6 april. Ik zoek vooral een vrouw met hoog libido die graag uitgebreid verwend wordt in bed. Ik ben groot, sportief en goed voorzien. Belangrijk vind ik ook discretie, hygiëne en rustig de tijd nemen om te genieten. Als je je hierin kan vinden en op zondag kan afspreken in Gent laat dan snel iets weten en stel je kort voor. Als zondag niet lukt maar je hebt interesse om op een andere keer af te spreken mag je natuurlijk ook reageren.  
30 dagen
Bart 53 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Bart zoekt sex en Fun .
Ik ben Bart , mooi lichaam en geil , zoekt een geile vrouw waarmee regelmatig kan afgesproken worden . Skills : glad kutje ,tongzoenen, beffen ,pijpen ,neuken , teasing . Graag iemand die thuis kan ontvangen ,waarvoor ik een mooi centje wil geven . Graag contact nemen en stuur me direct waarop het staat , stuur foto mee , Je krijgt steeds antwoord . Liefst iemand van de regio Harelbeke , Kortrijk indien parking mogelijk is , en Izegem . Afspreken op kamer is mogelijk ook . Ben jij een geil vrouwtje , die een man zoekt om ook zelf ervan te genieten laat weten . Mag ook vrouwtje zijn die mee kan gaan naar een privé wellness , die een me-time moment zoekt . Ik hou van slank tot Large , mooie lingerie ,en samen genieten . Je krijgt steeds antwoord terug met foto van me . Enkel overdag mogelijk . Spermageil vrouwtjes en onderdanig krijgen voorrang . Xxxxx Bart .  
  1   2   3